Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 21:53
Téma je uzavretá.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Jarka 1
Veľmi si želám, aby to bola chrípôčka, nech sa premoríme a konečne je pokoj.
nám sa doma premorenie nepodarilo....3x neočko 1ks prekonaný....
O poschodie vyššie sa premorenie podarilo....2x očko dospeláci 2x deti-mozno aj deti očko.....všetci sa premorili....
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

lujza.j - mali ste malú nálož, s ktorou si imunita poradila. Manželka po 5-tich dňoch s chorou v kancli ju musela mať extrémne vysokú a ja taktiež.
Nezáleží iba na imunite, ale množstve vírusu.
Prirovnal by som to k alkoholu - keď vypiješ 5 poldeci slivovice, telo si poradí. Ak to bude 25, už asi nie.
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Vnuk bol dnes na PCR teste - NEGAT. V triede je 7 detí pozit., ďalšie idú na PCR test zajtra. Jeho najlepší kamarát je v nemocnici, celý pondelok s ním bol v škole aj družine ...
lujza.j lujza.j

Nandrolon
lujza.j - mali ste malú nálož, s ktorou si imunita poradila. Manželka po 5-tich dňoch s chorou v kancli ju musela mať extrémne vysokú a ja taktiež.
Prirovnal by som to k alkoholu - keď vypiješ 5 poldeci slivovice, telo si poradí. Ak to bude 25, už asi nie.
Viem,že imunita ....stredna 28...decko mohlo byť pozitív už v sobotu ....lebo ešte sa ukázala ďalšia pozitívna s ktorou bola v stredu/v danom týždni/ s ďalšou vo štvrtok...
Ale ..aj tak to je indivindi s čím si ešte poradí a čím už nie.......mega infekč. a osoba pri nej ok
Nandrolon Nandrolon

veronikasad
Vnuk bol dnes na PCR teste - NEGAT. V triede je 7 detí pozit., ďalšie idú na PCR test zajtra. Jeho najlepší kamarát je v nemocnici, celý pondelok s ním bol v škole aj družine ...
To sa chváliš? Možno sa iba unáhlil, lebo v začiatkoch ešte nemusí vykazovať pozitivitu. Ja som na PCR išiel 5 dní po manželkinom PCR a bál som sa, že už budem negatívny. Ale manželka už bola 3 dni brutál chorá a ja nič, ani teploty. Až potom sa to naplno rozvinulo u mňa a keby som to nechal tak a nekonal ihneď od večera do rána, tak už som v prdeli.
Nandrolon Nandrolon

lujza.j
Nandrolon
Viem,že imunita ....stredna 28...decko mohlo byť pozitív už v sobotu ....lebo ešte sa ukázala ďalšia pozitívna s ktorou bola v stredu/v danom týždni/ s ďalšou vo štvrtok...
Ale ..aj tak to je indivindi s čím si ešte poradí a čím už nie.......mega infekč. a osoba pri nej ok
Tam vstupuje do tej "hry" viac faktorov.
1. imunita človeka
2. infekčnosť prenášača
3. čas strávený s prenášačom

Nechcem sa tu rozpisovať, ale raz mi pľúcny primár vysvetľoval ako funguje TBC. Proste s tým vírusom sa stretne skoro každý z nás, ale v drvivej väčšine sa nenakazíme, nakoľko to nie je významná dávka. Ale ak by povedzme čisto hypoteticky lekári úmyselne chceli nakaziť človeka TBC, tak mu jednoducho podajú takú dávku, ktorá daného človeka nakazí bez ohľadu na jeho imunitu.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Anestéziológ: Neočkovaní nechcú pľúcnu ventiláciu. Keď nevládzu, prosia o napojenie
https://kosice.korzar.sme.sk/c/22801....html?ref=njct

Nechápem, ako môžu napísať taký hoax...
Katy a R Katy a R

Katy a R je offline (nepripojený) Katy a R

Nandrolon
...

Nechcem sa tu rozpisovať, ale raz mi pľúcny primár vysvetľoval ako funguje TBC. Proste s tým vírusom sa stretne skoro každý z nás, ale v drvivej väčšine sa nenakazíme, nakoľko to nie je významná dávka. Ale ak by povedzme čisto hypoteticky lekári úmyselne chceli nakaziť človeka TBC, tak mu jednoducho podajú takú dávku, ktorá daného človeka nakazí bez ohľadu na jeho imunitu.
len ťa opravím, že určite ti ten primár nemohol hovoriť o víruse ; Pokiaľ viem, tak TBC nie je vírusové ochorenie, ale bakteriálne ...
napr tuto https://www.google.com/url?sa=t&rct=...YISMJtn7U8kSsj
Nandrolon Nandrolon

Katy a R
Nandrolon
...

len ťa opravím, že určite ti ten primár nemohol hovoriť o víruse ; Pokiaľ viem, tak TBC nie je vírusové ochorenie, ale bakteriálne ...
napr tuto https://www.google.com/url?sa=t&rct=...YISMJtn7U8kSsj
Myslíš že je nepravda ak napíšem, že malé množstvo vírusu môže imunita zvládnuť ale veľké množstvo vírusu môže tú istú osobu aj "položiť na lopatky"?
PS: som v tomto laik, takže asi hovoril všeobecne o "infekcii", ale viem, že sme sa bavili o TBC, nakoľko mi robil na lôžku test.
lujza.j lujza.j

Pre jednotlivé hodnoty CT platí :

CT > 35 znamená nízka vírusová nálož
CT 25-35 znamená stredne vysoká vírusová nálož
CT <25 znamená veľmi vysoká vírusová nálož
Nandrolon Nandrolon

Mám dojem, že u nás je pre RT-PCR hranica CT25.
veronikasad veronikasad

lujza.j
Pre jednotlivé hodnoty CT platí :

CT > 35 znamená nízka vírusová nálož
CT 25-35 znamená stredne vysoká vírusová nálož
CT <25 znamená veľmi vysoká vírusová nálož
co je hodnota CT?
veronikasad veronikasad

dakujem. Dnes som bola na PCR teste, potrebujem na kontrolu na gastro. Dúfam, ze bude negat.
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

výborne zhrnuté
Jarka 1 Jarka 1

Jarka 1 je offline (nepripojený) Jarka 1

kukučka naozaj výborne zhrnuté ...
anet anet

anet je offline (nepripojený) anet

Tiež jeden zhrnutý názor https://qanon.sk/18-dovodov-preco-si...Aitb_S4UvnnMdk
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

anet
Tiež jeden zhrnutý názor ............................
Odkazuješ na konšpiračný web? Už je vraj jeden z najhorších - dokonca (nepotvrdené) má byť zablokovaný.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Koho zaujíma názor nejakého američana ???
Tvoj uvedený link je dobré psycho....

Sroluj na spodok stránky..." o nás "...
https://qanon.sk/category/zdravie/
Dvaja mudrlanti tu šíria neskutočné bludy.

...a vieš ty čo ?
Šírte si tu tie svoje chujoviny naďalej...jedného už nebaví proti tej hlúposti bojovať.

P.S.:
Pevne verím a dúfam, že každé očkovanie bude do budúcna povinné.
Naposledy upravil buchač : 12.12.21 at 15:12
veronikasad veronikasad

veronikasad
dakujem. Dnes som bola na PCR teste, potrebujem na kontrolu na gastro. Dúfam, ze bude negat.
Dnes mi prišiel vysledok - NEGAT
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať