Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 21:53
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

kopretinka
hlavne že Lekvár v lete vyvracal hoaxy o povinnom očkovaní.....tak už to nie je hoax.
To chce klud plati to co som pripla uz davnejsie + https://www.ta3.com/clanok/220584/pr...-komisarka-osn
pavol54 pavol54

pavol54 je teraz online pavol54

misoft
pavol54
misoft
Jááááj Lui - mne píska v ušiach desiatky rokov - zvykol som si na to. Lenže to nie je ani od tlaku, alebo niečoho podobného, ale dôsledok môjho predch. povolania.
veliteľ pri streľbe 152KH plná náplň?
Našťastie nie - BZK a nik nedodal chrániče sluchu (vraj v boji nie sú potrebné) - baranica to neutlmila dostatočne.
vo výbave 82 mm BzK boli pre obsluhu 2 špeciálne čiapky s chráničmi, podobné ako tankistické len bez rebrovania a bez krkafónov. mal som v účtovnej evidencii 4 ks na ot 810 2 ks na OT 62 protitanková batéria u msp na OT64. tp už boli vybavené bat PTRS
Naposledy upravil pavol54 : 08.12.21 at 18:46
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

anet
kopretinka
hlavne že Lekvár v lete vyvracal hoaxy o povinnom očkovaní.....tak už to nie je hoax.
To chce klud plati to co som pripla uz davnejsie + https://www.ta3.com/clanok/220584/pr...-komisarka-osn
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Doktorka Soňa Peková - Informace o odtajněných dokumentech firmy Pfizer, který si vyžádal soud a měly být odtajněny až po roce 2076. Pfizer už po 90 dnech očkování věděl, že mRNA "vakcína" zabíjí a způsobuje poškození a i tak "vakcínu" nestáhl.

buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
.
263307953_10223829194869789_9048336454204051113_n.jpg  
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

kukučka
Doktorka Soňa Peková - Informace o odtajněných dokumentech firmy Pfizer, který si vyžádal soud a měly být odtajněny až po roce 2076. Pfizer už po 90 dnech očkování věděl, že mRNA "vakcína" zabíjí a způsobuje poškození a i tak "vakcínu" nestáhl.

Ten istý rok spomínal aj Staněk.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

pavol54
misoft
pavol54
misoft
Jááááj Lui - mne píska v ušiach desiatky rokov - zvykol som si na to. Lenže to nie je ani od tlaku, alebo niečoho podobného, ale dôsledok môjho predch. povolania.
Našťastie nie - BZK a nik nedodal chrániče sluchu (vraj v boji nie sú potrebné) - baranica to neutlmila dostatočne.
vo výbave 82 mm BzK boli pre obsluhu 2 špeciálne čiapky s chráničmi, podobné ako tankistické len bez rebrovania a bez krkafónov. mal som v účtovnej evidencii 4 ks na ot 810 2 ks na OT 62 protitanková batéria u msp na OT64. tp už boli vybavené bat PTRS
To je celkom možné... boli vo výbave - ale často len "boli" - skôr neboli. Motoťapťap ich mali, my pri streľbách na Lešti - žiadne.
Našťastie - jediné streľby z toho "zázraku" - uši v pérdeli, ale zato vzadu bolo pekne čisto a sucho .
Ja som prešiel k PT - 9K11 Maljutka, 9K111 Fagot, 9P133, 9K113 a tam som už skončil. Odstrieľané: 9K11 - 10ks, 9K111 - 2ks, (9K14M, 9K14P) 9P133 - 20ks (z toho 2 OSTRÉ - žiadne náhradné), 9K113 - 1ks. Okrem toho - odstrieľané BZK (moje uši!), 100mmK 53, 122mmH vz38, 122mmH D30.
Na streleckom konte mám toho dosť.
Miesta: Záhorie, Lešť a kdesi na juhu Čiech pri Č.Krumlove (teraz si nespomeniem na názov). BTW - Č.Krumlov celkom pekné mestečko.
Naposledy upravil misoft : 09.12.21 at 09:47
buchač buchač

