Zavrieť

Porady

Blahoželanie dnešným oslávencom

Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Blahoželám k dnešným narodeninám všetkým oslávencom na Porade. Len šťastie, len zdravie, len lásku zo srdca prajem.
Usporiadat
Téma je uzavretá.
alušik alušik

alušik je offline (nepripojený) alušik

Veľmi pekne ďakujem. Majka, ale to mi zase tak nelichoť, lebo spyšniem...
abel abel

abel je offline (nepripojený) abel

Milá ormika, k dnešným narodeninám veľa zdravia, šťastia a pohody na Porade ( aj v telocvični) a ešte veľa dobrých príspevkov.
Naposledy upravil abel : 27.09.06 at 15:03
Viera123 Viera123

Viera123 je offline (nepripojený) Viera123

A dnes je zasa Marianny, a tých je tu na Porade myslím viacej, takže im želám podľa toho správneho receptu: 2 lyžice priateľstva, 200 g šťastia, pozitívne myslenie a za nošu zdravia... všetko premiešať a ihneď podávať!
mariannam.jpg  
abel abel

Milé Marianky a Mariannky, ak to ochutíte aj troškou Poraďáckeho korenia, namiešate si elixír večnej mladosti. Podáva sa denne po kvapkách.
Marianna01 Marianna01

Marianna01 je offline (nepripojený) Marianna01

Za všetky Marianny a Mariany

Ď A K U J E M

abel abel

Milá Ľubka - georeo. K takému krásnemu veku okrem úprimnej závisti pridávam aj želanie zdravia, šťastia a pohody v kruhu tvojej rodiny aj poraďáckej rodiny, úspešnú prácu, veľa lásky a radosti.
Ivana Š Ivana Š

Ivana Š je offline (nepripojený) Ivana Š

Všetkým Martinám želám všetko najlepšie, veľa zdravia, šťastia, lásky a úspechov, nech sa vám vydarí všetko, po čom túžite!
17779701.jpg  
Ivana Š Ivana Š

Všetko najlepšie prajem hlavne jednej Martinke - mojej dcérke (10r.)
54288458.jpg  
Jozef Mihál Jozef Mihál

Jozef Mihál je offline (nepripojený) Jozef Mihál

Lektor - dane, mzdy a odvody a poslanec NRSR (SaS) ...viac
Marian: K štyridsiatke Ti želám všetko naj.
Viera123 Viera123

Ivana Š
Všetko najlepšie prajem hlavne jednej Martinke - mojej dcérke (10r.)
Ivka, pridávam sa aj ja, verím, že oslava v tvojej réžii bude skvelááááá!
katulinka katulinka

katulinka je offline (nepripojený) katulinka

Maťulienke k meninám praje všetko najlepšie krstná Katka s Peťom!
72559245.jpg  
Ivana Š Ivana Š

Všetko najlepšie k 7. narodeninám želám synovi Andrejkovi, veľa zdravia, šťastia a hlavne nech sa prváčikovi darí v škole!
39508630.jpg  
Viera123 Viera123

Chcem poblahoželať dnešnej oslávenkyni: janasv, želám veľa úspešných rokov v zdraví, šťastí, láske, radosti a nech sa vyplnia aj tie priania, ktoré tu zostanú nevyslovené... Jani, živió!!!
janasv.jpg  
janasv janasv

janasv je offline (nepripojený) janasv

Dakujem Vam vsetkym. A dakujem ja porade za mily mail k narodeninam. Velmi ma to potesilo. :p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p :p
LubicaN LubicaN

LubicaN je offline (nepripojený) LubicaN

abel
Milá Ľubka - georeo. K takému krásnemu veku okrem úprimnej závisti pridávam aj želanie zdravia, šťastia a pohody v kruhu tvojej rodiny aj poraďáckej rodiny, úspešnú prácu, veľa lásky a radosti.
Veľmi pekne ďakujem. Som rada, že aj keď sa tu venujem viac oddychovým témam, beriete ma ako svoju... Cítim sa s Vami úžasne... Ešte raz ďakujem.
alušik alušik

alušik je offline (nepripojený) alušik

Ľubka, veľmi ma mrzí, že som neblahoželala ako úplne prvá. Tak mi dovoľ (aj keď takto neskoro) popriať Ti z pekného to najkrajšie a z dobrého to najlepšie, nech je väčšina Tvojich dní slniečková.:p
Prajem Ti všetko to dobré a pekné, čo Ti iní nepopriali a ty sama si to želáš.
maj122.jpg  
sve005.jpg  
1/1
tiny77 tiny77

tiny77 je offline (nepripojený) tiny77

z malickosti sa sklada svet. ...viac
Ivana Š
Všetkým Martinám želám všetko najlepšie, veľa zdravia, šťastia, lásky a úspechov, nech sa vám vydarí všetko, po čom túžite!

za vsetky martiny - dakuje tiny
pripijam martini
Viera123 Viera123

Milá kalkulka, dnes sláviš svoje okrúhle narodeniny, takmer vstup do dospelosti! Želáme Ti všetko najlepšie, veľa zdravia, šťastia, lásky, pracovných i osobných úspechov, nech ťa nikdy neopúšťa smiech a dobrá nálada, ale zato tie bolesti kĺbov by už mohli! :p
Naposledy upravil Viera123 : 13.09.06 at 07:45
kalkulka.jpg  
daniek daniek

daniek je offline (nepripojený) daniek

Milá Kalkulka,
aj ja Ti chcem zaželať všetko iba naj..,naj..,naj.. kvapku starosti, lyžičku hrdosti, hrnček radosti, kotlík úspechu, jazierko peňazí, more šťastia, oceán zdravia.
Ty si mi ako prvá odpovedala v mojom druhom príspevku po zaregistrovaní - na prvý mi neodpovedal nikto, mala som takú radosť že keď teraz vidím tvoje meno v príspevku vždy si nato spomeniem
kalkulka kalkulka

kalkulka je offline (nepripojený) kalkulka

pracujem v spoločnosti, ktorá sa zaoberá strojárskou výrobou, ktorú takmer všetku expotrujeme do krajín EÚ ...viac
Ďakujem vám všetkým za želania. Tak si spolu aspoň touto cestou symbolicky pripijme na zdravie nás všetkých, čo sme na porade a na naše chytré a rýchle riešenia. Tak nech sa nám všetkým spolu darí tak profesionálne ako aj v osobnom živote. Na zdravie, dušičky zlaté! Príjemne ste ma prekvapili.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať