Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 21:53
Téma je uzavretá.
arizona arizona

arizona je offline (nepripojený) arizona

Biznis so zdravim http://www.pluska.sk/plus-7-dni/domo...su-ucinne.html
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

V príspevku 1160 som Ťa predbehla.
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Toto mi prišlo... celá kniha Kurt Tepperwein: Omladzujúce odkyslenie
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Čo nás čaká.​
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Má niekto za sebou túto kúru? Ja som ju mala absolvovať podľa dr. Jonáša pred viac ako 10-imi rokmi (pritom podľa sono som nemala vtedy ešte žiadny nález), mala som obavy z veku. Samozrejme, teraz ešte väčšie.
Postup bol rovnaký ako tu
http://www.youtube.com/watch?v=7IYvhfhSvaA
Odstránenie žlčových kameňov prirodzeným spôsobom

korela korela

http://www.krystalovavoda.sk/
korela korela

Jednou z potravín je aj brokolica.
Nič netreba ale preháňať, ako sa to stalo mne.
Pred dvomi rokmi som si robila počas očisty na obed brokolicu na pare, asi 4 hlavičky do týždňa, k tomu jedno na mäkko uvarené vajíčko. Mala som vtedy povolené na obed iba tepelne upravenú zeleninu s vajíčkom bez sacharidov. Potom iba surovú zeleninu.
Po čase som začala mať úzkostné stavy. Po konzultácii s lekárom som si mala zapisovať týždeň zostavu mojej stravy. Po týždni vyhodnotil aby som sama videla, on to vedel aj tak, aby som sa sama presvedčila, na základe čoho nastúpila tá úzkosť. Z brokolice, začala na ňu reagovať štítna žľaza, na ktorú netrpím.
Po vyradení brokolice úzkosť zmizla, keď sa znovu po čase objavila, postup sa zopakoval, sama som si všimla, že nastupuje do pol hodiny po užití lieku na tlak, tak som ho veľmi pomaly začala znižovať, až sa úplne vynechal. Bolo to pre mňa veľké osobné víťazstvo.

Bola to pre mňa veľmi zaujímavá skúsenosť, ako sa môže úzkosť viazať na fyzické procesy v organizme a nie na psychiku, reakciu na stresy a pod. Keby sa začala potláčať úzkosť liekmi, tak by sa to iba rozvíjalo ďalej.
Pokiaľ možno treba naozaj hľadať príčinu, nie potláčať signály organizmu.
wagner wagner

wagner je offline (nepripojený) wagner

korela Pozri príspevok
Jednou z potravín je aj brokolica.
Nič netreba ale preháňať, ako sa to stalo mne.
Pred dvomi rokmi som si robila počas očisty na obed brokolicu na pare, asi 4 hlavičky do týždňa, k tomu jedno na mäkko uvarené vajíčko. Mala som vtedy povolené na obed iba tepelne upravenú zeleninu s vajíčkom bez sacharidov. Potom iba surovú zeleninu.
Po čase som začala mať úzkostné stavy. Po konzultácii s lekárom som si mala zapisovať týždeň zostavu mojej stravy. Po týždni vyhodnotil aby som sama videla, on to vedel aj tak, aby som sa sama presvedčila, na základe čoho nastúpila tá úzkosť. Z brokolice, začala na ňu reagovať štítna žľaza, na ktorú netrpím.
Po vyradení brokolice úzkosť zmizla, keď sa znovu po čase objavila, postup sa zopakoval, sama som si všimla, že nastupuje do pol hodiny po užití lieku na tlak, tak som ho veľmi pomaly začala znižovať, až sa úplne vynechal. Bolo to pre mňa veľké osobné víťazstvo.

Bola to pre mňa veľmi zaujímavá skúsenosť, ako sa môže úzkosť viazať na fyzické procesy v organizme a nie na psychiku, reakciu na stresy a pod. Keby sa začala potláčať úzkosť liekmi, tak by sa to iba rozvíjalo ďalej.
Pokiaľ možno treba naozaj hľadať príčinu, nie potláčať signály organizmu.
Brokolica sa má jesť so syrom, lebo odbúrava vápnik a syr hneď tento nedostatok doplní. Ja jem s niva syrom, do polievky si na tanier tiež pridávam niva syr. Potom nebudeš mať stavy z brokolice. A jem ju maximálne raz za týždeň.
osky osky

osky je offline (nepripojený) osky

pri ociste ktoru om tu uz kdesi spomnala,koli detoxu som jedla kazdy den hlavku brokolice na pare v kombinacii s mrkvou,zelerom,pastrnakom ci petrzlenom na pare,olivovy olej a citronova stava.nepostrehla som ze by som mala uzkost-praveze som ju mala ked som si to nedala,lebo okrem toho som mohla len vybrane druhy surovej zeleniny...:-)
korela korela

Ja si spomínam, ako raz veľmi dávno v Teleráne odporúčal najmä diabetikom každodennú dávku škorice - v domácich sušienkach, posyp pokrmu atď., účinok sa dosiahne iba pri pravej škorici,t.j. celjónskej.(Srí Lanka).
Išla som si overiť teraz, a čítam, že je to jedno, aká sa použije. Hm.
​Ja si ráno posýpam svoje "musli" každý deň.
http://www.akv.sk/index.php?option=com_content&task=view&id=567

korela korela

Denná ospalosť a vitamín D.
​Nový článok.
http://www.akv.sk/index.php?option=c...=957&Itemid=30
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Dikes....soc z kavy odporucam je to super...koza je vonava premastena,ale pozor trochu farbi.
takze banan si nacapem na dekolt a nozky prebehnem solou a citronom....
.......bud si ten clanok vytlacim,alebo hodim do zaloziek aby som to tu nehladala...
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať