Dáša_ pokiaľ to budú zákazníci kupovať, tak sa neudeje nič.
ak štát zasiehne tu - vynoria sa iné "párky" od iného výrobcu na druhom konci regála. Ale keď si raz povieme my zákazníci, že tieto šmejdy nekúpime, tak nekúpime. Ale ke´d ich budú stále plné koše, tak kde je problém. Ke´d to ľu´dom chutí...
oni tuším dokonca konštatovali, že normy tie párky splnili všetky. Vybrať si musíme už my.
Ale ja neviem, ci som somar, ze by som rad videl aj "zasah" statu/inspekcie na tu firmu/vyrobok???
Normy splnili? Ked je menej o 15% podielu masa, oproti deklarovaneho na etikete? Tak potom nie je nieco v poriadku s tymi normami!!!
Ja neviem, ale nezda sa mi, zeby vsetci ludia sa "dostali" k takymto testom potravin!!! Aby zareagovali tak, ako ty pises!!! Porozmyslaj...
A zial v nasom state je predsa este vela rodin, kde sa obracia KAZDY CENT!!!!!!!!! Tak ked si pozru etiketu napr. na parkoch, kde je uvedeny podiel masa 70% a cenovo je to pre neho este dostupne, tak nie je mozne, aby to bol klamlivy udaj, kde nakoniec je podiel masa max. 55%! To v akej diere predsa zijeme??? (a to nemam iba na mysli vyrobcov/oj.bavacov, ale spolocnost/stat, ktora toto zakonmi toleruje!!!) Nech mi nikto nenahovara, ze tvrdymi postihmi by sa tento stat neocistil od pliagy, ktoru nachadzame v potravinarskom sektore! Zdoraznujem potravinarskom!!! (potom stat somre, ze je vela chorych ludi, ze musi ist vela financnych prostriedkov do zdravotnictva
to je nonsens tato nasa stupidna spolocnost!) Ale emigranti na zapade su hrdy na Slovensko
Tak to by som aj ja bol, ale ked zijem tu, tak ani nahodou