durisovad
Ja si uz roky davam do kavy mlieko, chuti mi to a nijako mi to neublizilo, nemam ziadne zazivacie problemy. Prirovnanie cukru a soli sa mi vidi trochu prehnane, ja by som skor cukor s citronom - a to je aj na chut celkom prijemne. Myslim si, ze kazdy organizmus vie, co je pren prospesne a co mu skodi. Moja babicka hovorievala - co kto lubi, s tym sa neotravi.
Ale co sa tyka tych chuti, videla som jednu osobu, ktora si posolila citron a velmi si na nom pochutnavala.
To prirovnanie soli a cukru nebolo kôli skodlivosti ale kôli tomu ako to vnima jazyk.. teda mozog prostrednictvom jazyku. Ked niekto drzi dietu oddelenou stravou tiez je to len preto ze zaludok do inak zvlada ako ked to da clovek do seba naraz. Samozrejme ze clovek ma jest to na co ma chut a co si telo ziada. Moje telo si z iada litricek dobrej slivovice tak sa pojdem ožrat

k tej slivoviícke by to chcelo tak pol kila slaniny a biely chlieb. A kedze slivovicu treba niecim zapit, spravil som si sirup z bazoveho kvetu. na liter vody pol kila cukru, to je to prave

Mozno sa z toho nespamatam ale telo si to ziada

Najzdravsi narod, s priemerne najdlhsim vekom su cinania... ze by to bolo tym ze sa nezdravo stravuju ?
Ja nechcem nikomu vnucovat moje myslienky ani nic podobneho, ja len ze ked som prestal pit kavu s mliekom, citim to az na sebe. Okrem toho, lepsie si vychutnam kavu, nepotrebujem jej vypit 5 x 3 dcl denne, dam si menej a mensie mnozstvo ale si ju vychutnam. Kavu pijem zasadne bez cukru, s cukrom som kavu pol 2x ta zivota a vobec nechutila. to nebola kava, to bol turecky med. Ale to su moje chute.
Vela sa o tom popisalo a na nete sa da najst o tom ako posobi strava zasadita, ako kysla a ako to ide dokopy. A samotne mlieko zahlienuje. Mlieko je potrava pre mladata... dospely jedinci mlieko nepotrebuju, ci uz sa jedna o ludi alebo zvierata.