Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
...režiséra Dušana Hudeca - Miluj blížneho svojho (dokument)
Nemáte náhodou niekto nahratý, alebo neviete poradiť, kde by sa dal pozrieť, či kúpiť?
ďakujem
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Film bežal asi 2x - raz na STV a potom na CT2. Ak sa neda zohnat, tak v priebehu par rokov ho urcite daju (ci uz na vyrocie holokaustu, 14. marca, ...) a vtedy si ho treba nahrat. Sorry, neviem poradit, ked si nenasla na webe. Alebo sa spytat v nejakom zidovskom muzeu ..., ci vo SFU (bol natoceny za podpory statu).
Dakujem, ale neviem ako Ti zaslat email. V samotnej odpovedi mi to nepovoluje system (malo postov ci co) a sukromnu spravu mi to taktiez nepovoluje... tak neviem
Dakujem, ale neviem ako Ti zaslat email. V samotnej odpovedi mi to nepovoluje system (malo postov ci co) a sukromnu spravu mi to taktiez nepovoluje... tak neviem
Arizona, je mozne poprosit o zaslanie filmu Miluj blizneho svojho?
Film Vam poslat nemozem nakolko nemam prava na sirenie filmu od autora filmu p. Hudeca.
Ale ak mate zaujem,poslite do odkazov,alebo ss Vas mail , ja sa spojim s p. Hudecom...