N páni, pokiaľ si myslíte, že o dietach nič neviem, tak len na okraj - mesiac som skúšobe varila pre človeka tesne pred dialýzou - zvládla by som aj ďalej, len nakoniec som si spočítala, že ke´d nebudem takto variť tak sa skôr dostane na transplantáciu. Pre vysvetlenie, nebol to môj manžel, ale niekto zo širšej rodiny. a dnes je už skutočne po transplantácii. Aj ke´d si stále myslím, že keby sa bol o stravovanie zaujímal skôr, mohol mať ešte vlastnú - ale to je o inom. On sa paradoxne stravoval "zdravo" a to mu škodilo.
a čo sa týka ryže natural, netreba dlhšie variť, ale treba hodne dlho máčať - takže zvýšené nároky na energiu nie sú
Ale kľudne iba nadávajte ďalej - ak si myslíte, že tým sa niečo zmení, je to vaša voľba. Ja stále hovorím, pokiaľ budú ľudia kupovať akciové salámy, párky, klobásy, príšerné vody sladené umelým sladidlom.... tak stále ich budú obchodníci objednávať... A stále budú takéto aféry.
Ešte pridám, ja ke´d mi je jasné, že sa nikda nezhodneme: keď sa chceš zdravo stravovať, tak proste musíš byť nejakým spôsobom aktívny. A nečakať, že to niekto vyrieši za teba. Všetko máš vo vlastných rukách.