Zavrieť

Porady

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Oli - žaby vo vode = čistá voda!
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

To ani neviem, čo je. Ale keď sme išli po kúpaní domov po poľnej ceste a boli kaluže, boli plné pulcov. Nevidela som ani jedného aj 40 rokov. Aj tu po večeroch niekedy kŕkala nejaká žabka po nociach, teraz ticho. Možno tí, čo majú v záhradách prírodné jazierka a nie bazény s chémiou. Mám rada cvrčky, dobre sa pri nich zaspáva, mňa vedia dostať do meditatívneho stavu, a tiež žiadny už pár rokov. Asi si na jar kúpim v ZOO shope a zavriem do krabičky.
Ale minule mi sadol na plece motýľ, vraj čiernooranžový. Tých je tiež poskromne.
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

lujza.j
legendárna zlatá zuzana...to boli časy....
https://dennikn.sk/211076/zlatu-zuza...erline/?ref=pt
Zlatú Zuzanu už poznajú aj v Berlíne
Jedli sme špičkovým príborom a pili z kvalitného skla. V berlínskom múzeu je výstava najlepšieho československého dizajnu.
.
Ja som sa na ňu nezamerala. Z Diela číre jednoduché sklo, podnes funkčné, nepodlieha trendom. Neskôr sa dalo dopĺňať zo Sklo-porcelán obchodov až podnes.
Krištáľ žiadny.
misoft misoft

Kto si pamätá toto?

A toto?
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
Pamätáte na Banfiho vodu a voňavku Exotic. Tá sa vozila z Maďarska
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

korela
To ani neviem, čo je. Ale keď sme išli po kúpaní domov po poľnej ceste a boli kaluže, boli plné pulcov. Nevidela som ani jedného aj 40 rokov. Aj tu po večeroch niekedy kŕkala nejaká žabka po nociach, teraz ticho. Možno tí, čo majú v záhradách prírodné jazierka a nie bazény s chémiou. Mám rada cvrčky, dobre sa pri nich zaspáva, mňa vedia dostať do meditatívneho stavu, a tiež žiadny už pár rokov. Asi si na jar kúpim v ZOO shope a zavriem do krabičky.
Ale minule mi sadol na plece motýľ, vraj čiernooranžový. Tých je tiež poskromne.
teraz je ticho ale na jar tie decibely od žiab
lacotinka lacotinka

lacotinka je offline (nepripojený) lacotinka

babka - ježibabka
Terezia13
........
Šľahač som mala aj taký a aj modernejší. Keď som rozbila misku, potom sme ním v kýbliku miešali vápno. Ešte ho máme niekde zapatrošený
V takom sme v lete (miesto kupovanej zmrzliny a zákuskom ) robili :

malinovú BIOpenu
(vajcá z kurína, maliny zo záhrady)
Peggynka Peggynka

Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

mám svoj svet
misoft
Kto si pamätá toto?
...
Ach jaj...sladkých 18,twisťáky,minisukne a maxikabáty ale moje deti,narodené oveľa neskôr vravia,že muzika bola úžasná...bola
A moja obľúbená:
Naposledy upravil Peggynka : 01.09.15 at 18:14
misoft misoft

Peggynka
Ach jaj...sladkých 18,twisťáky,minisukne a maxikabáty ale moje deti,narodené oveľa neskôr vravia,že muzika bola úžasná...bola
A ešte stále má niečo do seba.....
I toto:

tvrdšie...
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

lacotinka
babka - ježibabka
Terezia13
........
Šľahač som mala aj taký a aj modernejší. Keď som rozbila misku, potom sme ním v kýbliku miešali vápno. Ešte ho máme niekde zapatrošený

malinovú BIOpenu
Veď aj ja som v ňom dlhé roky robila všeličo, kým som nemala obe ruky ľavé a nerozbila misku Ak si šikovnejší ako ja a máš ešte misku motor pošlem. Dáš mi za to zmzlinu olízať.
lacotinka lacotinka

babka - ježibabka
lacotinka
babka - ježibabka
Terezia13
........

malinovú BIOpenu
Veď aj ja som v ňom dlhé roky robila všeličo, kým som nemala obe ruky ľavé a nerozbila misku Ak si šikovnejší ako ja a máš ešte misku motor pošlem. Dáš mi za to zmzlinu olízať.
babka
šag nebuď onáááááááá
olízať ti síce môžem dať, ale tá biopena bola , keď si ešte nebola babka (iba si rozmýšľala , ako na to , aby si bola matka )
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Jáj Oli, veď pýtaj misku!
Terezia13 Terezia13

Terezia13 je offline (nepripojený) Terezia13

.............
12002742_1679083235657989_5591542670152006291_n.jpg  
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

Kamarátku som teraz odprevadila s takýmto "TUZEXOVÝM" dáždnikom. Máte ešte taký?
Dáždnik 006.jpg  
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Toto mi na FB "cvrnklo do nosu" a zdalo sa mi, že do tejto témy by to celkom pasovalo
CHODÍTKO Z ROKU 1936
choditko.png  
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Má ešte niekto doma malé biele, alebo červené plastové strúhadlo ? Ak ma pamäť neklame, bolo z DDR. Zaujíma ma značka, lebo bolo mimoriadne ostré a strúhalo veľmi tenučké plátky. Nôž bol vodorovný a ostrý z oboch strán.

niečo také
Naposledy upravil kukučka : 21.09.15 at 23:34
strúhadlo1.jpg  
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

kukučka
Má ešte niekto doma malé biele, alebo červené plastové strúhadlo ? Ak ma pamäť neklame, bolo z DDR. Zaujíma ma značka, lebo bolo mimoriadne ostré a strúhalo veľmi tenučké plátky. Nôž bol vodorovný a ostrý z oboch strán.

niečo také
Hlásim sa, ja mám dve. Jedno na chate a druhé doma Jedno je ale zelené a druhé také skoro ako pomaranč. Fungírujú ako nové.
Oliwa Oliwa

Oliwa je offline (nepripojený) Oliwa

Tweety
kukučka

niečo také
Hlásim sa, ja mám dve. Jedno na chate a druhé doma Jedno je ale zelené a druhé také skoro ako pomaranč. Fungírujú ako nové.
Aj ja mám dve, biele a šedé... nie sú síce z DDR , ale z miestnych domácich potrieb... Netuším, kde ich vyrobili, ale to druhé mám kúpené do rezervy, kdyby něco, lebo toto je fakt stará osvedčená klasika... Ostatné strúhajú vlnky, mriežky a iné divy, ale klasické tenučké plátky len týmto...
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Otestujte sa... dopadla som dosť biedne

http://finance.idnes.cz/vzpomenete-s...st.aspx?id=538 =
lacotinka lacotinka

kukučka

niečo také
Kukulka.

Ako môže byť nôž sám o sebe vodorovný ??????????
(lebo u nás záleží , v akej polohe ho držíš )
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať