Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ďakujem, ale ja nikdy neoslavujem svoje narodeniny. Má to jednu výhodu, že vlastne ani nevnímam koľko mám rokov. Ale teraz rátam, hm, no to teda je už dosť, zaslúžim si šampanské. Tak všetkým nazdravie.
Mne sa zdá, že táto téma je dosť zmrníkovaná a možno ani podaktorí oslávenci si nevšimli , že sa im tu gratulovalo. Som za to, aby sa každému , kto má sviatok a chceme mu zagratulovať založila samostatná téma. Kto je za?
Dnešným Gabrielám, Gabikám, všetkým dnešným oslávencom /mimochodom, dnes je deň, keď aj my s manželom oslavujeme 30. výročie sobáša/, prajem všetko len to najlepšie, najkrajšie, hodne zdravia, šťasia, lásky.
Velmi pekne dakujem za vinse, zahradku mam naozaj rada a uz sa tesim, kedy sa budem moct hrabkat v zemi. My tu ale mame vsetko pod snehom a naviac ja mam plnu hlavu OMEGY, ktora mi zatial ide ako v lete na sankach.
Milá Anka - ANNAP , k Tvojim 17. narodeninám Ti prajem veľa zdravia, lásky, úspechov a peňazí.
A keby nám to pos.anci nepokazili, tak sme to mohli osláviť aj na stretku.