Zavrieť

Porady

Hygienické minimum...

Prosím vás, má niekto testy, ktoré sa používajú na získanie odbornej spôsobilosti pre nevyučených predajcov potravín - hygienické minimum?
ďakujem...
Usporiadat
Téma je uzavretá.
Karpi Karpi

Karpi je offline (nepripojený) Karpi

tak vdaka aj ked som skor myslel na mesto ale pohladam to dajak uz ..diks ete raz
willma willma

willma je offline (nepripojený) willma

Karpi Pozri príspevok
tak vdaka aj ked som skor myslel na mesto ale pohladam to dajak uz ..diks ete raz
myšlienky nás zatiaľ čítať neučili , ale keď zadáš do ktoréhokoľvek netového prehliadača "regionálny úrad verejného zdravotníctva" tak máš po starostiach.
veronikasad veronikasad

veronikasad je offline (nepripojený) veronikasad

Karpi Pozri príspevok
ťažko radiť, keď si neprezradil bydlisko ...
Karpi Karpi

Karpi je offline (nepripojený) Karpi

tak ja som s KE...snad sa to tu bude dat dade spravit
willma willma

willma je offline (nepripojený) willma

príspevok 23
TaoChou TaoChou

TaoChou je offline (nepripojený) TaoChou

Pekny den prajem vsetkym. Vie mi prosim niekto poradit, na koho sa mam obratit s poziadavkou o hygienicke minimum pre maserov? Kde sa robia testy, aky urad to ma na starosti? Nejake tel. cislo by celkom bodlo. Dakujem
Ganzo Ganzo

Ganzo je offline (nepripojený) Ganzo

vie niekto kde v Bratislave si mam ist vybavit hygienicke minimum ak chcem pracovat ako maser na zivnostak?

prosim o radu
michch michch

michch je offline (nepripojený) michch

Nevie tu niekto ci si mozem urobit hygienické minimum na tetovanie aj ked 18 budem mat za cca 5 mesiacov ? Pri com nepotrebujem zivnost lebo budem robit pod niekym.
prírodopis prírodopis

prírodopis je offline (nepripojený) prírodopis

olybaba Pozri príspevok
pozdravujem,
aj pre iivankaa
syn robil minuly tyzden skusky z hygienickeho minima - pracuje ako casnik
- prikladam materialy ktore sme nasli na nete a niektore sme si zohnali, mozno sa niekomu zidu
- u nas akademia robi kurz za cca 3000 Sk
- skusky aj bez skolenia sa robia na Regionalnom ustave verejneho zdravotnictva - 500 Sk + 200 Sk kolok ( osvedcenie sa vydava na 5 rokov )
- testy a potom ustny pohovor
test1 nefunguje
henriet henriet

henriet je offline (nepripojený) henriet

jeee no super dufam že to ešte plati
Manitta Manitta

Manitta je offline (nepripojený) Manitta

olybaba Pozri príspevok
pozdravujem,
aj pre iivankaa
syn robil minuly tyzden skusky z hygienickeho minima - pracuje ako casnik
- prikladam materialy ktore sme nasli na nete a niektore sme si zohnali, mozno sa niekomu zidu
- u nas akademia robi kurz za cca 3000 Sk
- skusky aj bez skolenia sa robia na Regionalnom ustave verejneho zdravotnictva - 500 Sk + 200 Sk kolok ( osvedcenie sa vydava na 5 rokov )
- testy a potom ustny pohovor
tieto test este bude dobre aj do teraz)? lebo ja teraz idem
Manitta Manitta

Manitta je offline (nepripojený) Manitta

Prosím vás, má niekto testy, ktoré sa používajú na získanie odbornej spôsobilosti pre nevyučených kuchar kuchine - hygienické minimum?
ďakujem...
rozum rozum

rozum je offline (nepripojený) rozum

Prosím vás kde si viem stiahnúť prihlášku na hygienické minimum? Ďakujem.
anicka.s. anicka.s.

anicka.s. je offline (nepripojený) anicka.s.

Prosim vas nemate niejake testy na hygienicke minimum pre nevyucene predavacky v cukrarni?
ludemilka ludemilka

ludemilka je offline (nepripojený) ludemilka

toto je len mala časť testov-tá najľahšia
ludemilka ludemilka

ludemilka je offline (nepripojený) ludemilka

chcela by som tie ďalšie, ale nikde nie sú, ak ich niekto má, nech ich vyloží na plochu, dík
janul1k janul1k

janul1k je offline (nepripojený) janul1k

no ten kto to sem dal, ma velmi potesil
janul1k janul1k

janul1k je offline (nepripojený) janul1k

dakuejm tomu kto sem dal testy len nech nik nepride na to ze su tu tie testy lebo mame po ptakoch )
bama17 bama17

bama17 je offline (nepripojený) bama17

dobrý deň,
chcem vás poprosiť o radu
potrebujem získať "osvedčenie o odbornej spôsobilosti na epidemiologicky závažnú činnosť" - viem, že sú potrebné absolvovať testy na RUVZ, no vie mi niekto z vlastnej skúsenosti povedať, či mi pomôže, ak absolvujem školenia, ktoré ponúka trebárs akadémia vzdelávania alebo mi postačí, ak si sama preštudujem materiály, ktoré som tu objavila? dá mi vôbec niečo to školenie, ktoré trvá vraj 5-8 hodín??
chcem otvoriť predajňu s potravinami, len čistý predaj, žiadna výroba

ďakujem veľmi pekne za názory
Serenka Serenka

Serenka je offline (nepripojený) Serenka

Dobrý deň, chcem sa opýtať, ako mám napísať žiadosť,keď chcem získať hyg.minum...
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať