Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Skvelé šaláty* a najmä vaječný rezeň v KK, v bratislavskom vyprážaný syr so šalátom, prešovský automat a vedľa už neviem názov podniku ešte lepšie grilované kurčatá.
PS.
Na tie šaláty tu dávno boli recepty, nájde niekto?
Automat nebol miecny bar, tam sa stravovali prevazne robotnici, samoobsluha. Mliecby bar sa volal " gadzi bar "- od 6.00 hod fungoval, chodili tam prevazne studenti prichadzajuci na stredne skoly rano z dedin. Ale najlepsi jahodovy kokteil bol vedla LSU v polotovaroch.
Nebudem sa hádať, ale tu https://www.google.com/maps/@48.9964...7i13312!8i6656 mal môj otec obchod a preto vierm, že mliečny bar bot tak, ako som uviedol v druhom odkaze. Môžeš oponovať, ale 16 rokov som okolo toho chodil, takže to poznám.
Bacha - ja som KOŇAR! Odjakživa.... i miesto narodenia je tak uvedené - PO.
Nebudem sa hádať, ale tu https://www.google.com/maps/@48.9964...7i13312!8i6656 mal môj otec obchod a preto vierm, že mliečny bar bot tak, ako som uviedol v druhom odkaze. Môžeš oponovať, ale 16 rokov som okolo toho chodil, takže to poznám.
Bacha - ja som KOŇAR! Odjakživa.... i miesto narodenia je tak uvedené - PO.
Co ti je? Preco by som oponovala? Co si oznacil za mojej "mladej" ery sa volalo tak, ako som napisala,- gadži bar - ved som uviedla, ze to bol miecny bar. Aky mas problem, furt sa chces hadat ? Ja som chodila na kokteil jahodovy tam, kde som oznacila, ked som chodila vedla do brany na klavir. Do -gadži baru - som nechodila.
Ok, Ok. Dospeli sme k poznaniu. My sme to volali mliečňak, tam chodili len mliečňaci , naša zastávka bola Automat (po škole, alebo pred školou = 1 pivko, šak som si aj vypočul od otca, keď som k nemu do predajne prišiel - Zase si mal jedno? )
Koňare - kto si zaspomína?
Toto fotené otcom v čase, keď Sídlisko III bolo nové (teraz je tam skoro les ) -bez stromov (len zopár), výhľad všade. Teraz je to ako vo Fínsku, alebo Švédsku - paneláky niekedy utopené medzi stromami.
Koňare - kto si zaspomína?
Toto fotené otcom v čase, keď Sídlisko III bolo nové (teraz je tam skoro les ) -bez stromov (len zopár), výhľad všade. Teraz je to ako vo Fínsku, alebo Švédsku - paneláky niekedy utopené medzi stromami.
Mukacevska ....posli to, ak ocko dovoli na FB Presovska historia, potesia sa mnohi pamatnici...
V jednom z okien na jednej z fotiek som mala svoj prvy bytik, to boli studentske krasne casy