buchač
add. 1 - nemysli , ale radšej napíš , čo vlastne chceš ...
add. 2 - keby si si prečítala aj tie návody , že na aký kašel sú tie kapky , tak by to bolo tiež iné ...
add. 3 - Tebe fakt jeden nevyhovie ...
add. 4 - asi pôjdem miesto Teba k felčiarovi ...
add. 5 - keď budeš mať prípadne zápal pľúc , tak potom napíš do príslušnej témy - narážam na tie 3 týždne ...
add. 6 - ........
alaya1
Buchac, pisala som, ze som po antibiotikach a aj kvapky mam od lekara. Chodim tam, ako na klavir, tak sa ukludni a tvoje navrhy su na "mokry" kasel, ja uz nemozem viac vykasliavat , potrebujem tlmit kasel.Snad si nemyslis, ze si antibiotika predpisujem sama-)
Ide sobota, nedala, tak lekara nemam v praci, zhanala som babske rady, ako si vypomoct.Predstav si, ze som momentalne uz 14 dni PNka.
Zasa nečítaš ako sa má ...čo už ...
Lekár a lekár sú niekedy rozdielne výrazy ....
Že si 14 dní PN ???...nuž aj ja som onehdá bol takto doma - maródil s prieduškami ...
Kašeľ som mal taký , že len posediačky sa dalo žiť , ľahnúť ani za svet - okamžite záchvat ...nakoniec ma majáky odniesli ...
Tri týždne ma potom v špitáli kurírovali , antibiotiká do žily spúšťali ...
kašeľ taký , že mi potrhalo medzireberné svalstvo a stavce na chrbtici povyhadzovalo ...že zápal pľúc , pobrušnica chytená bola tiež...
Poviem aj inak , aby si niekto nemyslel , že som proti ľudovému liečiteľstvu .
Toto je fajn , ale len odtál - potál ...aplikovanie v tých počiatkoch - príznakoch tej a či onej choroby.
Babské recepty zachránili nie jedného , no na druhej strane aj tá úmrtnosť v oných časoch bola vysoká ...
...ozaj , je sobota ....lekár Tvoj sa nenachádza v práci ....
Hm , vystáva otázka ..." to v Prešove neexistuje pohotovostná služba ??? " ...
Ale rob , ako myslíš , každý nech naloží so svojou telesnou schránkou , ako uzná za vhodné ....
... zle som Ti ale určite nechcel ...