Zavrieť

Porady

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Pinďúr

Tiež sme to mali, ako malý fagan (12-14 rokov) som sa na ňom "načierno" vozil (po dvore)
Ajk& Ajk&

Ajk& je offline (nepripojený) Ajk&

hubatá Pozri príspevok
Ja si pamätám, že pred 06.00 hod. stáli pri Potravinách na chodníkoch prepravky s pečivom, chlebom, mliekom, smotanou, jogurtom. A kto sa ponáhľal a nemal čas čakať až otvoria predajňu, tak jednoducho hodil do prepravky peniaze a vzal si tovar. To isté bolo okolo novinových stánkov PNS: škatula a v nej boli peniaze za noviny. Ako to že sa vtedy nekradlo? Viete si to predstaviť dnes ?
Ale hubatá, ty kde to žiješ? To by dnes nikto nechodil do roboty! Všetci by čakali až zásobovači zhodia prepravky ........... a nastala by bitka kto si čo najviac uchmatne (samozrejme zadara)!!!!
Oliwa Oliwa

Oliwa je offline (nepripojený) Oliwa

Ajk& Pozri príspevok
Ale hubatá, ty kde to žiješ? To by dnes nikto nechodil do roboty! Všetci by čakali až zásobovači zhodia prepravky ........... a nastala by bitka kto si čo najviac uchmatne (samozrejme zadara)!!!!
Prvý "zákazník" by zobral celú prepravku a mal by nakúpené...
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
Neviem či to tu je, ale pamätám sa na malinovku v igelitovom sáčku a pila sa so slámkou, bolo to ako balónik na skúšku alkoholu v dychu. Naposledy som si ju kúpil v ZA dáááááááááávno. Bola dobrá.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

misoft Pozri príspevok
Pinďúr

Tiež sme to mali, ako malý fagan (12-14 rokov) som sa na ňom "načierno" vozil (po dvore)
....neverím, že iba po dvore
sevcikova sevcikova

sevcikova je offline (nepripojený) sevcikova

Zuzka 335 Pozri príspevok
Možno nie som v dobrej téme, ale "Ľudia, nepamätáte sa" na dobré talianske filmové komédie? S Adrianom a Ornelou napríklad, ale nemôžem si spomenúť, ako sa volal film zo sicílskeho prostredia "táhne jí s huby jak s mamutí ritě" to je len jeden citát, ale komédia stála za to. Prosím, neviete niekto názov filmu?
Adriano Celentano a Ornella hrali spolu vo filme "Zaľúbený blázon", videla som to trikrát ... možno to bolo ono.
tuta tuta

tuta je offline (nepripojený) tuta

erzet Pozri príspevok
Neviem či to tu je, ale pamätám sa na malinovku v igelitovom sáčku a pila sa so slámkou, bolo to ako balónik na skúšku alkoholu v dychu. Naposledy som si ju kúpil v ZA dáááááááááávno. Bola dobrá.
Limo to bolo
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

sevcikova Pozri príspevok
Adriano Celentano a Ornella hrali spolu vo filme "Zaľúbený blázon", videla som to trikrát ... možno to bolo ono.
"Innamorato paco", videla som ho veľa krát

alebo moja oblúbená scéna
Naposledy upravil lujza.j : 23.04.11 at 15:00
vcielkaisr vcielkaisr

vcielkaisr je offline (nepripojený) vcielkaisr

som na čiastočnom invalidno dôchodku ...viac
Limo bolo dobré a ešte Mirinda v 0,33 dcl fľaškách alebo čapovaná Kofola.
olybaba olybaba

olybaba je offline (nepripojený) olybaba

- boli dva druhy malinoviek: cervena a zlta

- boli dva druhy sirupov: malinovy a lesna zmes
SMALL_~1.JPG  
imagesCAJ9UEQ0.jpg  
imagesCA54OY56.jpg  
1/1
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
vcielkaisr Pozri príspevok
Limo bolo dobré a ešte Mirinda v 0,33 dcl fľaškách alebo čapovaná Kofola.
Mirindy je škoda, ale nielen jej.
olybaba olybaba

olybaba je offline (nepripojený) olybaba

retro hračky
001.jpg  
002.jpg  
003.jpg  
004.jpg  
005.jpg  

006.jpg  
007.jpg  
1/1
trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

zajtra večer lampionový sprievod a nedelu preplnené autobusy, pochod pred tribunou,alegorické vozy,studené parky a teplé pivo,čest práci a znovu preplnené autobusy.
babka - ježibabka babka - ježibabka

babka - ježibabka je offline (nepripojený) babka - ježibabka

S tými autobusmi domov to bolo niekedy aj horšie. Keď si nestihol prvý, išlo sa peši, lebo odpoludnia bol sviatok a chodilo ich málo. Aspoň sme sa vytrénovali.
Ajk& Ajk&

Ajk& je offline (nepripojený) Ajk&

Po hokeji sa bratislavčania cítili tiež ako na 1. mája, akurát my sme sa necítili vtedy ohrození: nikde si nevidel policajta ozbrojeného po zuby na koni, alebo s vlčiakom ....... a to nám chýba aj napriek tomu že na kukláčov, policajtov, moderné vybavenie a sledovanie podozrivých sa vynakladá viac a viac euráčov - čo v konečnom dôsledku zasa len zaplatí obyčajný človek.
Okolo nás sa vtedy prechádzali sestričky v minisukni z Červeného kríža a policajt mal takú veľkú autoritu že len ukázal rukou a vyrovnávali sme špalier keď sme sa nakláňali aby sme lepšie videli.......
MIRCO1972 MIRCO1972

MIRCO1972 je offline (nepripojený) MIRCO1972

som jeden MIRCO
neboli mobily...pamätám si ako mama večer keď sa začínalo stmievať vyšla na ulicu a ,,KRIČALA,, Mirko...domoooov...

(jak na psa)

MIRCO
kamoska1 kamoska1

kamoska1 je offline (nepripojený) kamoska1

A_sme_tam__kde_sme_boli.jpg  
srska srska

srska je offline (nepripojený) srska

kamoska1 Pozri príspevok
ten tv za 400 kčs je haluz. v 1963 stál tv lotos 2500 kčs a moji rodičia ho po stovinke splácali dva roky. http://www.radiomuseum.org/r/tesla_l...u_64211_u.html
Naposledy upravil srska : 05.05.11 at 07:12
vcielkaisr vcielkaisr

vcielkaisr je offline (nepripojený) vcielkaisr

som na čiastočnom invalidno dôchodku ...viac
v roku 1988 stál ruský Rubín okolo 10000 kčs,asi jedná z mala veci ktorá nezdražela
duves duves

duves je teraz online duves

Niekto
vcielkaisr Pozri príspevok
v roku 1988 stál ruský Rubín okolo 10000 kčs,asi jedná z mala veci ktorá nezdražela
To boli televizory, kde bola trava červena a dresy zelene, ak vysielali futbal. Kupovali to zufalci, čo nemali 18 tisic na Tesla Color ST110
http://www.radiomuseum.org/r/tesla_c..._4415a441.html

A s tou cenou za TV 400 Kčs z roku 1963 to fakt riadne podliezli.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať