Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 22:53
Téma je uzavretá.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
korela
Reagujete s buchačom na Česko úplne neprimerane. Nie sme tak dlho rozdelení od seba, mali sme spoločné zákony, normy, mnohé ostali rovnaké. Psychicky sme a budeme stále nejako prepojení, preto si rada porovnávam ich stav skoro v čomkoľvek. Koľko našich ľudí tam pracuje a študuje a odchádza natrvalo?
OT

Keby si mala primerané skúsenosti, možno by si iné vravela. Lenže ty tie negatívne nebudeš mať...kontrolné otázky na telo nedávam, nedostal by som na ne odpoveď.

Koľko ľudí tam pracuje, študuje a aj ostane ?
Nuž je to smutné, veľmi smutné, že sa dotyční vyondia na rodnú hrudu...?????
Polož si otázku aj inak...koľko čechov pracuje na Slovensku, koľko ich tu študuje a koľkí z nich tu aj ostane ?

...a nevyhovoríš mi v žiadnom prípade názor, že si na čechy zaťažená a aj nejako previazaná.

P.S.:
Od vzniku Československa nás brali ako nutné zlo, vydrbávali na každom kroku a za každých okolností....
Ono sa to teraz deje ale aj v samostatnom Slovensku.
Blava sú také Čechy...a ten zvyšok Slovenska je to isté, ako to bolo aj predtým.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Tak ti to napíšem inak - pozrela si si pri tých mapkách zdroje informácií?
Asi si si to ani nevšimla!
"Situace ve střední Evropě"
mapka
"data jsou aktuální vždy k půlnoci předešlého dne; některé země neprovádějí denní aktualizaci (např. o víkendech)
zdroje: Robert Koch Institute, OGD Österreich, ÚZIS, MC Polska"
Teda informácie od Nemcov, Rakušákov, Poliakov a Čechov. Ale od NCZI tam nie sú zdroje - oni len preberali to, čo bolo zverejnené niekde v tlači....
Nezosmiešňuj sa!
Už som ti písal - nekŕm nás údajmi, čo sa deje v Čechách - to si vieme zistiť aj sami, keď sa presurfujeme na české stránky. Alebo, keď na tom tak trváš - prečo si ešte tu a nie na českých stránkach a v českých krajinách.
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

už pred 234 rokmi vedeli čo pomôže......

https://www.tvnoviny.sk/zahranicne/2...LPvPds54fSLOqA
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

buchač
Ale faktov mám v zálohe plno.
Ja to zhrniem podla mna, ked sa po druhej tabletke necitim lepsie je na HO*NO
Keby som mala v sebe 2 vakci a dostala virus bolo by to na HO*NO a este k tomu riadne nasrana Zasadne do seba opakovane netrepem nieco, co nefunguje
Mila123 Mila123

anet
buchač
Keby som mala v sebe 2 vakci a dostala virus bolo by to na HO*NO a este k tomu riadne nasrana Zasadne do seba opakovane netrepem nieco, co nefunguje
ATB zaberá už po 2. tbl.? neverím.....
buchač buchač

anet
buchač
Ja to zhrniem podľa svojho a otázkou :

Prečo potom toľko trepeš ???
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

anet
buchač
anet, váž slová... Aj Nandy bol donedávna "hrdinom" Porady ...
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

https://superradio-minhen.de/bayernu...d-svlacionice/
Djoković...nie je jediný....aj iná sorta sportovcov....asi nie je všetko o prachoch....
anet anet

veronikasad
anet, váž slová... Aj Nandy bol donedávna "hrdinom" Porady ...
To chce klud a nohy v teple
Mila123
ATB zaberá už po 2. tbl.? neverím.....
Ja sa jej nepytam, nema na vyber inak je na HO*NO! Mam odkusane svoje znacky.
buchač buchač

Toto sa už nedá brať inak ako humor...
anet
Skús si dať 2deci, možno sa budeš lepšie cítiť...a keď nezaberú, tak zadri ďalšie..
Ráno ti bude na hovno určite...
---------------
Hm...a kedy si naposledy "trepala"...? Nefunguje ?

anet
Mam odkusane svoje znacky.
Problém zmeniť značku/y ?
anet anet

buchač
Skús si dať 2deci, možno sa budeš lepšie cítiť...a keď nezaberú, tak zadri ďalšie..
Ráno ti bude na hovno určite...
---------------
Hm...a kedy si naposledy "trepala"...? Nefunguje ?

anet
Mam odkusane svoje znacky.
Problém zmeniť značku/y ?
Nahodou raz som mala asi nejaku crevnu virozu, prisaham ze som vyzrala polku endiexu a prd z neho. Niekto mi poradil domovinu s peprom ... normalne zazracny liek Akurat to so mnou zamavalo 4cl a rovno do postele.

Jasne ze je problem zmenit znacku, taky Augmentin, ty kokso ucinny ... ale take mykozy mame (aj dcera), vypreta aj prdel az sa supeme
Cennet Cennet

Cennet je offline (nepripojený) Cennet

Mila123

Zacal to MUDr. Reiman z Presova v roku 1720 na vlastnej dcere

https://sk.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1n_Adam_Rayman
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Mila123

Už si konečne uvedom, že píšeš o štandardnej vakcíne, s ktorými sa očkovalo do min. aj tohto st.
Alebo sa v tom liste spomína génová terapia?
Máš doma dve lekárky.
Nikto tu nemusí nikoho presviedčať o štandardných vakcínach, tie sú rokmi odskúšané aj v praxi, nielen v ich vývoji.
Hádam v tom vidíš rozdiel.

Podávané v súčasnosti sú iba experimentálne, v médiách sa im priraďuje prívlastok núdzové.
korela korela

misoft
Tak ti to napíšem inak - pozrela si si pri tých mapkách zdroje informácií?
Asi si si to ani nevšimla!
"Situace ve střední Evropě"
mapka
"data jsou aktuální vždy k půlnoci předešlého dne; některé země neprovádějí denní aktualizaci (např. o víkendech)
zdroje: Robert Koch Institute, OGD Österreich, ÚZIS, MC Polska"
Teda informácie od Nemcov, Rakušákov, Poliakov a Čechov. Ale od NCZI tam nie sú zdroje - oni len preberali to, čo bolo zverejnené niekde v tlači....
Nezosmiešňuj sa!
Už som ti písal - nekŕm nás údajmi, čo sa deje v Čechách - to si vieme zistiť aj sami, keď sa presurfujeme na české stránky. Alebo, keď na tom tak trváš - prečo si ešte tu a nie na českých stránkach a v českých krajinách.
Aj s tebou by to bol iba stratený čas, síce popisuješ stav, ale ti niečo stále nedochádza, pritom to máš pred očami. A zrejme si si ani mapku nepreštudoval.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Ale študoval, študoval.... a je to tak, ako som písal... Len ty si tak zaujatá tými Čechurmi, že to nevidíš..... A platí pre teba to posledné "keď na tom tak trváš - prečo si ešte tu a nie na českých stránkach a v českých krajinách."
anet anet

Na TA3 Krcma hovoril, vraj pred Vianocami (ako darcek) budu nove "cukriky" proti covidu u ambulantnych lekarov.
Mila123 Mila123

korela
Mila123

Už si konečne uvedom, že píšeš o štandardnej vakcíne, s ktorými sa očkovalo do min. aj tohto st.
Máš doma dve lekárky.
Nikto tu nemusí nikoho presviedčať o štandardných vakcínach, tie sú rokmi odskúšané aj v praxi, nielen v ich vývoji.

Podávané v súčasnosti sú iba experimentálne, v médiách sa im priraďuje prívlastok núdzové.
Prepáčte, čo majú s mojim príspevkom spoločné obe moje dcéry?????
a tie experimentálne vakcíny? nečítate príspevky, ktoré zvereňuje MZ SR......
iba uvádzam fakty, a jedným faktom je to, že nielen ja ale i moje dve dcéry už sme po 3. dávke......
a ešte jedna maličkosť, v práci sme všetky očkované (je nás 5) , dokonca i pani, ktorá nám chodí kanceláriu 1x upratať i tá je očkovaná.........(jedna moja kolegyňa, pracujeme spolu cca 15 rokov je po transplantácii obličky, je na imunosupresívnej liečbe neviem si predstaviť, keď by som ju ja nakazila.......) mala by som výčitky svedomia............
Mila123 Mila123

anet
Na TA3 Krcma hovoril, vraj pred Vianocami (ako darcek) budu nove "cukriky" proti covidu u ambulantnych lekarov.
Anet, bola som presvedčená, že máte úctu voči človeku, ktorým je prof. Krčméry, ale ako vidím.........
buchač buchač

anet
Ten toho už narozprával...
korela korela

Mila123
korela
Mila123

Máš doma dve lekárky.

Prepáčte, čo majú s mojim príspevkom spoločné obe moje dcéry?????
a tie experimentálne vakcíny? nečítate príspevky, ktoré zvereňuje MZ SR......
iba uvádzam fakty, a jedným faktom je to, že nielen ja ale i moje dve dcéry už sme po 3. dávke......
a ešte jedna maličkosť, v práci sme všetky očkované (je nás 5) , dokonca i pani, ktorá nám chodí kanceláriu 1x upratať i tá je očkovaná.........(jedna moja kolegyňa, pracujeme spolu cca 15 rokov je po transplantácii obličky, je na imunosupresívnej liečbe neviem si predstaviť, keď by som ju ja nakazila.......) mala by som výčitky svedomia............
Prečo som spomenula dcéry? V žiadnom zmysle nie negatívnom alebo ironickom. Vaša rodina, na rozdiel od mnohých iných, má aj medicínske vzdelanie, i keď nie priamo z odboru, máte bližšie k zorientovaniu sa v tejto situácii.
K ostatnému sa vyjadrovať nebudem, zatiaľ má každý svoju voľbu.
.
Údajne je zaočkovaná iba tretina lekárov, o sestrách info nemám. Čo je príčinou toho počtu?
Snažím sa čítať všetko, aby som si vytvorila čo najlepší vlastný úsudok.
Ale možno v tomto čase nie je vakcinácia ani prvoradá. Tok informácií v dnešnej dobe nejde zastaviť.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať