ale najst ich nie je zlozite, ma v tom prsty nejaky sloboda vraj, inzinier a ktosi s nim kedysi riesil veci uz osobne, jedine tak ze sa dostal k svojim peniazom, ze normalna prepadovka. ale to sa spominalo v suvislosti s Eurobusiness. tak neviem. ale nieco treba podniknut, nejaku intervenciu treba. podla mna oni maju na haku nejake trestne oznamenie, treba najst inu formu ako to z nich vytlct. adresu nie je problem zistit, ved policia by si uz poradila. ale musi nas byt viac. financ funguje na gmailovych mailoch, ale ako pises, ucet je priamo do lerche a.s., to si neustrazili idioti, ked chceli robit podvod a strasne radi komunikuju, mam pocit ako by na maily odpovedala nejaka neskusena pipka. sami nevedia, co pisu. ved toto musi byt aj pre policiu jasny dokaz, zmluvy so spolocnostou lerche, uvery poschvalovane, potvrdenia o doruceni zmluvnej dokumentacie a peniaze nikde. maily su plne pokynov, nevymotaju sa z toho. navyse informacny mail, ze poplatok treba zaslat na to cislo uctu, co je evidentne, ze spolupraca s lerche... idioti. neverim, ze neexistuje paka na nich. ja ju najdem, aj keby som sama mala preluskat vsetky paragrafy.