Zavrieť

Porady

Usporiadat
ZlaticaB ZlaticaB

ZlaticaB je offline (nepripojený) ZlaticaB

A keď sa vo filme 2x poboskali tak bola hviezdička na pol obrazovky a deti museli isť spať, len tak sme zakukovali cez kľučovú dierku ale aj tak sme nič nevideli.
Ivana Š Ivana Š

Ivana Š je offline (nepripojený) Ivana Š

Dehonestujúce a ľudskú dôstojnosť znevažujúce mi príde skôr dnešné správanie sa niektorých zamestnávateľov voči zamestnancom
Stanislav 1975 Stanislav 1975

Stanislav 1975 je offline (nepripojený) Stanislav 1975

Odoberali ste v škole ako ja ten ruský časopis "Kolobok"?- Bol to perfektný časák-bola tam v každom čísle vložená taká modrá umelohmotná "platňa"-ešte mám pár čísel aj teraz doma odložených...
marina8 marina8

marina8 je offline (nepripojený) marina8

Dav Pozri príspevok
Expres, Roháč, Panoráma, podpultové Burdy, hitparády, 13 na houpačce.
Dnes som si stiahla z netu ďalšie číslo novín z dediny, kde som 25 rokov žila, a boli tam úúúúplné skvosty - pár starých fotiek, spomienkové články, v nich mená, na ktoré som pozabudla.
dennik " praca" mal v sobotu cerveny nadpis a prilohu raz taku hrubu, kde bolo kopec inzeratov vzdy som tak hladala , ze kto daruje psa

ZlaticaB Pozri príspevok
A keď sa vo filme 2x poboskali tak bola hviezdička na pol obrazovky a deti museli isť spať, len tak sme zakukovali cez kľučovú dierku ale aj tak sme nič nevideli.
niekto nevidel, ale niekto videl...
Asi si mala veľmi zlú logistiku...
ZlaticaB ZlaticaB

Stanislav 1975 Pozri príspevok
Odoberali ste v škole ako ja ten ruský časopis "Kolobok"?- Bol to perfektný časák-bola tam v každom čísle vložená taká modrá umelohmotná "platňa"-ešte mám pár čísel aj teraz doma odložených...
odoberali, pamätám
simonka1 simonka1

simonka1 je offline (nepripojený) simonka1

PU
A kupovali sme si noviny, neviem ale ako savolali, ale bola tam rubrika, že ,,napíš Alene,, tam sme hľadali rady na naše pubertiacke problémy...
marina8 marina8

marina8 je offline (nepripojený) marina8

my sme mali " Ogoňok" a tie modre platne ma vzdy "uchvacovali"
ZlaticaB ZlaticaB

niekto nevidel, ale niekto videl...
Asi si mala veľmi zlú logistiku...
zle bol umiestnený televízor alebo dvere?
simonka1 simonka1

PU
No videl vždy najstarší a ja som bola najmladšia a najmenšia, tak mne sa neušlo toho veľa na pozeranie....

marina8 Pozri príspevok
my sme mali " Ogoňok" a tie modre platne ma vzdy "uchvacovali"
Áno bol aj kolobok aj ogoňok, ale v ogoňoku platne tuším neboli.či boli?
ajale ajale

ajale je offline (nepripojený) ajale

zivnostnicka na materskej
Lekcie rustiny v TV: Tut i filmu kanec, kto smatril, maladec...

Dikobraz, stare dobre ceske vtipy, cierny humor. Pamatam si obrazok dvoch policajtov nad mrtvolou, ktora mala odrezanu hlavu a paty a jeden policajt hovori druhemu. "No jo, tohle bude tezkej pripad, nema hlavu ani paty..."

Tie male holohlave plastove babiky, tie som zboznovala. Mali rucicky a nohy spojene gumickou. Z krabice som urobila domcek, mame zobrala obrus a rostrihala ho na zavesy a perinky.
ZlaticaB ZlaticaB

aj včielka bola aj zornička
ZlaticaB ZlaticaB

ajale Pozri príspevok

Dikobraz, stare dobre ceske vtipy, cierny humor. Pamatam si obrazok dvoch policajtov nad mrtvolou, ktora mala odrezanu hlavu a paty a jeden policajt hovori druhemu. "No jo, tohle bude tezkej pripad, nema hlavu ani paty..."

Tie male holohlave plastove babiky, tie som zboznovala. Mali rucicky a nohy spojene gumickou. Z krabice som urobila domcek, mame zobrala obrus a rostrihala ho na zavesy a perinky.
tie babiky sme aj obliekali a krabicu sme zariadili ako byt
simonka1 simonka1

PU
ajale Pozri príspevok

Presne, všetky krabice od topánok boli dostrihané.....chi, chi.....

ZlaticaB Pozri príspevok
zle bol umiestnený televízor alebo dvere?
AJ, AJ -proste bolo to treba dobre zmanažovať...-Však tuším aj Angelika bola s hviezdičkou,hmhm
ajale ajale

ajale je offline (nepripojený) ajale

zivnostnicka na materskej
Aj velke plastove babiky boli uzasne, pristrihovala som im ofiny. Mavali v bruchu otvory na male platne, ktore spievali dookola uspavanky, a "cervene jablcko vo vacku mam..."

simonka1 Pozri príspevok
No videl vždy najstarší a ja som bola najmladšia a najmenšia, tak mne sa neušlo toho veľa na pozeranie....
Ale teraz sa už možeš pozerať,či ne?

A čo sa týka časopisov, tak som mal rád Roháča a najma- Jožinka,dieťa svojích rodičov...
simonka1 simonka1

PU
No ano, lebo teraz som už ja najväčšia, tak mám prvé miesto pred telkou....
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať