buchač
korela
ale sú k dispozícii dva lieky ako jeho náhrada a to
...dobré ti ide...že vraj náhrada.
To kto povedal ? TY ? To kde na to chodíš ? Do Čiech na otočku ???
Kukučka...ty, čo si mi dala nesúhlasné...teba sa momentálne pýtam.
" S čím nesúhlasíš v mojom príspevku ?"
Poznámka - na ironický podtón sa teraz vyondi. Mne išlo o toto nasledovné.
Isoprinosine
Popis a určenie
Liek obsahuje liečivo inozín acedoben dimepranol, ktoré sa používa na liečbu niektorých vírusových infekcií. Liek sa používa na stimuláciu imunitného systému, aby zdolal vírusové infekcie, ako sú:
vírusové infekcie dýchacích ciest,
opakujúci sa herpes na pohlavných orgánoch,
opakujúci sa opar na perách,
pásový opar,
ovčie kiahne,
osýpky,
žltačka,
bradavice na pohlavných orgánoch a iné infekcie spôsobené ľudským papilomavírusom (HPV infekcie),
iné vírusové infekcie, ako je infekčná mononukleóza (infekcia spôsobená Epstein-Barrovej vírusom), infekcia spôsobená cytomegalovírusom a subakútna sklerotizujúca panencefalitída (zriedkavé ochorenie u detí a mladých ľudí, ktoré môže vzniknúť po prekonaní osýpok).
Ivermectin
Používa sa na liečbu:
infekcie v čreve nazývanú intestinálna strongyloidóza (anguillulóza). Je spôsobená druhom červa (hlístovca), ktorý sa nazýva „Strongyloides stercoralis“ (háďatko črevné).
infekcie krvi nazývanej mikrofilarémia spôsobenou „lymfatickou filariázou“. Je spôsobená nedospelým červom nazývaným „Wuchereria bancrofti“ (vlasovec miazgový). Ivermectin Exeltis nepôsobí na dospelé červy, iba na nedospelé červy.
kožných roztočov (svrabu). To je v prípade, keď sa vám pod kožu zavŕtajú drobné roztoče. Tie môžu spôsobiť závažné svrbenie. Ivermectin Exeltis sa má užiť, iba ak vám váš lekár diagnostikoval svrab alebo si myslí, že máte svrab.
Ja teda neviem...ale ak by mi na infekciu dýchacích ciest predpísal nejaký lekár (môj teda určite nie, ten je normálny) Ivermectin, tak by liek skončil v smetnom koši...
Záver ? Bez nejakých urážok (len je to moje zhodnotenie a môj názor) si dovolím tvrdiť, že ľuďom už na totál drbe.
Môj/moji lekári sú normálni...no o normálnosti poniektorých tu v poslednej dobe silne pochybujem. A čo sa jeden dočíta na iných stránkach...už len to je riadne psycho.
Poznámka - korela nebola nikdy normálna...viď jej mudrovanie okolo náhrady Isoprinosinu.