Zavrieť

Porady

avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

buchač
vlado 33
Kupko na Komenského ul. Košice
Nie je kompletný údaj ...

Ide o bazén vojenského kúpaliska pred kadetkou .

Teraz to vyzerá takto ... ...že Kembridž .
Na skok od alma máter - strojníckej priemyslovky ...ale pivo tam bolo fakt fasa , teraz neviem ...

my elektrikari sme to mali len cez cestu ... jaaj po skole na jedno, dve, tri ...
Excise Duty Excise Duty

Excise Duty je offline (nepripojený) Excise Duty

ten, čo už nemusí do roboty
Voľakedy električky vyrábali ČKD Tatra Smíchov, vagónka Studénka, Královopolská Brno, Brožík (elektrická výzbroj Křižík), vagónka Kopřivnice a i. a ak sa "onými" časmi myslí povojnové obdobie, tak sa výroba električiek sústredila iba do ČKD Tatra Smíchov. V Plzni sa električky vyrábajú od r. 1997 a čo by už ČKD robila v tomto meste Škodových závodov...
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
avalik
my elektrikari sme to mali len cez cestu ... jaaj po skole na jedno, dve, tri ...
...až po škole ???
...my sme už cez veľkú prestávku do Maratónu ...z jednej strany strojári a z druhej dopraváci ...
Počas týchto 20 minút nemali ostatní štamgasti šancu ...výčapníci už boli pripravení ...
Šmarili sme 1 - 2 pivká , 1 - 2 rumy a cigárko k tomu a hajde nazad do školy ...kúúúúa , to boli časy ...
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

buchač
avalik
...až po škole ???
...my sme už cez veľkú prestávku do Maratónu ...z jednej strany strojári a z druhej dopraváci ...
Počas týchto 20 minút nemali ostatní štamgasti šancu ...výčapníci už boli pripravení ...
Šmarili sme 1 - 2 pivká , 1 - 2 rumy a cigárko k tomu a hajde nazad do školy ...kúúúúa , to boli časy ...
ved otvarali o pol jednej ... jeden sa vzdy pred koncom poslednej hodiny vypytal a ked sme dosli, tak sme uz mali nacapovane

cez velku prestavku sme vedla do parku chodili na cigarko
buchač buchač

avalik
buchač
avalik
...až po škole ???
ved otvarali o pol jednej ... jeden sa vzdy pred koncom poslednej hodiny vypytal a ked sme dosli, tak sme uz mali nacapovane

cez velku prestavku sme vedla do parku chodili na cigarko
....hehehe....raz darmo ....strojarina bola vždy o krok vpred ...

My sme mohli fajčiť kľudne v škole ...samozrejme , že v tom určitom - vyhradenom priestore ...
alaya1 alaya1

alaya1 je offline (nepripojený) alaya1

buchač
avalik
...až po škole ???
cez prestavku? Hm... , ja som tu travievala hodiny nemeckeho jazyka , aj s profackou
buchač buchač

alaya1
cez prestavku? Hm... , ja som tu travievala hodiny nemeckeho jazyka , aj s profackou
Tak do Veže som , diouka moja , na fľaškovú Plzeň občas chodieval ...
alaya1 alaya1

Ta vidis, mozno sme si spolu davali -do nosa
buchač buchač

alaya1
Možno aj hej ...ja Plzeň a Ty v tej dobe si mliečko bumbala ...a káčer za Tebou ...
srska srska

srska je offline (nepripojený) srska

v google maps:

pivo na základnej tu - 48.945705,20.568919 (tu bola levočská reštaurácia) aj tu 48.940501,20.573806 (topoľčianska reštaurácia hore, dole bol výčap ) u spolužiačkynej mami po futbale len kofola (približne - krčma stará modrá guľa) - 48.943521,20.567848
alaya1 alaya1

buchač
alaya1
Možno aj hej ...ja Plzeň a Ty v tej dobe si mliečko bumbala ...a káčer za Tebou ...
Tak zase, odtial- potial , kacera som netahala :
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

alaya1

A hele..... Eperies....
A nižšie - na Konštantínovej bola Geodézia a kartografia https://www.google.sk/maps/@48.99878...hb7U9zXhOg!2e0 (tam moja mamka pracovala) a ja sťa mini-misoft som chodievaldo škôlky na rohu Konštantínky a Metodky. https://www.google.sk/maps/@48.99853...PNu6nDo7dQ!2e0
alaya1 alaya1

misoft
alaya1

A hele..... Eperies....
A nižšie - na Konštantínovej bola Geodézia a kartografia https://www.google.sk/maps/@48.99878...hb7U9zXhOg!2e0 (tam moja mamka pracovala) a ja sťa mini-misoft som chodievaldo škôlky na rohu Konštantínky a Metodky. https://www.google.sk/maps/@48.99853...PNu6nDo7dQ!2e0

este to tam je
misoft misoft

alaya1

este to tam je
Veru - ešte je!
Ja Jozef Ja Jozef

Ja Jozef je offline (nepripojený) Ja Jozef

obyčajný človek na dôchodku
srska
v google maps:

pivo na základnej tu - 48.945705,20.568919 (tu bola levočská reštaurácia) aj tu 48.940501,20.573806 (topoľčianska reštaurácia hore, dole bol výčap ) u spolužiačkynej mami po futbale len kofola (približne - krčma stará modrá guľa) - 48.943521,20.567848
Čo tak zelená štvorka, malá Reduta, Hradiský vzadu - vpredu bola jedáleň,
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

My sme chodili napríklad tu http://www.ron-del.net/index.php?co=...37&detail=3017.
Ja Jozef Ja Jozef

Kvaka
Ja som do Fajky ( za rohom " sovietskej knihy " )chodieval na kofolu, po tréningu dobre padla :-)
buchač buchač

Ja Jozef
Kvaka
Ja som do Fajky ( za rohom " sovietskej knihy " )chodieval na kofolu, po tréningu dobre padla :-)
Myslíš Kiss Pipu na Kováčskej v KE ???
Škoda jej - hneď po nežnej ju zrušili ... neskutočnú fazuľová s udeným a aj iná klasika .
Polievka , chlieb , nejaké pitivo na spláchnutie ...10 Kčs aj s tringeltom .
Ja Jozef Ja Jozef

buchač
Ja Jozef
Kvaka
Myslíš Kiss Pipu na Kováčskej v KE ???
Škoda jej - hneď po nežnej ju zrušili ... neskutočnú fazuľová s udeným a aj iná klasika .
Polievka , chlieb , nejaké pitivo na spláchnutie ...10 Kčs aj s tringeltom .
Nie, to bola Bratislavská fajka, ....fazuľavá a nočné pochutiny ( skôr skoro ranné )boli v Bratislavskej La Palome, ale ani Kryštáľ bar nezaostával
misoft misoft

Kvaka
Pamätám si ju! Keď som pôsobil v Blave.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať