Zavrieť

Porady

Hygienické minimum...

Prosím vás, má niekto testy, ktoré sa používajú na získanie odbornej spôsobilosti pre nevyučených predajcov potravín - hygienické minimum?
ďakujem...
Usporiadat
Téma je uzavretá.
fgabriela323 fgabriela323

fgabriela323 je offline (nepripojený) fgabriela323

ahojte, nemáte niekto aktuálne testy na hygienické minimum?,,,,poprosím poslať na mail forgacsova.gabriela@gmail.com
vopred ďakujem
Nikoleta Fabianova Nikoleta Fabianova
Prosím Vás, mohla by som Vás poprosiť o zaslanie aktuálnych testov na hygienické minimum , môj e-mail je nikafabi13@gmail.com . Vopred Vám veľmi pekne ďakujem.
zdenculik zdenculik

zdenculik je offline (nepripojený) zdenculik

zdravím, tiež by som potrebovala aktuálne testy na hygienické minimum .. ak by niekto mal prosím pošlite mi ich na mail kiselova.z@gmail.com ... ďakujem
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

http://www.ulozto.sk/hledej?q=hygien....rtf&related=1

Toto je Porada, tu sa radí, nie sme zásielková služba.....
ivetkazim ivetkazim

ivetkazim je offline (nepripojený) ivetkazim

prosim vas poradi mi niekto co vsetko treba na hygienicke minimum otazky , dakujem
ivetkazim ivetkazim

prosim ak by niekto mal testy otazky poprosila by som pomohl by mi to a poslali na ivetkazim@post.sk dakujem velmi pekne
misoft misoft

Opakujem sa.

Toto je Porada, tu sa radí, nie sme zásielková služba.....
ivetkazim ivetkazim

velmi by som poprosila ci mi vie niekto poradit kde najdem nejake testy alebo otazky ktore budem potrebovat , dakujem
misoft misoft

Vieš čítať? Hore je predsa odkaz (link)..... hľadaj......

BTW: to si už taká pohodlná a lenivá, že si nevieš ani prečítať a nájsť tu v tejto téme to modrým napísané?
edriena edriena

edriena je offline (nepripojený) edriena

janul1k
dakuejm tomu kto sem dal testy len nech nik nepride na to ze su tu tie testy lebo mame po ptakoch )
možte aj mne dat tie testy ?? tiež robim skusky,,, na predaj potravin
edriena edriena

prosim vas,,, robim skušky,, na potravinarske minimum ,, ako predavač potravin,, mal by niekto testy ? prosim vas ? mohly by ste mi poslat ? aj s odpovedami,, dakujem, na : adriananeupauerova28@gmail.com ,, velka vdaka,
edriena edriena

olybaba
pozdravujem,
- vsetok material ktory som poskytla je pomocny, treba si ho precitat a hlavne cim viac si z neho zapamatat
- kazdy okres ma svoje specifika na testy, a potom aj na ustne skusky, z mojho uverejneneho testu sa mozno naucit o teplotach, to nie je nikde inde uvedene
- doporucujem sa ich drzat, kuchar casnik u nas jedna banda na skuskach
- drzim palce
ahoj,, mohly by st emi prosim vas najst testy pre predaj potravin ? ako predavačka &,&, ? dakujem
sosak sosak

sosak je offline (nepripojený) sosak

Ja sa čudujem takýmto prosbám a žiadostiam o poskytnutie testov na hygienické minimum. Ak máte seriózny záujem o pracovnú pozíciu v odbore predaj potravín tak treba o hygiene aj niečo vedieť, nie len si naštudovať nejaké testy. Z vlastnej skúsenosti môžem povedať, že asi dve tretiny prihlásených skúšky na hygiene nespravia. Písomná časť sa skladá z testov a tie som nikde na nete nenašiel, a ani nenájdete. Po testoch, ak ich úspešne vykonáte, tak nasleduje ústna skúška, kde si vyberiete námatkou dve otázky a tie musíte zodpovedať. Treba ísť na kurz na epidemiologicky závažnú činnosť pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov. Tam dostanete učebné texty a treba sa to všetko naučiť. Je toho veľa, na niekoľko hodín a nie je to ľahké. Nejaké texty na učenie sú na stránkach hygieny: http://www.ruvzkn.sk/?page_id=29
vicktor vicktor

vicktor je offline (nepripojený) vicktor

ja si myslim, ze normalny clovek (moja manzelka nie celkom suhlasi) ...viac
Aj ja sa cudujem... Dvakrat.
Podla tych prosieb som vyrozumel ze ukazkove testy existuju asi ako na vodicske skusky - netreba ich tajit, prave naopak sa nich da naucit. Tak by ich nejaka institucia vypracovala a treba sa pytat tam.
Poznam studenta co brigaduje v McDonalde, pripravuje ... ehm ... prepytujem ... "jedlo", musel doniest potvrdenie o zdravotnom stave od svojej lekarky, ale ziadne testy nerobil.
Naposledy upravil vicktor : 26.05.17 at 16:02
misoft misoft

edriena
prosim vas,,, robim skušky,, na potravinarske minimum ,, ako predavač potravin,, mal by niekto testy ? prosim vas ? mohly by ste mi poslat ? aj s odpovedami,, dakujem, na : adriananeupauerova28@gmail.com ,, velka vdaka,
Už pred rokom som písal, že Porada nie je zásielková služba..... použi hlavičku-makovičku a ujo Gúgeľ istotne niečo nájde....
Oliwa Oliwa

Oliwa je offline (nepripojený) Oliwa

vicktor
Podla tych prosieb som vyrozumel ze ukazkove testy existuju asi ako na vodicske skusky - netreba ich tajit, prave naopak sa nich da naucit. Tak by ich nejaka institucia vypracovala a treba sa pytat tam.
Poznam studenta co brigaduje v McDonalde, pripravuje ... ehm ... prepytujem ... "jedlo", musel doniest potvrdenie o zdravotnom stave od svojej lekarky, ale ziadne testy nerobil.
Zdravotný preukaz je jedna vec a osvedčenie o odbornej spôsobilosti druhá.
Osvedčenie sa pri brigádnikoch nevyžaduje. Ak by sa z neho stal zamestnanec s TPP, musel by skúšky absolvovať. V dnešnej dobe /možno by sa niekto čudoval/, je pre niektorých uchádzačov o zamestnanie aj 50 € poplatok za "kolok" takpovediac likvidačný. Zamestnávatelia to často riešia tak, že ho zaplatí z prvej výplaty. Do práce nastúpi a ak má podanú žiadosť na skúšky a zamestnávateľom uhradený "kolok", v prípade kontroly z RVPS to do získania osvedčenia postačuje.
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

vicktor
testy nepotrebuje až do prvej kontroly veterinárnej správy, potom ako to za poplatok vysvetlia vedúcemu prevádzky, tak potrebovať bude kolkované stanovisko ruvz že absolvoval úspešne a má znalosti pre prácu s potravinami
katinka_pd katinka_pd

katinka_pd je offline (nepripojený) katinka_pd

poprosim aj ja tie testy na katinka_pd@azet.sk dakujeeem
ivettstarrr ivettstarrr

ivettstarrr je offline (nepripojený) ivettstarrr

Ak má niekto tie otázky poprosím na ivettstar@centrum.sk, tých otázok je len 15 či viac?
katkafonferova katkafonferova

katkafonferova je offline (nepripojený) katkafonferova

ahojte, nemáte niekto aktuálne testy na hygienické minimum?,,,,poprosím poslať na mail fonferova.katarina@gmail.com
vopred ďakujem
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať