stanco007 Pises pekne ale
Ja som sa pytal o kupu zajazdu priamo na letisku od cestovky!!! Rozumies??? Prides na letisko a tam ma kancelariu cestovka, ktora par hodin pred odletom lietadla ponuka nepredane zajazdy za zvyskovu cenu... Je to rozdiel a poriadny. A zaujimaju ma priame skusenosti ludi co takto kupuju dovolenky... Takze piste len tí, co ste takto niekedy kupili zajazd resp. kupujete stale, nakolko je to velmi vyhodne :-)
Pozri sa, bud rad, ze sa ti tu toci diskusia, inak by zapadla do zabudnutia, kedze sa tu zatial nikto s takouto skusenostou neukazal.
Ale teraz k veci. Preco si myslis, ze takato cestovna kancelaria ti preda zajazd za "zvyskovu" cenu? Co je to ta cena? Pocul si uz o tom, ze sa takto predavaju zajazdy? Teoria je to dobra, ale cestovka ti zajazd pod cenu jednoducho nepreda. Prave naopak, kupa priamo na letisku hovori, ze potrebujes letiet nech sa deje co sa deje a vtedy zabudni na dobre ceny. Letisko nie je obchod, ze prides a pozries co maju a ked sa ti nepaci tak odides (az na obchodiky, ktore su vo volnych zonach).
Neviem, ake maju cestovky marze, no pri ultra last minute neverim, ze velke. Preco? Pretoze maju zazmluvneny urcity pocet ludi v hoteloch aj v lietadlach.
Tak ci tak, zajazd cez internet (v internetovej cestovke) by mal byt vzdy lacnejsi nez v kamennej cestovke. Teda radsej skus vymysliet iny sposob ako usetrit, inak nemusis byt spokojny.