Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 21:53
Téma je uzavretá.
Katy a R Katy a R

Katy a R je offline (nepripojený) Katy a R

pre Korela - že ak by si chcela ušetriť - v internetovej ponuke lekární si kúpiš test na protilátky asi za 7 eur - sice píšu, že to má robiť zdravotník - ale je to krv z prsta, tak by si mohla zvládnuť. Inak aj pri slinovom teste to píšu. Tiež vitamín D (1000 IU a 360 tabletiek) môžeš dostať zadarmo - (kampaň naturamedu) - teda za 1,75 poštovné.
Ja som za test na protilátky zaplatila vlani 30 eur ...
Tiež sem pripnem - že som bola veľmi "milo" prekvapkaná - žej lekár môže pri jednej návšteve pacienta riešiť len jeden problém (skoro som spadla zo stoličky.) Takže keď máš problém so žalúdkom a nebodaj ti tečie aj z uší ... tak asik treba prísť na aj druhý deň ?
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
korela
To sa Čechom vskutku podarilo, sú jediní na svete s tak veľkou štúdiou, ktorí začali vyšetrovať protilátky a ide o 30 tis. ľudí.
Určite ? Si si istá, že práve čehúni ?
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
https://www.startitup.sk/pacienti-na...enska-lekarka/
pneumolog.jpeg  
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

"....či mohli alebo nemohli tomu predísť...."
vláda urobila dve veci -AG testovanie výrazne predchádza možnosti onemocnenia
-očkovať prvou druhou treťou možno aj x - tou dávkou budeme
vyliečení
- skutočnému predchádzanie a eliminovaniu v počiatkoch nič(je tu
jeseň za 26 melónov lotériových by sa dalo nakúpiť prevencie do
aleluja(D,ZINOK, A INÉ)
- Liečba bola z princípu vyššej moci zavrhnutá a jej propagátori boli
označení za bludárov
A teraz ma vymažte ako vždy
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

pavol54
vláda urobila dve veci -AG testovanie výrazne predchádza možnosti onemocnenia
-očkovať prvou druhou treťou možno aj x - tou dávkou budeme
vyliečení
Opakovane uvádzané nepravdivé informácie, vláda nikde a nikdy netvrdila, že vakcína vylieči, je to len opakovaná nepodložená konštrukcia pána Pavla, už minule som ho požiadal, aby dal nejaký link, kde to údajne vláda tvrdí, potom to obrátil, že nemá rád reklamu na očko lotériu, ale ani tam sa to neuvádza
pavol54
- skutočnému predchádzanie a eliminovaniu v počiatkoch nič(je tu
jeseň za 26 melónov lotériových by sa dalo nakúpiť prevencie do
aleluja(D,ZINOK, A INÉ)
Väčšina obyvateľov si môže tieto vitamíny za pár eur kúpiť. Vitamín C a D užívam rok a pol, v balení D3 je 250 tabliet, odporúčané dávkovanie je 1 tbl denne (2000 IU) balenie stojí 9,30 €, denne ma teda D stojí menej ako 0,04 €, nemyslím si, že ľudia sú také socky, aby museli čakať na balenie D od štátu.
Navyše užívanie týchto vitamínov neochráni pred ochorením covid-19, ktoré je nevyspytateľné. Ochranu pred ochorením vo zvýšenej miere robí očkovanie.
Príkladom je bývalý odporca opatrení a popierač ochorenia pán Banáš, robil všetko pre posilnenie imunity, cvičil, zabehol polmaratón, otužoval, jedol za hrsť jarabiny denne a napriek tomu ťažko ochorel.

pavol54
- Liečba bola z princípu vyššej moci zavrhnutá a jej propagátori boli
označení za bludárov
A teraz ma vymažte ako vždy
Toto je typická lož, odporcov očkovania, liečba covid-19 nebola ani z titulu vyššej moci ani neviem akej moci zavrhnutá,
Dôkazom, že liečba nebola zavrhnutá sú napr. náklady zdravotných poisťovní na liečbu. To, že zlomok lekárov liečilo antiparazitikom, ktoré sa vo viacerých štúdiách ukázalo ako neúčinné, a preto väčšina lekárov v nemocniciach odmieta podávať neúčinné antiparazitikom a min. zdravotníctva nepredĺžilo jeho ďalšie používanie, neznamená, že sa z vyššej moci zvrhla liečba ochorenia covid-19

Pre zaujímavosť zo štatistík poisťovne Dôvera
"Počas druhej vlny bola priemerná cena hospitalizácie pacienta s ochorením covid-19 2155 eur. Vyplýva to z údajov zdravotnej poisťovne Dôvera.
Pričom, ak šlo o hospitalizáciu takéhoto pacienta bez umelej pľúcnej ventilácie (UPV), bolo to 1472 eur a ak to bolo s umelou pľúcnou ventiláciou, bolo to až 11 245 eur.

