Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Treba oživiť spomienky. Počula som. Ujčiná bola z Bratislavy a keď prišla k babke na hody tak veru zdravila. My takí fafrnkovia čo sme tam tiež boli sme sa tomu pozdravu čudovali. Ale to je viac ako 70 rokov.
Pri hľadaní pohárov na zaváranie na povale som objavila takúto peknú garmošku prinesenú z Leningradu pred viac ako 40 rokmi. Poslala som ju vnukovi, nech majú doma veselo . Možno bola ešte jeho dedkova, už neviem pre ktorého syna bola.
Treba oživiť spomienky. Počula som. Ujčiná bola z Bratislavy a keď prišla k babke na hody tak veru zdravila. My takí fafrnkovia čo sme tam tiež boli sme sa tomu pozdravu čudovali. Ale to je viac ako 70 rokov.
Vrátim sa ešte k tomu pozdravu Bozkávam. Pozdrav istotne ešte niekde stále platí. Volala som na Annu kvôli vinšovaniu krstniatku do Bratislavy. Zodvihla s tým: Bozkávam krstná mama. Druhá, krstná dcéra jej sestra, ktorá býva v susednej dedine tak nezdraví.