jar88 Kvalita a cena spolu len veľmi málo súvisí. Asi si slovo kvalita s niečim zamieňaš.
No a tí nákupcovia, tí nemajú až také voľné kritéria, aby si mohli dovoliť to, čo tu neustále opakuješ.
-------------------------
Ja bežne nakupujem v Bratislavských supermarketoch a hnoj som tam ešte nevidel a ani nekúpil. A tie reči, že v Nemecku, Rakúsku majú lepšie potraviny, či dokonca rovnaké s odlišným zložením, sú len táraniny. Prípadne nejaká výnimočná situácia.
Zasa drbeš blboviny ...
Kvalitu za nízku cenu nikdy nekúpiš ... či párky a či auto ...
.................................................. ..................................
Nepoznáš prácu nákupcu ..
Nepoznáš podmienky nákupu
Nepoznaš pozadie
Nuž na Tvojom mieste by som mlčal
.................................................. ...................................
...že ty nakupuješ v bratislavských ( malé " B " sa píše ) je síce pekné ...
No , čo ty kúpiš v tej Bratislave ( veľké " B " sa píše ) , to pre zmenu na druhom konci nebude k dispo ....
Základy áno , tie sú jasné po celej sieti ....čiže aj zahraničie , ale ten zvyšok je o inom ...
.................................................. ...................................
Máš pravdu ....sú to táraniny ...
No skutočnosťou je to , že iba táááááraš ....
Vidíš len pohľad , povedzme , zákazníka - nevidiaceho do zákulisia hentých hypermarketov ...
Nie raz vidíš iba ten obal a kupil si úplne niečo iné ...
.................................................. ....................................
Prejdi sa po tých plochách a porovnávaj ...stačí len to okolie hlavného mesta ...
Kukni do Tesca , Carfáča , Lidla ...a či Hypernovy ...
Ten posledne menovaný market dávam do popredia .
Jeden čas bol teda na vrchole , na úplnej špičke vo všetkom....
Situácia sa ale fest zmenila ...
Vo všetkom - úplne ...
Lenže zákazník veľa vecí nepostrehne , ten sa musí ( veľa ich má dokonca potrebu - úchylku ) na personále realizovať ...