Pridám aj ja dva:
Kuracie rezne s višňami
Narežeme rezne, mierne naklepeme cez mikroténové vrecko, posolíme, pridáme štipku čierneho mletého korenia, poprášime hladkou múkou, opečieme po oboch stranách v olivovom oleji do ktorého sme pridali čajovú lyžičku medu, vlejeme šťavu zo zaváraných višní, podusíme, pred koncom pridáme vykôskované višne v primeranom pomere. Podávame s ryžou.
Rýchle kuracie nugetky
Nakrájame asi 2 cm hrubé rezance z pŕs alebo aj z ostatných častí kuraťa, posolíme, okoreníme mletým štvorfarebným korením, bylinkami podľa chuti, kari korením alebo kurkumou, pridáme trochu sójovej omáčky, hladkú múku, olivový olej, trochu bieleho vína, kto má rád- aj strúčik-dva prelisovaného cesnaku. Premiešame v miske rukou, aby sa každý kúsok obalil v tejto zmesi. Opiecť na oleji. Najlepšie sú vtedy, keď sa v tejto zmesi nechajú postáť v chladničke, trebárs aj do druhého dňa. Najlepšie je to s čerstvým zeleninovým šalátom.