Ajk& Mne sa nepáči to dlhé pečenie, veď sa zničia všetky vitamíny. Ani to veľké množstvo cukru. Skúšila som to, ale som sa vrátila k naloženiu prebytočného drobného ovocia do rumu ktoré potom v zime dávam do obyčajného čierneho čaju. A kto chce ten si omedoví, ale chuť a vôňu má taký čaj lepšiu ako pečený čaj. Vyjde to aj oveľa lacnejšie.Takisto predsa môžem dať do čierneho čaju aj kompótované, zamrazené alebo usušené ovocie. Ale ak niekto nepozerá na ekonomickú alebo praktickú stránku - tak chuť pečeného čaju nie je samozrejme zlá.
Však to je akoby si povedala, mäsko som dala uvariť do vody, rovnako ma zasýti, lebo to pečené, napácované, slaninkou prešpikované je síce chutné, ale pánečku, keď sa pozriem, že sa elektromer krúti ako šalený, keď je pec zapnutá, predsa len to mäso dám variť hore do vody na plyn.
Myslím, že tu Kukina písala, že sa to dá aj v hrnci. Ja som to skúšala aj tak, ale musím povedať,tú karamelovejšiu chuť zapečenia nedosiahnem v hrnci, ale v rúre. Ale samozrejme, že je to chutné aj z hrnca, doslova mňam. Dávam aj vanilku, aj škoricu, aj klinčeky na dochutenie a samozrejme rumík.