Hm....a ja som bol v tom, že táto téma má iný názov a nie " Spomínanie delostrelcov "...
Ale šak nejakú založte, pridám sa aj ja...
pavol54 pavol54

misoft
pavol54
misoft
pavol54
misoft
To je celkom možné... boli vo výbave - ale často len "boli" - skôr neboli. Motoťapťap ich mali, my pri streľbách na Lešti - žiadne.
Našťastie - jediné streľby z toho "zázraku" - uši v pérdeli, ale zato vzadu bolo pekne čisto a sucho .
Ja som prešiel k PT - 9K11 Maljutka, 9K111 Fagot, 9P133, 9K113 a tam som už skončil. Odstrieľané: 9K11 - 10ks, 9K111 - 2ks, (9K14M, 9K14P) 9P133 - 20ks (z toho 2 OSTRÉ - žiadne náhradné), 9K113 - 1ks. Okrem toho - odstrieľané BZK (moje uši!), 100mmK 53, 122mmH vz38, 122mmH D30.
Na streleckom konte mám toho dosť.
Miesta: Záhorie, Lešť a kdesi na juhu Čiech pri Č.Krumlove (teraz si nespomeniem na názov). BTW - Č.Krumlov celkom pekné mestečko.
Boletice, za 82 BzK bolo po výstrele vyčistené, za 122 grad bolo vyčistené trocha viac, aj Gen Lafkovu volgu pekne vyčistili, len jej vodič vojak porušil rozkaz, a na doporučenie veliteľa batérie pred streľbou odišiel z auta.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Na GRADoch som nefungoval. A dik za naznačenie, ako sa to volalo - vyfučalo mi to z gebule.
BZK sa čistili celkom v pohode - hladná hlaveň, ale také 100-ky, alebo 122-ky - no drina.
U PTRK - handrička, trochu vazelínky Циатим a bolo to OK.
pavol54 pavol54

buchač
UŽ VÁM DVOM DOČISTA JEBE ???????

buchač
Hm....a ja som bol v tom, že táto téma má iný názov a nie " Spomínanie delostrelcov "...
Ale šak nejakú založte, pridám sa aj ja...

Kuwa...kde je nejaký moderátor ?
Inokedy sa maže jedna radosť a toto zrazu nič ???
téma bola TINNITUS versus profesionálna hluchota čo je zdravotný problém
buchač buchač

pavol54 Pozri príspevok
téma bola TINNITUS versus profesionálna hluchota čo je zdravotný problém
Ja čítam len toto...

misoft
...a ten zvyšok je len mlátenie prázdnej slamy, ktoré absolútne nesúvisí s témou.

ALE šak si kľudne pokračujte aj naďalej...ešte dajte, že kedy, aké, koľko nábojov ste vystrieľali...mená osádok, odkiaľ pochádzali....a nezabudnite aj na číslo kanád (lebo keď má yebať na hlavu, tak už poriadne).
anet anet

veronikasad
Očkovaná druhou dávkou som v oktobri, tretia dávka je možná po 6 mesiacoch, teda ako to bude s týmito dôchodcami ?
Neboj stihnes, ked bude treba skratia obdobie aj na mesiac https://www.ta3.com/clanok/220693/na...rdi-lengvarsky
anet anet

Imunológ o očkovaní seniorov a detí
https://www.ta3.com/relacia/22639/im...eniorov-a-deti
buchač buchač

" Vakcínu považuje za vhodnú na ochranu starších a chorých pred ťažkým priebehom infekcie. "

Teplú vodu vynašiel...
anet anet

buchač
Teplú vodu vynašiel...
Nevynasiel, ved je to dnes najpouzivanejsia veta
anet anet

Tretia aj po 3 mesiacoch. Zároveň ale počíta s tým, že v relatívne krátkom časovom horizonte od tretej dávky bude musieť nasledovať i štvrtá.
https://www.ta3.com/clanok/220769/ur...ou-davkou-skor
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Včera debata s 2x očko ....dala si urobiť protilátky.... žiadne
BXLmiami BXLmiami

BXLmiami je offline (nepripojený) BXLmiami

lujza.j
Včera debata s 2x očko ....dala si urobiť protilátky.... žiadne
Lebo každý z nás je originál a reaguje po svojom.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať