Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
testy nie su rozlisene podla toho, co ides otvarat - mozno maju ine maseri, ale ked chces potravinarsky tak to musis zvladnut cele. Ja som stravil cca 5 hodin na nete a testy som spravil - bez skolenia. Ale nie je to uplne jednoduche, su tam aj otazky typu pri akej teplote sa ma udrziavat polievka alebo ci sa maso umyva v studenej alebo teplej vode.
ďakujem Heris28, nakoniec som predsa len absolvovala školenie, lebo naozaj toto všetko zmáknuť sama bez vysvetlenia, asi by som to nezvládla
a panie zo skúšobnej komisie boli zlaté, so všetkým pomohli, tak som neuveriteľne rada, že je to za mnou
Dobrý deň,
potrebujem si spravitiť toto hygienicke minum. Idem pracovat na benzinku, ale vobec neviem ake okruhy si mam pozriet, a nemam ich ani od hygieny. CO mam robit. Kde si to mam kuknut alebo ako zohnat?
Dakujem
Pozdravujem. ma niekto testy a spravne odpovede z odbornej sposobilosti na vykon epidem. zavaznej cinnosti v zariadeniach starostlivost o ludske telo.? Dakujem petopresov@centrum.sk
Na teste je 30 otazok, testy su označené písmenami a-f. otázky sa väčšinou opakujú. ústna časť sa skladá z troch vami vytiahnutých otázok. Včera som ním úspešne prešla,,, nič strašné
na stránke RUVZ - tzv.hygieny sú materiály k príprave na tieto skúšky http://www.vzbb.sk/sk/aktuality/sos/index.php#sosepid v časti študijný materiál
skúšky nie sú ťažké, len je potrebné si ten materiál fakt naštudovať , aspoň u nás to brali hygienici vážne
Naposledy upravil katka 23 : 18.11.12 at 21:06Dôvod: doplnenie
prosim vas ma nietko testy s odpovedami z odbornej spôsibilosti na vykonávanie epidemiologicky závažných činností pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov? vopred dakujem