ANI ABC dopyt ani 123 dopyt, su to firmy , ktorych sluzby vobec nesplanju , to co naslubuju, nakoniec vas okradnu o peniaze, maju to velmi dobre prespekulovane, ked si sluzbu objednate dobre ze vam nevlezu do zadku a potom , ked ju treba predlzit su ticho, rovno vam poslu upomienku a mate zaplatit znova na cely rok, nestaci im to povedat ustne, ze ich sluzba vam nic nepriniesla a nezelate si ju, neupozornia vas, ze 2 mes. pred tym ako vyprsi ziadost treba to pisomne vypovedat, nepacia sa mi ich praktiky, telefonistky su hlupe, ani nevedie co je v pozadi, maju naucene usmevy , to je vsetko, ked chces nieco poriesit, vysmeju sa ti do ksichtu s tym, ze ti daju najavo, aky si len sprosty, ze si naletel, k sluzbe poviem asi tolko : za cely rok mi neprisla ponuka, ktora, ktoru by sme mohli vyuzit, chodili mi ponuky z uplnej inej oblasti a same bludy, ked sme ich kontaktovali pocuvali sme same bla bla bla. Davajte si prosom pozor na to , ked ich nezmyselnu sluzbu chcete zrusit na termin, to plati v ABC. V123 je to rovnako, len s tym, ze tu vam povedia, ze ste vraj niekde klikli a objednali si sluzbu zase na cely rok, uplna hovadina, budu to od vas vymahat cez exekutora. Zazala som s krokmi, ktore sa tymto firmam pacit nebudu.