BXLmiami
lujza.j
Pokiaľ príroda nerozhodne inak.....takže ako aj pri inej "liečbe" indivindi.....ale to aj trebalo hlásiť.......lebo ľudia verili/veria a hups ..... čerstvo z okolia....3x očko nakazila svoju 3x očko matku.... prvá doma v 40ciatkach horúčkach bola...druhá mŕtva.....(:
Máš pocit že médiá nevyužili každú príležitosť strašiť?
V podstate očkovanie je potrebné pre ľudí strších a starých určite,tiež s chronickými chorobami-nie za to že už nikdy nemôžu ochorieť ale aby ten priebeh bol ľahký,nie ako vidíme obrazy neočkovaných ľudí-a to takmer výlučne neočkovaných,že im Covid zruší pľúca skôr ako si uvedomia že tá ich imunita nebola až tak skvelá.Vždy ma fascinujú ľudia v anamnéze opakované herpesy a oni majú dobrú imunitu.No snívajte s nami.
Inak ide Novavax a to je známa vakcína tak dúfam že pár ľudí predsa len rozum dostane.
Prepáč,ale stale to isté...iba o vakcíne...ideš....
Ty si už videla liek,krém,prístroj ktorý by vyriešil 100% problémov?.......ja to ani netvrdím...ale marketing na vakci bol sloboda,prevencia, riešenie....prípadne jediné riešenie na zvládnutie pandémie......je očko...z toho nevyplyva ,že na 100% ?....alebo buď očko alebo umreš....
Takže tí čo sú bez očko sú bez rozumu......a asi aj ostanú....
A vakci,ktoré tu spomínaš 50,60 roky...... ako fungovali ....snáď nechceš tvrdiť ako tieto?!
Ja som ten čo opakované herpesy....nikdy som nebola zdravšia ako tieto dva roky.....tak snívajte s nami a to som sa doma starala o covidove decko......jaj to si hneď diagnostikova,že asi malo infekčná /infekčnosť 24/ do 25 je vysoká infekčnosť....že si s tým poradila moja imunita....to aj ja viem,že imunita...
Hlásiš tu ako je to alebo ono indivindi...nič nefunguje na 100% ale vakci by si každému...ak nie nemá rozum...