Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 21:53
Usporiadat
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

davam do pozornosti vsetkym,ktoru chcu schudnut,ale aj tym,ktori chcu jednoducho pre svoje zdravie nieco urobit.
stranka udava kopu informacii o vyzive,odburavani jedov z tela,ozdravovacie procesy,jednoducho vsetko,co nas zaujima.
zistila som totiz,ze moj organizmus je asi prekysleny -mala som vsetky priznaky a tak som hladala nieco na nete.

www.chudnutie.biznisweb.sk
pica pica

pica je offline (nepripojený) pica

Fíha!
2009 2009

2009 je offline (nepripojený) 2009

Neviem či som to sem už niekedy nevložila
Ale opakovanie je matka múdrosti
2009 2009

"Nie ste chorí, ste smädní"
2009 2009

Čaje
ivantt ivantt

ivantt je offline (nepripojený) ivantt

obyčajný človek
2009 Pozri príspevok
"Nie ste chorí, ste smädní"
Hi, to ma tak pri tomto čítaní napadla nedávne upozornenie na šokujúcu pravdu o vode. To už som čítal šokujúcich pravd toľko, že sa čudujem ako je to možné že vôbec žijem
Ale voda a pitný režim je v každom prípade dôležitý.
katarina.j katarina.j

katarina.j je offline (nepripojený) katarina.j

som len človek
Neviete poradiť čo dať na rozbité a opuchnuté koleno? kupila som si octanovu mast, trocha to odpuchlo, ale bolí to poriadne...hlavne ked chodím...auuuuu
Valcake Valcake

Valcake je offline (nepripojený) Valcake

...studené obklady, ľad, list lopúcha, list kapusty, tvaroh...
...choď k lekárovi
...pozri tému: http://www.porada.sk/t82843-bolest-k...troskopia.html
Naposledy upravil Valcake : 17.02.11 at 16:38
Anka219 Anka219

Anka219 je offline (nepripojený) Anka219

betka Pozri príspevok
Prosím Vás.
Podľa mňa sa ešte nikto nestretol s týmto problémom, a niekedy neviem, čo mám robiť....

často chodia otázky vo worde písané jedným písmom. A toto písmo, vo mne vzbudí ihneď jeden zápach, akokeby niečo horelo, a vzbudzuje vo mne strach.
Som psychopad??? Bojím sa tohto písma...
Prečo hneď psychopat? Je dobré prekonať svoj strach a zistiť čo Ti to chce povedať, a nepotrebuješ ani regres. Možno to nie je o tvojej minulosti...
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

momentálne intenzívne doma "fičíme" na tekvicových semienkachhttp://www.strava.sk/showdoc.do?docid=6679
ivantt ivantt

ivantt je offline (nepripojený) ivantt

obyčajný človek
lujza.j Pozri príspevok
momentálne intenzívne doma "fičíme" na tekvicových semienkachhttp://www.strava.sk/showdoc.do?docid=6679
Zabudli tam ale napisat, ze je to aj prevencia proti rakovine...
Zitulda Zitulda

Zitulda je offline (nepripojený) Zitulda

Je chrípkové obdobie...pozrite si čo sa dá urobiť pre zdravie
Jak se nenakazit v době chřipkového řádění

V roce 1919, kdy chřipka zabila víc než 40 milionů lidí, jeden lékař navštívil řadu rodin s dotazem, jestli potřebují pomoc proti chřipce. Mnozí už byli nakažení, mnozí už zemřeli.
Lékař jednou potkal sedláka a k jeho překvapení byli všichni z rodiny zdraví. Když se lékař
zeptal, co dělají jinak než ostatní, selka mu odpověděla, že

*DO MÍSTNOSTÍ DALI NÁDOBY S NEOLOUPANOU CIBULÍ. *
Lékař jí pochopitelně nevěřil a ptal se, jestli by mu dali jednu jejich cibuli, aby si ji prohlédl pod mikroskopem. Dali mu ji a on ji prohlédl, našel na ní viry chřipky. Cibule evidentně pohltila všechny viry a uchránila rodinu zdravou.
Slyšela to jedna kadeřnice a v provozovně postavila několik hrnků s cibulí a jako zázrakem nikdo z personálu se nenakazil chřipkou, ačkoliv byli nechráněni ve stálém ve styku se zákazníky.
Protože je to laciná věc, vyplatí se zkusit to jak doma, tak v zaměstnání a uvidí se, jestli to bude účinkovat. My jsme to udělali a chřipku jsme opravdu nedostali. Když to pomůže tobě a tvým blízkým ke zdraví, je to pro vás to nejlepší. Když náhodou někdo onemocní, stejně moc neztratíš, jen něco drobných za cibuli.
S pozdravem
MUDr. Lubomír Pecháček
B. Němcové 1126
399 01 Milevsko
lujza.j lujza.j

aktuálne pre svoje zdravie chcem spraviť to, že po nedávnych problémoch s krížami si objednám bavlnený pás /videla som ho na živo/, ktorý mi poslúži ako tielko /normálne nenosím/ a nie je viditeľný pod oblečením
http://www.profitrade.sk/cz/vec-drieku/
tu som to teraz objednala:http://www.profitrade.sk/sk/vec-drieku/
Naposledy upravil lujza.j : 20.02.11 at 14:54
lujza.j lujza.j

možno trošku , ale celkom dobré infošky
http://www.rehabilitacia-poprad.sk/mam-problem-s
Zitulda Zitulda

Zitulda je offline (nepripojený) Zitulda

VODA - PODĹA PASTEUROVHO INŠTiTÚTU - VEĽMI ZAUJIMAVE

Pohár vody odoberá pocit hladu - počas noci u takmer 100 % ľudí, ktorí sú na
diéte - ( l'université de Washington).
Chýbanie vody je faktorom č. 1 ako príčina únavy cez deň.
Predchádzajúce štúdie ukazujú, že 8 až 10 pohárov vody denne významne
uľahčuje od bolestí kĺbov u 80 % ľudí ktorí majú problémy s kĺbmi.
Jednoduché redukovanie vody o 2% v tele môže vyprovokovať krátkodobé
poruchy pamäti, problémy s matematikou a ťažkosti so sústredením sa pri
počítači alebo vytlačenej strane.
Vypitie 5 pohárov vody za deň znižuje riziko rakoviny čreva o 45 %, môže
znížiť riziko rakoviny prsníka o 79 % a o 50 % znižuje pravdepodobnosť
rakoviny mechúra.
Teda vypi každý deň potrebné množstvo vody.

VEDELI STE?

Veľmi dôležité - časy primeranej konzumácie vody :

2 poháre vody po zobudení sa prispievajú k aktivovaniu vnútorných orgánov.
1 pohár vody 30 min. pred jedlom napomáha tráveniu
1 pohár vody pred sprchou pomáha znižovať krvný tlak
1 pohár vody pred tým, než ideš spať znižuje výskyt srdcových kríz
Keďže mi tu káže, aby som toto poslala mojim drahým a blízkym, tak to robím.
Sedulacka Sedulacka

Sedulacka je offline (nepripojený) Sedulacka

Takovaaa sedaaa myyys :)
Zitulda Pozri príspevok
VODA - PODĹA PASTEUROVHO INŠTiTÚTU - VEĽMI ZAUJIMAVE

Pohár vody odoberá pocit hladu - počas noci u takmer 100 % ľudí, ktorí sú na
diéte - ( l'université de Washington).
Chýbanie vody je faktorom č. 1 ako príčina únavy cez deň.
Predchádzajúce štúdie ukazujú, že 8 až 10 pohárov vody denne významne
uľahčuje od bolestí kĺbov u 80 % ľudí ktorí majú problémy s kĺbmi.
Jednoduché redukovanie vody o 2% v tele môže vyprovokovať krátkodobé
poruchy pamäti, problémy s matematikou a ťažkosti so sústredením sa pri
počítači alebo vytlačenej strane.
Vypitie 5 pohárov vody za deň znižuje riziko rakoviny čreva o 45 %, môže
znížiť riziko rakoviny prsníka o 79 % a o 50 % znižuje pravdepodobnosť
rakoviny mechúra.
Teda vypi každý deň potrebné množstvo vody.

VEDELI STE?

Veľmi dôležité - časy primeranej konzumácie vody :

2 poháre vody po zobudení sa prispievajú k aktivovaniu vnútorných orgánov.
1 pohár vody 30 min. pred jedlom napomáha tráveniu
1 pohár vody pred sprchou pomáha znižovať krvný tlak
1 pohár vody pred tým, než ideš spať znižuje výskyt srdcových kríz
Keďže mi tu káže, aby som toto poslala mojim drahým a blízkym, tak to robím.

Jednoznacny suhlas s vyssie uvedenym, ale chcem napisat aj opacny priad- prilisne mnozstvo vody moze viest az k smrti. Jennifer Strange sa zucastnila sutazi "Hold Your Wee for a Wii" (preklad ''Udrz moc pre hraciu konzolu Nintendo Wii''). Neskor sa stazovala na bolesti hlavy a tak isla domov, kde ju neskor nasli mrtvu. Testy ukazali, ze slo o otravu z vody. Pitie prilisneho mnozstva vody moze sposobit opuchnutie mozgu, a mozog tak prestane regulovat zakladne vitalne funkcie ako dychanie, co sposobi smrt. Co sa vlastne stane? Voda sa dostane do nasho tela pitim a vylucuje sa bud potenim alebo mocom. Mnozstvo vody v tele a jeho vylucovanie je regulovane podla toho, aby boli udrzane spravne levely soli a inych dolezitych latok v krvi. Pri vypiti prilisneho mnozstva vody nastane situacia, kedy oblicky nedokazu spracovat vodu dostatocne rychlo a odstranit ju tak z organizmu- toto sposobi zriedenie krvi a tym padom aj prinizke levely soli v nej. Voda sa pochopitelne z krvi prenesie do buniek a organov. Prilisne mnozstvo vody v bunkach sposobi ich zvacsenie- a prave toto sposobi opuch mozgu. Ked opuchnu mozgove bunky, takto zvacseny mozog nema kde ist- lebka sa nezvacsi. A tak je mozog stlaceny a robi tlak na centra, ktore riadia zakladne vitalne funkcie ako dychanie. V extremnych pripadoch teda moze nastat az smrt (pri poziti extremnych mnozstiev vody), vo vacsine pripadov to sposobi bolest hlavy a celkovu nevolnost. Varovne signaly su teda bolest hlavy a zmatenost.
Vodu zo svojho tela stracame v jednom kuse ale pri normalnej zatazi sa neodporuca vypit viac ako 1,5-2 litre vody denne. Pokia chodite mocit castejsie ako kazde 2 hodiny a vas moc je priezracny, pravdepodobne pijete prilis vody.
abovejob abovejob

abovejob je offline (nepripojený) abovejob

Nie som sedlák ale rád používam sedliacky rozum... odkiaľ ho beriem? :) ...viac
Ak si vezmem do súvislosti spomínané veci a prípadne ich doplníme (zoznam môže byť naozaj dlhokánsky), začneme veriť aj tomu, že myšlienkami spúšťame vlastne 100% civilizačných ochorení.
Myseľ negatívna = to bolo spomínané v bodoch.
ALE človek s takou mysľou, bez úcty k sebe a k druhým (a pod.) sa inak stravuje, má inú životosprávu, afirmácie... Na konci takej cesty nie je ustlané na ružiach ale skôr pod jej korienkami
abovejob abovejob

abovejob je offline (nepripojený) abovejob

Nie som sedlák ale rád používam sedliacky rozum... odkiaľ ho beriem? :) ...viac
abovejob Pozri príspevok
Ak si vezmem do súvislosti spomínané veci a prípadne ich doplníme (zoznam môže byť naozaj dlhokánsky), začneme veriť aj tomu, že myšlienkami spúšťame vlastne 100% civilizačných ochorení.
Myseľ negatívna = to bolo spomínané v bodoch.
ALE človek s takou mysľou, bez úcty k sebe a k druhým (a pod.) sa inak stravuje, má inú životosprávu, afirmácie... Na konci takej cesty nie je ustlané na ružiach ale skôr pod jej korienkami
Som dal odpovedať ale nie citovať
Bolo to k prispevku 01-05-10, 08:46 PM od wegamizi... Polepším sa
2009 2009

Zelená lekáreň
alabut alabut

alabut je offline (nepripojený) alabut

Dr. Mercola o sóji. Zdravá a zázračná pochúťka má prepojenie na rakovinu prsníka a poškodenie mozgu.

sója je plná genisteinov, dadzein izoflavonoidov. Tieto fytoestrogény nachádzajúce sa v rastlinách majú obdobné účinky ako estrogén. Vo veľkých dávkach spôsobujú zníženie tvorby prirodzeného estrogénu, rakovinu prsníka, neplodnosť, majú zničujúci efekt na endokrinný aparát človeka. 2 poháre sójového mlieka denne počas 1 mesiaca ženám zmení dokonca menštruačný cyklus.

http://gnm.webnode.sk/news/dr-mercol...odenie-mozgu-/

Tak to by ma zaujimalo, ci je to pravda. Zda sa, ze sme vymenili tisicrocne skusenosti predkov za kratke reklamne slogany rychlokvasenych zbohatlikov. :-)
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať