Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 22:53
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Len tak sa tu motám po internete. Hľadala som pôvodne niečo od liečiteľky, ktorej babku, tety, uja som poznala. Našla som viacero jej článkov a v jednom o šípkach spomínala hálky. Keďže to slovo som nepoznala, tak som si to dala vyhľadať. U nás sa to veľmi nepozná, na českých stránkach je o tom viacej. Zaujal ma článok od českého lekára. O lekároch je známe, že máloktorý odporúča popri liekoch aj bylinkové extrakty. Stránku si uložím a určite to vyskúšam. Kto chce nech si tiež prečíta. Na českých stránkách je toho o tých hálkách dosť. Toto píše dokonca doktor a tí bylinky veľmi neuznávajú. https://www.bylinkyprovsechny.cz/byl...ovani-tinktura
1 0
romana147 romana147

romana147 je offline (nepripojený) romana147

babka - ježibabka
Len tak sa tu motám po internete. Hľadala som pôvodne niečo od liečiteľky, ktorej babku, tety, uja som poznala. Našla som viacero jej článkov a v jednom o šípkach spomínala hálky. Keďže to slovo som nepoznala, tak som si to dala vyhľadať. U nás sa to veľmi nepozná, na českých stránkach je o tom viacej. Zaujal ma článok od českého lekára. O lekároch je známe, že máloktorý odporúča popri liekoch aj bylinkové extrakty. Stránku si uložím a určite to vyskúšam. Kto chce nech si tiež prečíta. Na českých stránkách je toho o tých hálkách dosť. Toto píše dokonca doktor a tí bylinky veľmi neuznávajú. https://www.bylinkyprovsechny.cz/byl...ovani-tinktura
sa tu nemotaj = babky majú byť o 21:00 už v posteli
0 2

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať