Rado66633 nie, nemusim byt sam a nepotrebujem ani ocumovat, proste
nejake pekne nudisticke plaze kde su
Rado66633 no presne mas pravdu s tou zebrou
podla mna je v dnesnej dobre az nechutne, ked je zena opalena a ma zebrie prsia
uz len to, ked si da vecerne saty
inak mne by stacilo pripadne
len vediet kde su nudisticke plaze, nemusi byt vyslovene nudisticky kemp Skoro na celom Lopare na
ostrove Rab(klik na mapu) máš nudistické pláže, Ciganka, Sahara, Stolac, ...... atd. Ubytovanie je buď na Lopari alebo v San Marine, tiež v Supetarskej Drage(Gornja a Donja, odtiaľ však pár km autom), musíš však šliapať peši, dosť ďaleko, alebo sa vyvezieš autom po hroznej ceste, v lese zaparkuješ a ešte dobrý kus musíš k moru šliapať. Je tam však krásne, neruší ťa žiadna budova, reklamný pútač, si len a len v prírode, pre mňa je toto dovolenka. Sú tam krásne zátoky, divoká príroda, musíš však počítať s tým, že voda nie je hneď hlboká, v niektorých je hodný kus plytká, nie však vo všetkých.
Na druhej strane ostrova na Suhej Punte Kandalora, za tú je poplatok. Je tam krásne ale ak hľadáš súkromie, to tam nenájdeš tak ako na Lopari.
Naturizmus a nudizmus nie je o erotike, predvádzaní sa, upozorňovaní na seba a špehovaní ale o slobode a prirodzenosti. Toť môj názor.
Aby si bol v obraze, môžeš si pozrieť moje videá z Loparu, tiež z mestečka, s identickým názvom ako ostrov, Rab a pár fotografií zo Suhej Punty.