Zavrieť

Porady

Čo môžem urobiť aktuálne pre zdravie

ubka ubka

ubka je offline (nepripojený) ubka

Tak ma napadlo, že by som otvorila novú tému, kde by sme si mohli navzájom odovzdávať skúsenosti na báze alternatívnej a preventívnej starostlivosti o zdravie.
Osvedčené bylinné extrakty, obklady a pod. Každý si tu môže nájsť niečo, čo môže pre seba urobiť.
Ako prvé ponúkam: čistiaca jarná kúra Medvedím cesnakom.
Naposledy upravil ubka : 11.02.11 at 21:53
Téma je uzavretá.
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

MUDr. Jiiří Čehovský Autopatie dnes 12.30 na ČT1 tu
janko.kernicky janko.kernicky

janko.kernicky je offline (nepripojený) janko.kernicky

Jedz cukor primerane (glukoza, fruktoza), nekonzumuj tučné mäsa hlavne tie ktore obsahuju nasýtene mastné kyseliny, radšej vyhladavaj masla s menej nasyýt. MK ako Flora a pod., kupuj light produkty.
Kupujum mineralky, alebo teda pramenite vody, kupuj take co maju malo Na+ (2;2,1; do 60 je ok) a Cl-. nekupuj sol - napr. onkolog primar v KE nema doma žiadnu sol.
Nepi kavu, nefajči, nepi kofolu ani coca colu a podobne srandy a pivo iba primerane. Nezuvaj zuvacky. Davaj si pozor na množstvo fluoridu v pastach.
Jedz zeleninu a ovocie - najlepšie bioprodukty.
Obmedz sladkosti, čokoládu. Čaj pi primerane. Nemiešaj zelený čaj a čierny čaj (sáčky). Dolezity je prisun vitaminov ako koenzymov v metabolickych procesoch v organizme. Nepouzivaj privela mobil a obmedz prijem wifi signalu (elektromagneticky smog)......... je toho na mraky zo zivota - strava a iné. Ráno sa vždy najedz. Konzumuj vlákninu (cerealie).......... pohybuj sa, posilnuj a pod.
Cica nežer homeopatika!!!!!!....
terezamaria terezamaria

terezamaria je offline (nepripojený) terezamaria

som jednoducho žena
Rady pre liečbu prechladnutia:
asedma asedma

asedma je offline (nepripojený) asedma

..nieco o herpes
http://plnielanu.zoznam.sk/c/2601/ve...at--a-zvitazit
kopretinka kopretinka

kopretinka je offline (nepripojený) kopretinka

[QUOTE="asedma"

1. Chia semena
Jsou vynikajícím zdrojem vlákniny, bílkovin a antioxidantů, nejbohatším zdrojem omega-3 mastných kyselin. Konzumace může snížit bolest kloubů, pomoci při hubnutí, poskytuje energetickou podporu a ochranu proti závažným onemocněním, jako je cukrovka a srdeční choroby. Semena jsou bezlepková. Zlepšují také funkci mozku, působí antidepresivně, podporují srdce a játra.
*
Tieto semienka naozaj dodavaju energiu, mam vyskusane. Pijem ich aj kvoli vapniku a vlaknine.[/QUOTE]
ja som si to dala raz a skoro som odpadla,tak mi to znížilo tlak....teraz neviem,čo s tým...
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

[QUOTE="kopretinka"]
"asedma"

1. Chia semena
Jsou vynikajícím zdrojem vlákniny, bílkovin a antioxidantů, nejbohatším zdrojem omega-3 mastných kyselin. Konzumace může snížit bolest kloubů, pomoci při hubnutí, poskytuje energetickou podporu a ochranu proti závažným onemocněním, jako je cukrovka a srdeční choroby. Semena jsou bezlepková. Zlepšují také funkci mozku, působí antidepresivně, podporují srdce a játra.
*
Tieto semienka naozaj dodavaju energiu, mam vyskusane. Pijem ich aj kvoli vapniku a vlaknine.[/QUOTE
ja som si to dala raz a skoro som odpadla,tak mi to znížilo tlak....teraz neviem,čo s tým...
Ako si ich užívala ? Na dni zdravia doporučovali do 1-lt. nádoby 1/3 100% jablkovej šťavy+2/3 vody, l káv.lyžička semienok, nechať postáť kým nabobtnajú ...Nápoj chutí výborne (ako kivi)
kopretinka kopretinka

dala som si 1lyžičku do jogurtu
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

kopretinka
dala som si 1lyžičku do jogurtu
Tak som to nikdy neskúšala. Zrejme ich treba naozaj nechať nabobtnať v dostatku tekutiny. S tou jablkovou šťavou chutia výborne, osviežia najmä v horúcich letných dňoch.
Vyskúšaj ...
kopretinka kopretinka

ja som čítala,že sa to dá aj takto jesť. Veď oni tam nabobtnali.
kopretinka kopretinka

Zitulda
Výber zubnej pasty

Keď budete kupovať zubnú pastu, sledujte farebný pás na spodku.
Vyberte len takú, čo má zelenú alebo modrú farbu.
Existujú štyri druhy:
Zelená: prirodzený obsah;
Modrá: prirodzený obsah s liekom;
Červená: prirodzený + chemický obsah;
Čierna: čisto chemická kombinácia.
to som netušila,to je dobrééé,takže mám modrú farbu,už niekoľko rokov používam tú istú pastu a má to ozaj účinok
gilda gilda

gilda je offline (nepripojený) gilda

Prečítať knihu a dať si poradiť.
http://www.topky.sk/cl/13/1367404/Ig...e-pokusa-zabit
asedma asedma

asedma je offline (nepripojený) asedma

[QUOTE="kopretinka"]
"asedma"

1. Chia semena
*
Tieto semienka naozaj dodavaju energiu, mam vyskusane. Pijem ich aj kvoli vapniku a vlaknine.[/QUOTE
o pouzivani mam informaciu len od predavacky z obchodu a to vecer nasypat jednu kavovu lyzicku do flasky, zaliat vodou a na druhy den po troske popijat..ja to takto uzivam a nemam ziadny problem s tlakom...mozno na prvykrat je lepsie skusit pol lyzicky..
kopretinka kopretinka

jedným z hlavných účinkov je zníženie tlaku,,,,,našla som si to na nete.A vraj by to malo byť aj proti hladu,že to nabobtná a zaplní žalúdok,tak toto na mňa nefungovalo,ani tá energia....
kopretinka kopretinka

taiko
Zitulda
Výber zubnej pasty

Existujú štyri druhy:
no len ci to nie je nejaka haluz. Tu pisu, ze to je len pozostatok z vyrobneho/baliaceho procesu. http://www.hoaxorfact.com/Health/sel...ubes-hoax.html
som sklamaná,je to HOAX
http://hoax.cz/hoax/pozor--na-vyber-...-pas-na-obalu/
kopretinka kopretinka

Zitulda
Výber zubnej pasty

Existujú štyri druhy:
som sklamaná,je to hoax
http://hoax.cz/hoax/pozor--na-vyber-...-pas-na-obalu/
2009 2009

2009 je offline (nepripojený) 2009

terezamaria terezamaria

terezamaria je offline (nepripojený) terezamaria

som jednoducho žena