MatoB
Cez plus500 urcite nie!!! jedna s "tiez" brokerskych spolocnosti ktore po roku skoncia a vklady si nechaju. Druha vec ked chces obchododvat s vkladom 100€ co ti absolutne neodporucam skus radsej liteforex.org, masterforex.org s oboma mam skusenosti a navyse su regulovane cize zrejme to podvod nebude. Tretia vec vratim sa k tomu vkladu. Neviem teraz aky typ uctu poskytuje plus500 ci s microlotmi alebo minilotmy. Ak micro tak minimalne 300 USD / 250€. V opacnom pripade tu stovku mozes hned hodit do kosa.
Mimochodom >>>>
http://www.nbs.sk/sk/informacie-pre-...ti-plus500-ltd
Inak ak chces investovat trosku viac a za vyhodnejsie podmienky odporucam SAXObank mam s nimi vybornu skusenost. aktualne tam mam aj real ucet.
A pokial nemas aspon rok alebo 2 odtrenovane na deme real ti neodporucam.
Ďakujem, vklad bude podstatne väčší. Cenu 100eur som nahodil, pretože oni o tom píšu, že to už ide od 100, tak ma to zaujímalo. Momentálne som si nakúpil knihy a čítam, čítam a učím sa. Je tam nenormálne množstvo informácií. Na deme som zatial prerobil 3000eur

Ale teraz som nakupil forex, ktorý predpokladám do vianoc narastie. Na dlhé časové úseky viem z grafov akotak čítať, ale často čítam o 5dňových obchodoch a to mi nejak z grafu vyčítať nejde, keďže nieje taký výrazný.