Ked neviem, co, tak robim - cestovinky so syreckovou omackou - na panvicu nalejem mlieko, ked je horuce pridam tavene syrecky - trojuholnicky alebo platkove alebo v crievku /kto ma aky rad/, rozpustim na omacku, pridam bazalku dalej uvarene cestovinky, navrch sa moze postruhat syr. Pre fajnsmekrov sa moze pridat sunka alebo sampinony alebo oboje. Moj synator je z toho paf a chutia aj manzelovi. :pInak, ked maso lezie uchom, najlepsia je slovenska klasika, napr.: sulance zo zemiakoveho cesta s cibulkou, zemiakove knedlicky s hubovou omackou /kto chce aj s maskom/, privarok s vajickom a zemiakmi - sosovicovy, hrachovy, fazulovy, fazulkovy strukovy, fazulovo- zemiakovy, spenatovy....granadir, rezance s - tvarohom, sladkou kapustou, kyslou kapustou, zemiakove lokse, lokse z kysnuteho cesta plnene zemiakmi alebo kapustou, halusky... leco - teda - podla zasob v mrazaku a v pivnici. V zasade vsak plati /aspon u nas/ - ked mame zemiaky, mame co jest - varene, pecene /v supke s maslom - mnam/, smazene..! :p:p:p:p:p