Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 21:53
Téma je uzavretá.
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

duves
Prosím dezolatov, nepíšte hoaxy a vyplody vašej fantázie. Píše o vas primar z Nitry, z covidoveho oddelenia.
Kto tu píše hoaxy?? Kto je tu dezolát? Kto tu uráža?
Nedá mi, dám ti otázku, si prekonal, si 2x očkovaný, takže na tretiu dávku nemáš ako prekonavší nárok. Čo ešte chceš? To nás tu budeš teraz iba urážať? Ty si bol aj na JIS, pokiaľ si dobre pamätám, mal si tam krokomker a počítal si si kroky. Je to hoax?
Môj muž keď bol na JIS, celé 3 týždne nevstal z postele. Je to hoax?
duves duves

duves je offline (nepripojený) duves

Niekto
Kvaka
Ja na niektoré štatistiky veľmi neverím, poznám to. Obvykle, nie vždy to býva presné číslo získané z nepresných alebo nekorektných údajov. Tie vstupné údaje si môže každý nastaviť tak, aby mu vyšiel istý požadovaný výsledok. Prečo je v súvislosti s covidom toľko rôznych protichodných názorov? Seriózne medicínske časopisy uverejňujú často výsledky štúdií, ale nejaká iná štúdia nielen teraz, ale aj o pár rokov môže dospieť k iným výsledkom. Pravda môže byť niekde uprostred.
K štatistikám úmrtí sa nevyjadrujem, tie čísla by boli možno relevantné, keby sa robili u všetkých úmrtí podrobné pitvy a to sa určite nedá.
Ku reklamným obrázkom na cigaretových krabičkách som sa včera vyjadrila.
Ešte k tým obrázkom mŕtvych, prečo sa nerobila taká agresívna kampaň na prevenciu najzávažnejších ochorení, ktoré spôsobujú najvyššiu úmrtnosť, ak áno, čo by sme asi videli?? Aké mŕtve telá? Toto nie je a nikdy nebude v laickej verejnosti edukatívne.
Tebe nie je toto trapne vypisovať? Píšeš, že muž zalahol na 3 tyždne. Zamysli sa. Ty by si mala byť vlajkonosičom proti hoaxom a ich autorom.
Sorry, ale mne manželka pracuje v zdravotníctve. Tak kludne pokračuj.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
duves
Jarka 1
Minulý rok zomrelo asi 14 tisíc onkopacientov. Ich fotky nikto nechcel ukazovať. Celý problém je v tom, že nemocnice sa naraz plnia covidpacientami. Ak by sa trúsili priebežne, možno by nás o tom ani neinformovali.
Netrep blbosti. Pacienti s Covidom nezaplňaju onko oddelenia.
Duv...trochu kľudu nezaškodí.

Kde píše Jaruš o naplňaní onkooddelení coviďákmi ?
Jarka píše predsa o tom, koľko onkopacientov zomrelo.
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

duves
Tebe nie je toto trapne vypisovať? Píšeš, že muž zalahol na 3 tyždne. Zamysli sa. Ty by si mala byť vlajkonosičom proti hoaxom a ich autorom.
Ja som ale písala o tom, čo robil na JIS môj muž a čo si tam robil ty. Bolo to o JISke, o ničom inom. Teda nie o tom, že môj muž zaľahol a už vôbec nie o tom, prečo tam bol. Hoax šíriš teraz ty. Okrem toho, nielen tvoja žena robí v zdravotníctve, nielen ty si prekonal kovid, takže skľudni sa.
Jarka 1 Jarka 1

Jarka 1 je offline (nepripojený) Jarka 1

duves, upresním moje predošlé príspevky.

Myslela som v nich, že najväčší problém je veľký počet covid pacientov v nemocniciach naraz. Tu je jadro celého problému.

Ak by pomalým tempom zomierali ľudia na covid, rovnako ako na iné závažné diagnózy - zrejme by sa to riešilo ako cez leto. Teda v podstate nijako. Takže by neukazovali tie drsné obrázky, rovnako ako ich neukazujú pri oveľa vyšších počtoch úmrtí iných vážnych diagnóz.
Pozrime sa na to všeobecne bez toho, že sa to deje u susedov.

Teraz je však pravda, že zdravotníci padajú dolu nosom, niet im čo závidieť a ich prácu si treba vážiť. Naše podvyživené zdravotníctvo však v tomto momente nezachráni ani to, že sa všetci pichneme. Nezachráni to ani nejaký 7 eur príplatok pre zdravotníkov. Hodiť všetku zodpovednosť za súčasný stav len na ľudí, ktorí sa z nejakého dôvodu boja dať zaočkovať je zcestné. Na chvíľu to zakryje všetky problémy ako sneh.

