220870
Ide o to, že lekári o tomto všetkom vedia.
Som tu spomínala niekoľkokrát, že som prešla nedávno očistou pod dohľadom lekára. Nemala som inú možnosť (nestálo to málo), pretože s lekármi zatiaľ nemám osobné dobré skúsenosti. Keď sa z niečoho dostanem, sprevádza ma to takmer po celý život, tak je to alternatíva. Tak ako i teraz. Neľutujem.
Pri ukončovaní procesu po viac ako roku, keď som začala nabiehať na normálnu stravu, tak mi odporúčal čo sa týka rýb konzumovať iba pravého lososa, zdôraznil iba pravého ako aj iné ryby. Dovtedy sa mi nesnívalo, že aj takéto ryby sú z fariem vyživované hormónmi, chémiou a pod. Neviem ako je to sladkovodnými rybami z fariem u nás, nie je ich na moje počudovanie málo, ale nemá ma kto presvedčiť a ich akosti.
Tak pokiaľ môžem, idem cestou kvality nad kvantitou ako sa dá. Radšej losos iba 2x do mesiaca, namiesto štyroch, z bioobchodu - voľne lovený v Atlantiku, sušené ovocie je bez ochranných postrekov v prirodzenej forme, neprisladzované, bez chémie, strukoviny, múky, a proste všetko čo je bio je bez GMO. Mliečne výrobky. Vajíčka. Kvalitné horké čokolády vyjdú lacnejšie o tretinu ako v normálnom obchode. Strukoviny sú iba o málo drahšie, to je min. rozdiel. A viem, že si nekupujem plesnivé orechy, pretože niektoré prechádzajú i dvojnásobnou kontrolou, rovnako sušené ovocie.
V obchode nekupujem nič okrem niektorého mäsa, ovocia, to už z bio nemám. A tam je tých prímesí neúrekom. Čo nikdy nekúpim je balené balíčkované mäso, a mleté ani nikdy predtým. Chlieb iba domáci, a pre udržanie zásad sú výborné i iné obilniny ako pšeno, pohánka, quinoa, ryža natural a pod. Hotové cestoviny nikdy.
Takže bio nie je záležitosť módy, ale zdravia. Naše deti už nevedia, čo je prirodzená chuť sušených hrozienok, lebo sú cítiť po rope (olej na povrchu), rovnako aj datle a možno i iné ostatné.
Netrávte seba ani svoje deti. Eliminovať dosah ničenia organizmov ako sa len dá. Skúste zaradiť tieto potraviny do svojho repertoáru. Skúste si pozrieť ceny týchto potravín a nebudete sa spolupodieľať na likvidácii ľudstva a naháňať zisky farma firmám a lekárom.
Lekári si vedia postrážiť svoju stravu, ale pacientom osvetu nepodávajú.