Denisa
Kuchárky poraďte!
Idem kupovať kombinovaný sporák (hore plynový, rúra elektrická) Neviem sa rozhodnúť, či mám kúpiť rúru aj s ventilátorom - teplovzdušnú, alebo stačí aj obyčajná? V cene je rozdiel asi 4-5 tisíc. Aké máte skúsenosti? Má ten ventilator taký význam
Prečítala som si príspevky ostatných, ale ja sa priznám, že by som už teplovzdušnú, keby bol taký cenový rozdiel medzi nimi, nekúpila... Jediné, na čo využívam teplovzdušnú rúru je sušenie ovocia a sušenie tekvicových jadierok... Inak mi koláče v strede ostávajú bledé a okolo sú už dávno upečené... čiže ju nepoužívam vôbec na pečenie koláčov ani mäsa. Vzduch cirkuláciou pôsobí len po obvode - možno len v mojej rúre
a s výsledkom nie som spokojná vôbec.
Ale možno je to už pre teba pasé, pretože si sa dovtedy už asi nejako zariadila...