Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 21:53
Usporiadat
Téma je uzavretá.
2009 2009

2009 je offline (nepripojený) 2009

Příznaky nemocí
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

o používaní mikrovlnky
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

kukucka,vdaka
.tak si ma utvrdila o tom,co som si nechcela predtym akosi pripustit,ale my uz asi mesiac mikrosku nepouzivame,prave koli infoskam o jej skodlivosti-z doveryhodnej ruky.
tak sme povytahovali odlozene stare nerezove misticky a rajnicky-este po mojej svokre a od maminy, a pouzivame aj klasicke kastroliky,parny hrniec a neprilnave panvice-a zohrievame na tom.
jedlo ktore nie je mozne normalne zohriat,ako napr.rezne,pripravujem uz tak ci tak ln obcas,takze ho urobim cerstve a len tolko,kolko sa zje hned.
a take ako pecene kura alebo mäsko si ohrievame v mini rure-to nema ziadne ozarovanie.
Scot2 Scot2

Scot2 je offline (nepripojený) Scot2

Zdravím, objavil som toto video a cítim potrebu ho sem dať, je dlhé ale stojí za to, pritom tam nieje nič nové len je to podané z iného uhla...
http://www.youtube.com/watch?v=L9mWQMwSbI0
ak tu už je tak prepáčte...
Naposledy upravil Scot2 : 10.06.12 at 08:38
ivantt ivantt

ivantt je offline (nepripojený) ivantt

obyčajný človek
Nieco rychle proti chripke... ale rychle nemusi byt dobre... ja, kedze nie som zastancom chemie ale skôr prirody tak stavy ked prichadza chripka riesim jednoducho. Pred tyzdnom som od priatelky schytal riadnu virozu alebo co to bolo. Ona brala kvapky od kaslu, antibiotika a neviem ake nezmysli. Ja som si dal do poharka za velku polievkovu lyzicu medu. ( med mame vlastny, kupovany med v obchode nie je med a hlavne nie ten cinsky. Med je najlepsi cerstvy, preto ze je v nom ziarenie ktore je liecive a cim dlhsie med stoji tym je to vyzarovanie mensie a ked med lezi rok v obchode... aj keby bol pravy vceli... ) Do toho som si vytlacil cesnak. Kedze na zahradke mame mladucky, tak som dal celu hlavicku. to som spolu zamiesal a nechal nejake dve hodinky odstat. Kedze som cukrovkar, tak do medu som zamiesal aj za kopcovu cajovu lyzicku mletej skorice. ( czukrovka nhie je podmienkou na skorcu ... ale med so skoricou je prevencia aj proti chripke ). na fruhy den teplota na 36,2 a to som mal pred tym 38,5 ( slak aby to trafil, po dobrych 15 rokoch si ma znovu nasla ) a dychalo sa mi ovela lepsie. Ale stale som "huhnal" tak za dva dni som si to zopakoval. No a zajtra idem znovu na ryby a pravdeôpodobne sa v priehrade aj okupem. A co priatelka ??? pri tych svojich vyuzivanych antibiotikach a flaske sirupu proti kaslu kasle stale. Inak podotykam, ze cesnak je prirodne antibiotikum. Preto sa oplati nazbierat na jar medvedi cesnak a spravit si tinkturu, ta vydrzi do dalsej jari a je to vseliek...
graviola graviola

graviola je offline (nepripojený) graviola

ivantt,
a pravdaže všetci,ktorí chcú sa postaviť v ringu proti kašlu a vôbec nachladnutiu:
počuvajte dobre a konajte presne-
tento zázrak sa volá pečený citron a funguje nevidane.Upeč nasucho celý citrón až praskne,otvorí sa ,vymačkaj z neho šťavu,pridaj presne taký diel ananasovej šťavy z čerstvého ananasu a na ochuitenie tam cvrkni trochu medu.
Vieš čo to je okamžitá úľava,tak tú ucitiš ke´D SI Dáš ZA LYžIčKU.táTO KOMBINáCIA TOTIž OKAMžITE UVOĽNUJE HLIENY,Má MOCNé ENZýMY,HLIENY DOSTANU NA FRAK.
To nie je žiadna fantasmagoria,ale poctivo odskúšané a osvedčené.Úspech je neuveriteľný.
Nech žije príroda.Ten, kto ju stvoril bol veľký majster.Vyskúšajte.
kukučka kukučka

ruský nápoj sbiteň
http://leva-net.webnode.cz/products/sbiten/
Scot2 Scot2

Scot2 je offline (nepripojený) Scot2

No nejak ma zaujali tie vitmamíny a zdravá výživa... aj od kedy jem viac zeleniny cítim sa tak lepšie... mal by som prosbu na niekoho ochotného čo ma trocha voľného času, nemohl by mi sem niekto dať nejaké linky kde je zelenina príp. ovocie popísané ktoré na čo je dobré? keď tak ešte čoho koľko obsahuje? nemám čas to hladať tak ak niekto o niečom vie bol by som vďačný keby sem niečo hodil...
kukučka kukučka

Namiesto čítania tabuliek si po troške čítaj túto tému, je tu veľmi veľa zaujímavých návodov, receptov aj linky na dobré články a stránky. Každý potrebuje v danom okamihu niečo iné. Riaď sa svojou intuíciou, jedz na čo máš chuť, vyhýbaj sa konzervovaným potravinám a polotovarom, teda chémii.
ivantt ivantt

ivantt je offline (nepripojený) ivantt

obyčajný človek
Scot2 Pozri príspevok
No nejak ma zaujali tie vitmamíny a zdravá výživa... aj od kedy jem viac zeleniny cítim sa tak lepšie... mal by som prosbu na niekoho ochotného čo ma trocha voľného času, nemohl by mi sem niekto dať nejaké linky kde je zelenina príp. ovocie popísané ktoré na čo je dobré? keď tak ešte čoho koľko obsahuje? nemám čas to hladať tak ak niekto o niečom vie bol by som vďačný keby sem niečo hodil...
Hi, na to netreba ziadne linky, das si jablcko pol hodinu pred kazdym jedlom a pomozes tak svojmu organizmu. ked si das dve, nic tym nepokazis. das si ine ovocie ? kolko len chces, ovocie je zdroj vitaminov. No a ked si nalozis zeleninu, spravis nieco pre svoje zdravie. Ku kazdemu jedlu by si mal jest zeleninu, dokonca davat si menej prihol a viac zeleniny. Nezabudni do zeleniny dat olej, najlepsie olivovy a hlavne panensky. Tam sa rozpusti vitamin D ktory inak do organizmu nedostanes. Mna naucili nemiesat zeleninu s ovocim, vraj sa take salaty robia ale ide len o chutove kanaliky. Iba ak mrkva s jablckom a citronom moze byt. a ked hodis do googlu hladat zdrave stravovanie, tolko linkov ti vyhodi a kazdy z nich je dobry :-) alebo zalistuj spätne v tejto porade a urcite najdes :-) A mozem odporucit Krsnova vegetarianska kucharka. perfektne recepty...
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Scot2 Pozri príspevok
Toto mám odložené v mailoch:
kukučka kukučka

veľmi stručne načrtnuté
Indeed Indeed

Indeed je offline (nepripojený) Indeed

osky Pozri príspevok
poradte mi rychlo nieco na zachripnute hrdlo a na upchate celne dutiny.
uz viac ako tyzden sa trapim,antibiotika vyuzivane,ale medzi obocim v bode na koreni nosa to je upchate,boli to ked potom poklopkam,pritom nosom dychat mozem,ale som stale zahuhmana.
dost mi pomaha infracervene ziarenie,svedske kvapky s eukalyptovym balzamom ako obklad,ale ked to mam v noci.cez den ked to uz nemam,opat sa mi to upcha.
a co sa tyka hrdla,raz je to lepsie inokedy znova zachripnem,uz neviem co by som vyskusala,do piatku potrebujem byt zdrava-aspon natolko aby hlas fungoval ako ma.
Stači poseidet 1/2 hodky na slnku
K_Vladimír K_Vladimír

K_Vladimír je offline (nepripojený) K_Vladimír

Myslím, že najlepšie je pestrá strava, všetko s mierou. Viac zeleniny a ovocia.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

http://ozene.zoznam.sk/cl/100282/260...cite-nepoznate
spomínané v inej téme.....http://www.feelgood.sk/feelgood/olej...atoveho-jablka
Naposledy upravil lujza.j : 22.06.12 at 20:26
Stina Stina

Stina je offline (nepripojený) Stina

Uhorka a zdravia
helvécia helvécia

helvécia je offline (nepripojený) helvécia

Vyskúšaj ráno a večer vyšúchanie celého tela sisalovou rukavicou, zbaví pokožku odumretých buniek a na sprchovanie nepotrebuješ ani šampón
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať