korela
Stačí sa pozrieť pri pokladniach, aký býva obsah nákupných košíkov. To nemá s obsahom peňaženiek nič spoločné.
Napr. dTest byť mohol byť hoci aj ako nevýpožičný v každej verejnej knižnici, našli by sa aj iné miesta, čakárne u lekárov, školy a pod.
Grafiku má peknú, ľudia by po ňom siahali.
Madam, pre Boha ich pýtam...a oni žijú v realite ???
Sa pýtam :
- kto má plný obsah vozíkov/košíkov ?
- kto ich má naplnené ?
- čo obsahuje nákup ?
- kedy ich majú naplnené ?
- kde, o ktoré predajne sa jedná ?
Zodpovedz si na tieto otázky a potom budeš (v podstate) musieť so mnou súhlasiť.
Ale kľudne ti aj vysvetlím...či ?
----------------------------
dTest ?
Ale nože nesranduj...ešte som neobedoval

...srandičky mám rád na plný žalúdok.
By bolo zaujímavé vedieť, kto a koľkí vlastne chodia do knižníc....už aj ja som prestal, nakoľko tých noviniek pri tom financovaní je príliš málo.
Čakárne u lekárov ? Šak tam leží kvantum všeliakých letákov...zbytočne vytlačených, nik o ne ani len pohľadom nezavadí. Mladší sa realizujú na mobiloch, tí starší majú iné problémy ako nejaké testy.
Školy myslíš aké ? ZŠ, stredné alebo nebodaj VŠ...tak tieto ročníky na to dlabú poriadne zvysoka.
Poviem aj inak...na tých dedinách je neznalosť, neinformovanosť, nezáujem ..(nazvi ako len chceš) o dianie v politike, hospodárstve, zdravotníctve, atď až do neba volajúce.
Za info ale rozhodne nepovažujem "mienkotvorné" média typu Tv Narkóza, Tv GrC, Tupky, Nový čas, Pluska...atď.
Takže čo by si vlastne chcela dosiahnuť tým dTestom, keď nie jeden ani len nevie, o čo ide.
Fakt by asi len pozerali na tú grafiku, keď je taká pekná...
Ale aj omaľovanky sú pekné, grafika nie raz parádna.