Chápem ľudí, ktorí covid prekonali s ťažkým priebehom, majú doma zdravotníkov, že sú alergický na nesúhlas s očkovaním. Nedávno bol u mňa pán rovnakého razenia ako ty, tiež športuje len tak pre svoje zdravie a mal ťažší priebeh. Tiež má rodinu pracujúcu v zdravotníctve. Slušne sme sa porozprávali, ale nikoho neurážal len preto, že sa nechce zaočkovať.

Chápem však aj ľudí, že sa bránia. Teraz sa majú dať pichnúť, lebo len tak sa zdravotníctvo vyhrabe z kanála. Na ako dlho a ako vysoko sa z toho kanála vyhrabe však nikto nevie.

Chýba dialóg, osveta o prevencii. Jediný liek je strašenie ľudí, ako keby ani neexistovali tisíce tých, čo to prekonali. Ťažko sa takto písaným textom dá vyjadriť. Vždy sa to bude dať pochopiť rôzne.
Jarka 1 Jarka 1

Jarka 1 je offline (nepripojený) Jarka 1

duves, už tu niekde korela napísala, že pravda je uprostred.

Ty si myslíš, že správne je to, ako to chápeš ty a druhá strana si presne to isté myslí o tom, ako to chápe ona. Takže tak. A Mrázikovú som nečítala, ani čítať nemienim. Obe strany dokážu vypotiť rovnaké hlúposti.

Ja ak čítam, tak vyjadrenia lekárov z oboch strán spektra. Ak sa dá, tak sa o tom bavím aj s ľuďmi zo zdravotníctva. Potom si urobím svoj názor, podľa toho, kto sa mi v argumentoch javí dôveryhodnejší. Ak ma niekto za to považuje za dezoláta, tak to je jeho problém a nie môj.

Nikdy tu neurážam ani jednu stranu. Pravda je uprostred a všetko má svoje príčiny.
duves duves

Niekto
Prečo mam vymazany príspevok? Haló.
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
duves
A kde na psychiatrii? Prečo si aj teba nevzala do opatery?
Akým právom tu iným nadávaš? Toto je tvoja súkromná téma, že nikto okrem teba sem nemôže písať?
Ja so pred dvoma rokmi ležal v nemocnici 5 týždňov. Aj ja som sa mal zaočkovať proti kovidu, aby som tam neležal?
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

Jarka 1, len je rozdiel, či sa choroba dokáže rozbehnúť za 10 dní ku fatálnemu koncu, za ten čas dokáže nakaziť x ľudí a na vírusovú chorobu ako takú stále nie sú lieky. ALebo či je to niečo, že tlie dlhšie. A pre okolie je človek nie potenciálne nebezpečný. Teda ak zrovna nie je šofér autobusu koledujúci si o infarkt napríklad.
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
duves
Pre hovno.
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Duves, dr. Kulkovsky je primarom v Povazskej Bystrici, nie v Nitre...
duves duves

Niekto
veronikasad
Duves, dr. Kulkovsky je primarom v Povazskej Bystrici, nie v Nitre...
OK
bjuty smis bjuty smis

bjuty smis je offline (nepripojený) bjuty smis

duves

mne ked pán marianKár maže príspevky, tak mi aj.... ako patkáň....píše aj vulgarizmy
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

duves
Hmmmm.... a čo? Teraz sa máme z toho všetci posrať?
duves duves

Niekto
bjuty smis
duves

mne ked pán marianKár maže príspevky, tak mi aj.... ako patkáň....píše aj vulgarizmy
To on maže? To je sedlák.
bjuty smis bjuty smis

už roky.. ... a slepica....
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
duves
bjuty smis
duves

Nebudťe jak chuji Lipshit alebo Matovič...títo tiež radi vynášajú súdy bez dôkazov.

...a pokiaľ viem, tak jančikám nemá práva moderátora, nakoľko ním nie je....a teda ani nemá šancu niekoho odfajčiť. Na to sú iné persóny...
bjuty smis bjuty smis

buchač
duves
bjuty smis
duves

Nebudťe jak chuji Lipshit alebo Matovič...títo tiež radi vynášajú súdy bez dôkazov.

...a pokiaľ viem, tak jančikám nemá práva moderátora, nakoľko ním nie je....a teda ani nemá šancu niekoho odfajčiť. Na to sú iné persóny...
tak ty kludne ním ostaň ďalej....
aj tebe sa chváli drbnutý ss, čo ti spraví s tvojím dalším príspevkom ???
duves duves

Niekto
Nechutne, asi to tu vzdam na nejaky ten rok-dva.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

.
FB_IMG_1617291213907.jpg  
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať