Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
porada stoji, vzdy som u našla rady skusenzch, teraz nic, asi tu po rokoch skoncim aj ja / sorry, ani neviem, bola som v inej teme , pripadam si ako hlupak/
Nepodľahnúť reklame farmafiriem. Najmenej jedna zo stovky žien dostane rakovinu prsníka po ožiarení mamografom. Vrchol tejto obludnosti, lekári, ktorí zložili prísahu, odoberú prsia zdravej žene. Ak je to vôbec pravda a nie ďalší podvod a lá "júesej". Angelina Jolie
Článok a určité zavádzajúce informácie , ktoré by sa dali nazvať oveľa expresívnejšie , ako povedať o nich , že sú to hlúposti .......
Práve takéto "dôveryhodné " zdroje , vyťahujúce z kontextu len to , čo sa im hodí sa mi " veľmi páčia " ......
Doporučujem prečítať aj diskusiu k hentomu článku .....
Článok a určité zavádzajúce informácie , ktoré by sa dali nazvať oveľa expresívnejšie , ako povedať o nich , že sú to hlúposti .......
Práve takéto "dôveryhodné " zdroje , vyťahujúce z kontextu len to , čo sa im hodí sa mi " veľmi páčia " ......
Doporučujem prečítať aj diskusiu k hentomu článku .....
Buchačko máš pravdu, myslela som si že sa ozveš a nesklamal si ma. Toto som dostala a čakala som na túto reakciu...
Dlhoročná lekárka mi dala recept na kašel, ktorý doporučuje svojim pacientom:
1 lyžica lesany
2 lyžice medu
a celé bromhexinove kvapky
- dobre zamiešať a užívať 3 krát denne po čajovej lyžičke