To však nie sú jediné náklady na zdravotnú starostlivosť pacientov s týmto chorením - ide len o cenu hospitalizácie. Pribudnú ďalšie náklady na liečbu (rehabilitácia, kúpeľňa liečba, lieky a ďalšie) nezriedka v sume 1000 eur alebo aj viac."

https://www.dovera.sk/poistenec/potr...d-19-v-cislach

Stačí trochu rozmýšľať, koľko stojí očkovanie a koľko stojí liečba a to nehovorím o nevyčísliteľnej hodnote straty 13 000 ľudských životov.
Naposledy upravil majkii : 31.10.21 at 12:11
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Lepšie by som to nenapísal. Kokso, vraj existuje liečba, toto je Slovensko a jeho občania.
majkii majkii

anet
pavol54
-očkovať prvou druhou treťou možno aj x
Palo ale ved ich nechaj. Teraz dostanu booster, stvrta bude davat super schopnosti, siesta bude hiperion a osma z nich spravi elementarov
Adorovať nezmyslom a nepravdám je vaša vec, čomu ale nerozumiem, čo vás antivaxerov trápi či si niekto dá booster alebo nie, mne je úplne jedno, či si dáte bromexin a vodečku, alebo odčervovač alebo si dáte sputnik, mne je to úplne jedno
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

majkii
... čo vás antivaxerov trápi či si niekto dá booster alebo nie, ...
Vobec ma to netrapi, naopak, dotoho. Dufam ze z vas vznikne cista energia ... aby teda ludia nemuseli doma vysrubovat ziarovku
anet anet

majkii
očakával by som vecnú reakciu
Co chcete este vecne rozoberat? 2 roky omielate o plandemii, rok o ockovani ... predpokladam, ze uz vsetci o tom vieme.
Mne to pride uz viac trapne ako vecne
majkii majkii

anet
majkii
očakával by som vecnú reakciu
Co chcete este vecne rozoberat? 2 roky omielate o plandemii, rok o ockovani ... predpokladam, ze uz vsetci o tom vieme.
Mne to pride uz viac trapne ako vecne
Adoruješ Pavlove konštrukcie, že vláda údajne tvrdí "očkovať prvou druhou treťou možno aj x - tou dávkou budeme vyliečení" , vecnou reakciou by bolo : áno, vláda to tvrdí v tomto a tom to vyhlásení - stanovisku a pripájam link. Namiesto toho mi praješ, aby so mňa vznikla čistá energia (nechápem - to mi praješ smrť? )
Trápne sú samozrejme ironizujúce, bezobsažné komentáre bez vecnej argumentácie
anet anet

majkii
Adoruješ Pavlove konštrukcie, že vláda údajne tvrdí "očkovať prvou druhou treťou možno aj x - tou ...
Ved to je medialne zname
Ale mam serioznu otazku, ked sa pozrieme na statistiky ... vzdy je tam ze pribudlo XY ockovanych. Od spustenia ockovania, ale aj mnozstvo ockovanych napr. seniorov z DSS je zosnulych (statisticky urad uvadza ze rocne zomrie cca 50tis. ludi). Preco tam nikde nie je uvedene, ze ubudlo?
anet anet

majkii
Ak je to mediálne známe, nemal by byť problém pripnúť link, prosím sem sním, mne to ani google neberie
https://www.health.gov.sk/Clanok?ock...a-davka-55plus
Od 26.10.2021 je spustená registrácia na očkovanie tretej dávky
https://korona.gov.sk/informacie-k-p...-na-ockovanie/
https://tech.sme.sk/c/22738127/slove...-odpovede.html
https://www.novinky.cz/koronavirus/c...davku-40371232
Dalej si hladaj sam

majkii
tá poznámka kde dúfaš že z nás vznikne čistá energia ma čo znamenať ? niečo podobné o čistej energii som naposledy počul od známeho, keď lysohlávky pochrúmal
Aky problem by si s tym mal? Ved ide o restart, ekologiu ... opakovane vyuzitelne zdroje. Taka energia by bola uzitocna To co bolo pre 20timi rokmi scifi je dnes realitou. Co ty vies co bude do roku 2050.
majkii majkii

anet
https://www.health.gov.sk/Clanok?ock...a-davka-55plus
Od 26.10.2021 je spustená registrácia na očkovanie tretej dávky
https://korona.gov.sk/informacie-k-p...-na-ockovanie/
https://tech.sme.sk/c/22738127/slove...-odpovede.html
https://www.novinky.cz/koronavirus/c...davku-40371232
Dalej si hladaj sam

Aky problem by si s tym mal? Ved ide o restart, ekologiu ... opakovane vyuzitelne zdroje. Taka energia by bola uzitocna To co bolo pre 20timi rokmi scifi je dnes realitou. Co ty vies co bude do roku 2050.
Teraz neviem, či sa mám smiať alebo poľutovať, kde v tých priložených linkoch je to vyhlásenie alebo stanovisko vlády, že očkovanie vylieči?

K tej druhej veci, nemáš nejaké halucinácie? nič v zlom, neudrela si sa na hlavu?
anet anet

majkii
Teraz neviem, či sa mám smiať alebo poľutovať, kde v tých priložených linkoch je to vyhlásenie alebo stanovisko vlády, že očkovanie vylieči?

K tej druhej veci, nemáš nejaké halucinácie? neudrela si sa na hlavu?
Otazka znela ".., že vláda údajne tvrdí "očkovať prvou druhou treťou možno aj x - tou ..."
Odpoved si dostal.

Ten dalsi koment, co na to povedat ... ak nevies mysliet nadcasovo, tak potom ako chces viest krajinu do modernej, vyspelej, ekologickej buducnosti?
majkii majkii

anet
majkii

K tej druhej veci, nemáš nejaké halucinácie? neudrela si sa na hlavu?
Otazka znela ".., že vláda údajne tvrdí "očkovať prvou druhou treťou možno aj x - tou ..."
Odpoved si dostal.

Ten dalsi koment, co na to povedat ... ak nevies mysliet nadcasovo, tak potom ako chces viest krajinu do modernej, vyspelej, ekologickej buducnosti?
Zabudla si dopovedať vetu : "očkovať prvou druhou treťou možno aj x - tou dávkou budeme vyliečení!" takto presne fungujete, polopravdy, úmyselne vynechané časti vety, ktoré vám nevyhovujú
k tomu blúzneniu ľuďom želať aby z ních vznikla čistá energia to je úlet, fakt!
anet anet

Ved prvu a druhu uz maju za sebou, teraz ide tretia ... ake polopravdy? Ved to je medialne znamy fakt.
Na otazku, ktoru si polozil mne, som odpovedala linkami ako si chcel.
Ze ty si mal na mysli aj zvysok Palovej otazky, to uz nie je moja vec. Ste svojpravny, opytaj sa jeho.
Kde som napisala, ze ja ludom nieco zelam?
Napisala som dufam ... co je na tom zle, dufat v nieco nadprirodzene, nadpozemske, vyuzitelne? Ci uz ani to sa nesmie? Spievat bolo zakazane, dufat bude zakazane ... a potom ze kto sa udrel do hlavy.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

anet
Ved prvu a druhu uz maju za sebou, teraz ide tretia ... ake polopravdy? Ved to je medialne znamy fakt.
Ze ty si mal na mysli aj zvysok Palovej otazky, to uz nie je moja vec. Ste svojpravny, opytaj sa jeho.
Napisala som dufam ... co je na tom zle, dufat v nieco nadprirodzene, nadpozemske, vyuzitelne? Ci uz ani to sa nesmie? Spievat bolo zakazane, dufat bude zakazane ... a potom ze kto sa udrel do hlavy.
vždy že polopravdy a konšpi citujem vládnych predstaviteľov :motto očkovacej lotérie "byt zdravý je výhra" teda zaočkovaný = zdravý, máš pravdu pre tú svoju prevrátia aj ponožky
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

bjuty smis
dezoláti bežte blokovať lidl do prievidze a nezasmradujte to tu už....retardi klamárski...
opravím ťa.........nespokojný občan nech ide protestovať, barbar robí "nájazdy " do predajní....
majkii majkii

anet
Reagovala si na môj príspevok adorovanín na nepravdy, (ktorú opakovane dal pavol) úmyselným vynechaným časti jeho tvrdenia,
Ako už predtým a aj teraz nižšie pavol priznal, že konštruktom z motta očkovacej lotérije "byt zdravý je výhra" sa dopracoval k zavádzajúcemu a zjavne nepravdivému tvrdeniu " vláda urobila dve veci ....- očkovať prvou druhou treťou možno aj x - tou dávkou budeme vyliečení!"
toto je vykonštruovaná nepravda
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

majkii
anet
Reagovala si na môj príspevok adorovanín na nepravdy, (ktorú opakovane dal pavol) úmyselným vynechaným časti jeho tvrdenia,
Ako už predtým a aj teraz nižšie pavol priznal, že konštruktom z motta očkovacej lotérije "byt zdravý je výhra" sa dopracoval k zavádzajúcemu a zjavne nepravdivému tvrdeniu " vláda urobila dve veci ....- očkovať prvou druhou treťou možno aj x - tou dávkou budeme vyliečení!"
toto je vykonštruovaná nepravda
správne, Pavol zabudol na prevenciu, očkovanie je predsa prevenciou proti ochoreniu......
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať