Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
nakoľko doteraz nemám vodičák a auto by som pri svojej práci veľmi potrebovala - si ma týmto potešila.
U mňa by asi cyklista toho veľa nenabicykloval. Ináč by to ušlo cyklisti by mali mať svoje cesty a bolo by to v pohode.
Fuuuu, to bolo nekonečne. 36 obrázkov, vsetky bez chyby. Ale krizovatka kedy ludia nikdy nevedia ako ist tam nebola... niekedy mam chut vystupit z auta a dat do stredu krizovatky velky obrazok kto ma kedy prednost...
Fuuuu, to bolo nekonečne. 36 obrázkov, vsetky bez chyby. Ale krizovatka kedy ludia nikdy nevedia ako ist tam nebola... niekedy mam chut vystupit z auta a dat do stredu krizovatky velky obrazok kto ma kedy prednost...
Ja sa zas vsade tlacim prvy, aby som zmizol z krizovatky skor, ako sa ostatnym rozbriezdi, v akom poradi maju ist...
myslím, že prvý pôjde ten, kto má voľné sprava...
teda najprv zelený, potom žltý a nakoniec červený...
Ak v skutočnosti je tá križovatka ako je nakreslená aj s tými veľkými autobusmi, tak nikto.
Pretože, zelený nemôže vojsť do križovatky, aby uvoľnil žltého a ten potom červeného, je to zápcha
Ale pri normálnych vozítkach by to išlo.