Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 21:53
Usporiadat
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

durisovad Pozri príspevok
Videla som reklamu, v ktorej bieliace zubne pasty odporuca komora zubnych lekarov. Asi preto, aby im este viac narastli aj tak vysoke trzby.
za peniaze tu už odporučia čokoľvek, len aby sa predávalo.
ja sa už nedám nahovoriť na inú ako elmex
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

zubnú pastu jedine bez fluóru a nepenivú. Je ich málo, treba hľadať, ja používam červený Parodontax, pozor, je aj zelený s fluórom
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Videla som reklamu, v ktorej bieliace zubne pasty odporuca komora zubnych lekarov. Asi preto, aby im este viac narastli aj tak vysoke trzby.
...kurnik ...šak je to reklama ...

Kto iní by to mal odporúčať , ak nie zubníci ???

Hádam len nie komora slovenských záhradkárov alebo chovateľov anduliek ....či ...???
lujza.j lujza.j

buchač Pozri príspevok
...kurnik ...šak je to reklama ...

Kto iní by to mal odporúčať , ak nie zubníci ???

Hádam len nie komora slovenských záhradkárov alebo chovateľov anduliek ....či ...???
ale veď to je logickééé, len keby to bolo z presvedčenia a nie pre "kešku" na účte
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
lujza.j Pozri príspevok
ale veď to je logickééé, len keby to bolo z presvedčenia a nie pre "kešku" na účte

...tak ešte raz ...

Komora zubných lekárov má aj ...
http://www.skzl.sk/sk/read/predsedovia.html

ale aj ...
http://www.skzl.sk/sk/read/ZLpodlaVUC/

Otázka znie ....kto má tú kešku a kto nie ???..........................toho nejakého " panáka " v reklame nepočítam , ten berie honorár ( a to ani zubár nemusí byť ...) ......toť som zvedavý , kto a ako je presvedčený a presvedčivý .
Lubaba Lubaba

Lubaba je offline (nepripojený) Lubaba

ja viem, čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie, ale nejak to ešte nedodržujem, ale začnem, a nie len pre aktuálne....
Lubaba Lubaba

o zubároch sa nechcem ani vyjadrovať, sú to "chudáci", treba im pridať asi na plate, ony si myslia že zarábajú málo, ja myslím že poplatky u zubára sú neúnosné, ja si neviem predstaviť dôchodcu, ktorý má problémy, ako to zaplatí, jedine protéza zubná ...
durisovad durisovad

durisovad je offline (nepripojený) durisovad

uctovnicka na dochodku
Dochodca uz protezu potrebovat nebude, lebo chleba si moze nadrobit do kavy z melty a mlieka a to zje aj bez zubov. Na maso a jablka, ktore treba hryzt, mat nebude
Lubaba Lubaba

Dochodca uz protezu potrebovat nebude, lebo chleba si moze nadrobit do kavy z melty a mlieka a to zje aj bez zubov. Na maso a jablka, ktore treba hryzt, mat nebude
no môže, ale lepšie by mu bolo odporúčať aby ušetril na energiách, aby si namáčal v predstihu, napr.: večer na ráno, neminie na plyn alebo elekrinu, a ak tak len do melty, mlieko je drahé, a mäso a jablká nemusí mať, veď mäsa sa veľa nemusí a jablká sú už pomaly drahšie ako mäso, a ešte tá kvalita, nájdu sa vôbec normálne slovenské jablká v predaji??
...dnes som pozerala v lidli, cibuľa 1 kg vyše 1 euro a že dovoz z JAR , my nemáme?
2009 2009

2009 je offline (nepripojený) 2009

Léčivé účinky hlívy ú střičné + recepty
terezamaria terezamaria

terezamaria je offline (nepripojený) terezamaria

som jednoducho žena
Dostala som emailom, tak to prikladám :
medicína na kašel POTŘEBNÉ PŘÍSADY je k odhlenění, namísto mukosolvanů atd. Sama zaručuji, že je to opravdu zázrak!!! Mám 3 děti a vařím při každé větší rýme. 1 sáček tymiánu (8-9gramů). 200 gr cukru. 250ml vody POSTUP PŘÍPRAVY vodu s cukrem vaříme na mírném ohni 20 minut, poté sundáme z ohně. Musíme přidat celý sáček tymiánu ( jeden, kupovaný tymián) a nechat louhovat do vychladnutí. Scedit, a po lžičkách třeba 5 krát denně. Nenamáčet do lektvaru olíznutou lžičku!!!! Dávám medicínu do skleněné lahvičky. Vydrží dlouho. Skladuji při pokojové teplotě i 2 měsíce. Vlastně, nevím jak dlouho, ale nikdy se mi nezkazila. a dětem moooc chutná
terezamaria terezamaria

som jednoducho žena
Česnekové přírodní antibiotikum-HLAVNĚ NA KAŠEL!!! POTŘEBNÉ PŘÍSADY 6 stroužků česneku, 8 lžic cukru, 250ml vody POSTUP PŘÍPRAVY Česnek nasekáme na drobno a dáme do vody s cukrem. Zamícháme a pomalu vaříme 10 min. Necháme uležet několik hodin a scedíme. Uchováváme v ledničce. To je recept, který používám už léta. Moje děti ho jedí normálně, ani se nešklebí, není to až tak strašná chuť. Velmi rychle zabírá na kašel, nejpozději druhý den zaznamenáte velkou změnu. Malé dcerce 16.měsíční dávám 4ml 3x denně a té starší(10 let) 5ml pokaždé, když si vzpomenu, třeba i 6x denně. Je to opravdu zaručený lék na jakýkoliv kašel. Můj bratr si ho udělal i na bolavý zub,(měl zánět) a tvrdí,že mu můj lektvárek pomohl, tak nevím......Není to můj lektvárek, ale vyčetla jsem ho v jedné babské medicínské knize, kde bylo spoustu receptíků s bylinkami. Opravdu zabírá!!!!!!
terezamaria terezamaria

som jednoducho žena
Na ruky- Díky tomuto receptu jsem se vyhla operaci karpálních tunelů POTŘEBNÉ PŘÍSADY Acylpyrin 5 listů aloe francovku herbu či lesanu POSTUP PŘÍPRAVY Dlouho jsem měla bolesti rukou, hlavně v klidu a nejhorší to bylo v noci... Nevíte kam s rukou, brní prsty a jste každou chvilku vzhůru a ráno nejste schopna udržet drobné věci v rukou, nemáte v nich cit. S obtížností mažete chleba, zamykáte dveře apodobně. Pokud trpíte stejnými obtížemi, tak zkuste můj zaručený recept. Do půl litru francovky herby (či lesany) nechte luhovat 20 tablet acylpyrinu a 5 listů aloe a občas protřepte. Po necelém týdnu si můžete ruce mazat před spaním. Já osobně jsem měla svou medicínu po ruce i v noci.
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
...mojuš na lásku niečo nemáš?...
terezamaria terezamaria

som jednoducho žena
Moja, si zamilovaná? Či potrebuješ recept, aby si sa zamilovala?
terezamaria terezamaria

som jednoducho žena
Žihlavový sirup - teraz aktuálne
Žihľava čistí krv a celé telo. 3 a 1/2l vody 3 citróny 100 končekov žihlavy 3kg cukru kryštál 5 lyžičiek kyseliny citrónovej POSTUP PŘÍPRAVY Vodu prevaríme a citrón prevaríme, ktoré najskôr umyjeme a nakrájame na koliečka. Necháme vychladnúť a pridáme žihlavu. Necháme 24h vyluhovat, potol precedíme a trochu vytlačíme. Pridáme cukor a kyselinu citrónovú, zamiešame, až kým sa cukor rozpustí. Už nevariť, nalejeme do flašiek a dáme do chladna.
zelenydom zelenydom

zelenydom je offline (nepripojený) zelenydom

A co mozeme urobit pre dost zlu plet, ktora uz ma po puberte a stale sa jej pory upchavaju......skratka humus.
lujza.j lujza.j

zelenydom Pozri príspevok
A co mozeme urobit pre dost zlu plet, ktora uz ma po puberte a stale sa jej pory upchavaju......skratka humus.
ja pijem od 08/2010 každé ráno 1PL jablčného octu v 2DC vody, moja kozmetička povedala, že moja pleť je viditeľne lepšia.nie je to síce žiadny zázrak nezdedila som si pleť ako broskvičku ale je to aj o čistení pleti a ísť raz za mesiac na kozmetiku aj s masážou je niečo úžasné.
ale jablčný ocot má xy pozitívnych účinkov na organizmus. mňe sa aj vlasy polepšili. o jablčnom octe som tu už nejaké linky prilepila.
Denisa Denisa

Denisa je offline (nepripojený) Denisa

optimista
zelenydom Pozri príspevok
Tiež záleží od toho čo jeme. Veľa mäsa, bielej múky, cukor a tiež mlieko...Skús to na nejkú dobu vypustiť zo stravy a uvidíš
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať