Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Sem sa môžete prísť vyplakať, ak Vás klient nahnevá, alebo sa Vám stane iná nepríjemnosť v tomto pre nás účtovníkov, ťažkom období . Podávať sa tu bude veľmi kvalitná káva, ale urobiť si ju musíte sami.
Inkasovať budem 31.3.2011
Veď vy si ani neviete predstaviť, ako som panikárila sama v izbe, keď sa mi téma nedala vymazať. Ale je to fajn, že DP budeme robiť v poraďáckej kaviarni, či nie ????
Členom od: 07-09-06
Súhlasil: 4,405x
Získal 4,437 súhlasov
v 1,539 príspevkoch
Re: Veľká výročná anketa- Poraďák roka 2010, kategoria účtovník roka
Citát:
Pôvodca textu príspevku: Stanislav 1975 Ali, to ti ani ja sám neviem-veľa chceš odomňa...
Kvoli tomuto som išla skúšať aj ja a nakoniec som ostala v Poraďáckej kaviarni s daňovým priznaním, lebo nič lepšie ma v tú chvíľu nenapadlo.
Čakám, že Richard ma vyhreší, čo to robím za kúsky.
Vyskúšala som vlani - svoje som odovzdávala posledný deň - pár minút pred záverečnou. 2% z daní zostali štátu, lebo daň mi už posledný deň nestihla odísť z účtu ...
Sem sa môžete prísť vyplakať, ak Vás klient nahnevá, alebo sa Vám stane iná nepríjemnosť v tomto pre nás účtovníkov, ťažkom období . Podávať sa tu bude veľmi kvalitná káva, ale urobiť si ju musíte sami.
Inkasovať budem 31.3.2011