neviem, nemám predstavu čo by sa mohlo ešte viec urobiť, počuť na vlastné uši, vidieť na vlastné oči, na to aby ľudia zmenili prístup, zmenili svoje rozhodnutie, svoj názor ....nestačia preplnené nemocnice? preplnené čakárne?, umierajúci ľudia na riadenej pľúcenej ventiláciácií?, nedostaok zdravotníckeho personálu? .......... nestačí ????
personál - zdravotníci, čo tu ostali pracovať sú unavení, sú často pacientmi, príbuzními napádaní, nielen verbálne ale i fyzicky , sú nenávidení., nenávidia ich pacienti, príbuzní,, pýtam sa prečo? prečo toto robia? pacienti si nevvážia ľudí, kt. sa chcú o nich starať, ľudí, kt. majú záujem pomôcť druhým, často i nezištne, len preto, lebo sú zdravotníci telom i dušou???...., zdravotníci si zaslúžia trochu úcty zo strany ošetrovaných, rodiny .......ale nie u nás dostanú minimálne dvojitú dávku hejtu,.........
i keď vieme, že sme najhorší na svete so stavom covid 19, ľudia umierajú na základe bludov, demagógií- prekrúcania faktov , osočovania ,strašenia a pod. , pýtam sa, lebo nerozumiem, nechápem že sa toto deje v 21. storočí, že taký spôsob správania, konania, komunikácie dokáže dokonalý, rozumný človek ?????
poznámka: je málo pracovníkov v nemocniciach, prihlásila som sa ako dobrovoľníčka, naša okresná nemocnica je neziskovou organizáciou (t. j.je to organizácia tretieho sektora, mimovládna spoločnosť), chcela by som ísť pracovať do očkovacieho, popr. testovacieho tímu, môžem pracovať cez víkendy, ktoré mám teraz zvyčajne voľné, ale ako dobrovoľníčka, bez nároku na odmenu za vykonanú prácu, proste len tak zadarmo.......
zároveň opätovne Ž I A D A M p. J. L., aby nereagoval na moje príspevky spôsobom , ktorý je mu asi blízky (stále útočí, uráža, jeho písomný prejav je často expresívny)..... , prosím nevšímajte si ma, tak ako si ja nevšímam Vás (reagujem iba na Vaše príspevky, kt. sú útočné voči mojej osobe) .......
Naposledy upravil Mila123 : 27.11.21 at 18:41