Zavrieť

Porady

trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

uz len spomienky na dobre kosicke pivo http://www.cassovia.estranky.sk/foto...-pivovar_a_s_/
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
MarcelkaT 3 Minutes Ago #25261
My sme tomu hovorili "Sračkovar".....
...si nepila potom toto .......že

" Michalovský samoser "

Onehdá som vypil dve ...horko - ťažko som dvesto metrov prešiel ...posledných 50 už len so stiahnutými polkami ....

misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Ďuri - toto bola fakt "sračka" - no robili aj iné pivo
Rozalka Rozalka

Rozalka je offline (nepripojený) Rozalka

Spoluvlastníčka "Prvého nitrianskeho medveďária" ...viac
misoft Pozri príspevok
Ďuri - toto bola fakt "sračka" - no robili aj iné pivo
... a z labáku prišli výsledky: kôň je zdravý.
misoft misoft

Inak - michalovský Starý prameň sa súdil so Staropramenom o názov - síce vyhrali, ale veľmi to nepomohlo - cca 2-3 roky na to =
trisestri trisestri

opravneme kritizujeme dobu a pomery v ktorej zijeme,ale na druhej strane musime uznat ze nie je az tak zle aj ked sa to bude len zhorsovat /asi v takom stredoveku,v dobe inkvizicie alebo madarizacie,vojen by sme nechceli zit/-podla prislovia dobre uz bolo,tak podla tychto pamäti ale aj podla historickych zdrojov by som oznacil roky 1960-2010 za najlepsie obdobia ludstva vseobecne aj ked jasne boli regiony kde nebolo dobre asi nikdy./alebo predsa len ,zbavili sa otrokarstva,segregacie a pod/-ale retrospektivne ppozrime ako sa rozvijala v tych rokoch kultura, ekonomika, zivotna uroven, socialne zabespecenie,veda a technika,vzdelanie,demokracia atd.
bodaj by kazdy mal na co dobrom spominat a pamätat si.
VERONIKA6 VERONIKA6

VERONIKA6 je offline (nepripojený) VERONIKA6

KoxXxo Pozri príspevok
Takúto premietačku máme doma. Pred dvomi rokmi sme ju vytiahli, natiahli plátno na premietanie a s radosťou sme išli našej, vtedy trojročnej" vnučke
premietať rozprávky. No vôbec ju to nebavilo a čudovala sa, čo to je / asi za blbosť/.
J500j J500j

J500j je offline (nepripojený) J500j

photo sharing websites

pic hosting
Rozalka Rozalka

Rozalka je offline (nepripojený) Rozalka

Spoluvlastníčka "Prvého nitrianskeho medveďária" ...viac
http://ekonomika.idnes.cz/deset-mytu..._ekonomika_mmb
trisestri trisestri

je v tom dost pravdy,ale nie vsetko je tak jedoduche,dali by sa viest o tom siahodlhe polemiku aj analyzy,mnohe zavisi aj od invidualnej situacie a este su aj tu dalsie zasadne otazky a to:
ako vplyvalo bipolarne rozdelenie sveta a jeho konkurencia na vseobecny rozvoj.
ako vplyva zasadna zmena spolocenskych,politickych a ekonomickych pomerov na invidualitu cloveka/viac stresovej zataze,pocity neistoty,obavy,psychicka nevyrovnanost atd/
uvolnenie moralky a narast kriminality a nasilia,zhorsenie medziludskych vztahov
---ale vseobecne sa da povedat ze zivotna uroven sa zvysila,len jej subjektivne vnimanie z tym nekorensponduje,lebo vtedy sme nezili v natolko rozvinutej materialnej spolocnosti a boli ovela skromnejsie pomery,prostredie a ine ovplynujuce faktory.
lenze vnutorne pocity,vnimanie a podnety su omnoho viac nez akekolvek materialne hodnoty-nenadarmo sa hovori ze prijemny pocit a dobry priatel sa nedaju kupit.
ilona ilona

ilona je offline (nepripojený) ilona

aj tu je dosť veľa pravdy.
misoft misoft

Toto som našiel vo svojej starej "literatúre":
P16-11-12_17.48.jpg  
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

lujza.j Pozri príspevok

anooo ... si pamatam, ze som ho zhanala po znamosti ... a nakoniec bol dobry akurat tak na mazanie pantov, lebo mne nerobil dobre
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

1Dara Pozri príspevok
anooo ... si pamatam, ze som ho zhanala po znamosti ... a nakoniec bol dobry akurat tak na mazanie pantov, lebo mne nerobil dobre
no ja som myslela, že sa už nevyrába a tu hen v ponuke alebo že by staré-veľmi zásoby....
http://www.refano.sk/
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

lujza.j Pozri príspevok
no ja som myslela, že sa už nevyrába a tu hen v ponuke alebo že by staré-veľmi zásoby....
http://www.refano.sk/
obnovili znacku http://en.wikipedia.org/wiki/Creme_21
deane7 deane7

deane7 je offline (nepripojený) deane7

ilona Pozri príspevok
aj tu je dosť veľa pravdy.
Nejaké pravdy tam sú ale aj veľa pekných somarín. Mladomanželská pôžička nebola nenávratná, iba 2 tis. na dieťa odpustili. Ak sa tam uvádzajú mzdy z roku 1989 tak potom treba uviesť aj ceny z toho roku. Plnotučné mlieko 3Kčs, liter benzínu cca 8 Kčs (tá cena 2,2 Kčs za 95 oktánový benzín, to začiatkom 70-tych rokov bola 3 Kčs rožok bol za 30 halierob, nie za 10 a chlieb určite nie za 3 Kčs ale nejakých 8 Kčs. Cukor 7,30 Kčs. Výška dôchdku nebola 65%, to baník mal 60%. Keď už porovnávať tak treba uvádzať pravdivé informácie.
Robil som predáka v bani, nemal som sa zle ale zase nebudem tvrdiť to, čo je nepravda.
Naposledy upravil deane7 : 29.12.12 at 20:28
RVHP.jpg  
trisestri trisestri

pamätate sa na silvestrovske zabavy,kde sa o polnoci pusinkovalo,?pomaly kazdy kazdeho, samo ze opacneho pohlavia.
stormcatcher stormcatcher

stormcatcher je offline (nepripojený) stormcatcher

trisestri Pozri príspevok
pamätate sa na silvestrovske zabavy,kde sa o polnoci pusinkovalo,?pomaly kazdy kazdeho, samo ze opacneho pohlavia.
na to sa netreba pamätať. keď niekomu k niečomu gratulujem, pusinkujem sa aj dnes.
vulxy vulxy

vulxy je offline (nepripojený) vulxy

trisestri Pozri príspevok
koho ako.....ja som bol vacsinou v tom case maskovany pod stolom podla hesla v Huberte je sila
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať