JanaSys
V Čechách je to Svaz účetních a ako konkurent Institut pro vzdelávaní účetních alebo tak nejako. Má to ale úplne inú úroveň ako u nás. Stačí sa pozrieť na obsah skúšky Učt. I a II. Žiadne banky a poisťovne.
Nestálo by sa za úvahu ku každému predmetu zriadiť tému Porady pod linkom Certifikácia príslušného stupňa a každý kto má nejaké info či už o skúškách, otázkach z minulých rokov, poznámky zo školení alebo podklady pre skúšky by sa mohol zapojiť ku konkrétnemu predmetu? Alebo aspoň ponúknuť na predaj alebo "požičanie" nepotrebné knihy. Tie nové sú šialene drahé a hlavne neaktuálne. Ale Súvahu nenapadne ich zlacniť. Keď už nám to nechcú uľahčiť, uľahčime si to sami, nie?
Tato diskusia ma zaujima. Ja studujem na VS - ucto a ako tak pocuvam, my studaci mame taky isty problem ako vy. Ziadny prístup. Nulova uroven. Sem-tam nejaky dobry doktorant /stretla som sa az z jednym/! Vy to mate lepsie lebo viete ake to je v praxi. Ako Vam to niekedy zavidim.
Fajn ale chcela som, ze ta uroven je fakt strasna. A keby sme si to tu takto pomahali bolo by fajn. Ja som este len v 2. rocniku /po OA/ a teraz mam Danovnictvo, Obchodne pravo, Ucto B/cize 2./.
Este taka pikoska: minuly rok sme mali podnikove hospodarstvo, mali sme si kupit nove praktikum /autorka bola nasa prednasajuca/ a kazdy jeden priklad sme si museli opravovat, lebo to tam vsetko bolo uplne uplne uplne zle. To mi je uroven ne!