Vitajte! Elektrikar, ktory mi pred par tyzdnami na stene presunul vyvod na digestor cca 30 cm vlavo, na povodne miesto vyvodu kabla nasadil neesteticku plastovu kruhovu krytku (priemer asi 8 cm), ktora navyse vycnieva od steny (otvor zial nebol zasekany hlbsie). Kedze na danom mieste neplanujem mat ziadnu skrinku ani policu- na tej casti steny ma byt iba uzky kominovy digestor s cirkulaciou, prosim o radu a napad ako sa mozem tejto skaredej diery zbavit a stenu vyrovnat do hladka pretoze sucasny stav posobi velmi neesteticky a ako past na oko. Privod elektriny musi vsak zostal zachovany. Obrazok ani obkladacky tam nebudem mat, stena ma v tej casti zostat biela maximalne strukturovana omietka. Ale mam obavy, ze krytka bude aj tak stale 'odstavat' i keby sa tam dala hrubsia malta (potom by som musela omietat nahrubo celu stenu co by vsetko skomplikovalo) Povodne tam bola cista rovna stena iba s vyvodom kabla a tak som myslela, ze zostane aj po tomto 'zakroku'. Nechapem tomuto 'dielu' Preco jednoducho vycnievajuci kabel neohol, a nenapojil novy uz na novom mieste?
Inac chlapik bol sikovny, ale na toto mi povedal, ze povodny vyvod tam musi zostat zachovany, a nemoze sa preto vyplnit, preto to tak spravil. Nemohla by som predsa len ten otvor s kablami jednoducho zasadrovat a stenu vyhladit a potom iba premalovat?
Dakujem vopred radu a pomoc