Zavrieť

Porady

Sprostredkovanie dopravy úž. vozidlom

Dobrý deň! Chcela, by som Vas poprosiť o radu. Keď niekto chce si kúpiť auto na prepravu 3,5 t, alebo 6t. Čo všetko k tomu treba v podnikaní, aby takúto činnosť mohol viesť. Alebo nejaké dobré postrehy, ktoré by mi pomohli. A ešte, či náhodov niekto nevie koľko sa účtuje od km.
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

grunt je offline (nepripojený) grunt

grunt
    Zrejme nikto nemá s tým skúsenosti, ale ak by ano, jedná sa len o vnútroštátnu prepravu. Ja si viem predstaviť tú robotu, len neviem kde a aké rôzne povolenia a doklady musím mať, či vôbec nejaké musia byť, keď sa jedná o vnútroštátnu prepravu.
    Koncesiované živnosti

Tieto živnosti sa smú prevádzkovať na základe koncesie. Ich výpočet obsahuje príloha č. 3 zákona. Sú nimi napr.:

cestná motorová doprava (vnútroštátna nepravidelná autobusová doprava, vnútroštátna nákladná cestná doprava, taxislužba),

všetko nájdeš na www.obcan.sk

Zita5 je offline (nepripojený) Zita5

Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí. Cicero ...viac Zita5
    Ešte lepšie by bolo zájsť na živnostenský úrad a porozprávať sa tam o Vašom podnikateľskom zámere. Ale i napriek tomu , si môžeš popozerať odporúčanú stránku v predchádzajúcom príspevku . Klikni rozdelenie živnosti .
    http://www.szk.sk/menu/volne_zivnosti.htm

Sprostredkovanie dopravy úž. vozidlom

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.