Zavrieť

Porady

VŠEMvs - pokračovanie

Nakoľko túto tému uzavreli, tak som chcela v nej pokračovať.. Je tu niekto, kto stále študuje na tejto škole - nech si vieme dopĺňať nové informácie - ďakujem
Usporiadat
luja5 luja5

luja5 je offline (nepripojený) luja5

cowboyka Pozri príspevok
chcem sa opýtať, neviete mi povedať, ako najlepšie písať seminárku - mám sa dodržiavať tej knižky, čo bola vydaná: "Ako písať záverečnú prácu?" - ešte som nepísala nikdy seminárku, preto sa pýtam - nemám s tým skúsenosti - pomôže každá rada - dííík
Keďže do tejto témy už prispeli aj "starší" študenti a zatiaľ k Tvojej otázke nenapísali, môžem sa opýtať dcéry. Ona je druháčka a už v prvom ročníku písala dve alebo tri seminárky (neviem presne), asi preto, že je externistka ?
cowboyka cowboyka

cowboyka je offline (nepripojený) cowboyka

aj ja som externista aaaa ďakujem
luja5 luja5

luja5 je offline (nepripojený) luja5

Cowboyka, pýtala som sa. Dcéra pri písaní seminárnych prác postupovala (aj bude postupovať) podľa uvedenej príručky + podľa doplňujúceho usmernenia (aj k otázkam študentov) na prednáške k danému predmetu.
cowboyka cowboyka

luja5 Pozri príspevok
Cowboyka, pýtala som sa. Dcéra pri písaní seminárnych prác postupovala (aj bude postupovať) podľa uvedenej príručky + podľa doplňujúceho usmernenia (aj k otázkam študentov) na prednáške k danému predmetu.
ďakujem a mimochodom máme nejaké usmernenie - nevieš mi prosím zistiť, kde ho konkrétne nájdem - ešte raz ďakujem
leva11 leva11

leva11 je offline (nepripojený) leva11

Ahojte, ja som prváčka IKS DS, čakajú ma tá ešte 2 skúšky /angličtina a Základy verejnej správy/. Je tu niekto kto si pamätá nejaké otázky z predmetu ZVS - nemali sme prednášku ani konzultácie učiť sa máme z učebníc - jednu máme k dispozícii/PAPCUNOVÁ, V. – GECÍKOVÁ, I.: Základy verejnej správy/ ale druhá je ešte len "v edičnom pláne" podľa info získaných z knižnice školy. Neviem čo by mohlo byť z tej dostupnej učebnice dôležité - test máme 16.1.. Je veľmi pravdepodobné, že tú cvičebnicu dovtedy nevydajú. Takže veľa časumi nezostáva. Pomôžte prosím.
Ďakujem.
cowboyka cowboyka

vie mi niekto poradiť nejaké knižky, časopisy,.... na tému sociálne bývanie a zdroje financovania???
fem fem

fem je offline (nepripojený) fem

leva11, neskoro čítam tvoju správu, ale ak by si potrebovala ešte niečo na Základy verejnej správy, môžem ti poslať , čo sme mali mi v 1. ročníku, my sme to mali síce ústnu skúšku, ale priamo s Papcúnovou...tak daj vedieť...
leva11 leva11

Neviem este ci som spravila skusku takze keby si bola taka ochotna poslala a by si mi material co mas k dispozicii. Vopred dakujem. leva11@zoznam.sk
fem fem

leva11, pozri si mail.. veľa šťastia...
leva11 leva11

Ďakujem veľmi pekne. Ale dúfam, že som tú skušku spravila. Dnes sa máme dozvedieť výsledky.
fem fem

ozve sa nejaký bývalý druhák, čo mal skúšku z Komunikácie s verejnosťou, ako to na nej prebiehalo? Ďakujem...
cowboyka cowboyka

ahoj, my sme mali tento piatok skúšku formou testu - doc. Hudáková premietala otázky vo forme prezentácie, ale niektoré som ja osobne nestihla, iba tip, nakoľko to premietala pomerne rýchlo. Test trval cca 20 minút a údajne takto to prebiehalo aj v iných IKS. Známky zo seminárok sme nevideli doteraz, čo nás naštvalo, ale hlavné je, že nemusíme opakovať a skúška je za nami.
fem fem

a nepamätáš si nejaké? mohla by si mi napísať niečo bližšie? ja idem na skúšku dnes a mám trochu obavy...
leva11 leva11

Dakujem fem za pomoc, skusku som spravila tiez na A. Chcem ta poprosit ci by si mi neposlala materil ktory mas k dispozicii v elektronickej podobe k dalsim predmetom /napr. postivnictvo, manazerstvo rizika - tieto predmety mame tiez distancne a zatial nemame ani ucebnicu, z ktorej sa mame ucit/. Prijmem akukolvek pomoc. Za ochotu vopred DAKUJEM.
timi.i timi.i

timi.i je offline (nepripojený) timi.i

Ahojte, ja som v 4. roč. IKS BA

chcela by som zároveň poprosiť o pomoc, nemal niekto Finančný manažment vo verejnom sektore s Jánošovou?
Ďakujem
sonja1234 sonja1234

sonja1234 je offline (nepripojený) sonja1234

Predám:

Knihy pre VŠEMvs - originál:

Stanislav Filip, Ladislav Šimák – Manažérstvo rizík a krízových situácií vo VS (r.2006)
Mojmír Kokles, Michal Grell – Informačné systémy regiónov a VS (r.2008)
Jana Péliová, Zuzana Vincúrová – Základy teórie verejných financií (r.2008)
Štefan Volner – Politológia 1. (r.2009)
Štefan Volner – Bezpečnosť v 21. storočí (r.2009)
Elena Beňová, Viera Cibáová, Peter Plavčan – Úvod do teórie verejného sektora (r.2006)
Viera Cibáková, Valéria Nináčová – Základy ekonomiky verejného sektora (r.2006)
Elena Beňová, Erika Neubauerová – Ekonomika verejného sektora (r.2007)
Anna Schultzová a kol. – Daňovníctvo (r.2009)
Zákonník práce (platný od 12. júna 2008) + Novelizovaný ZP (marec 2009)
Kristína Viestová a kol. – Lexikón logistiky (r.2007)

!!!Knihy sú ako nové, nepoškodené.
Cena 5Eur/kus, prípadne dohodou.

Knihy pre VŠEMvs – skenované, vytlačené a zviazané:

Štefan Volner – Bezpečnosť ľudstva (r.2009-2010)
P. Vincúr – Teória a prax hospodárskej politiky (r.2007)
Nora Štangová, Eva Hajduchová – Účtovníctvo (r.2010)
Marta Hamalová – Teóri, riadnie a organizácia VS – 1. a 2. časť (r.2007,2008)

Cena 3Eur/kus, prípadne dohodou.

Skriptá pre VŠEMvs – vytlačené a zviazané:

Viera Sysáková, Valéria Nináčová – Úvod do teórie financií a meny (r.2007)
Gizela Lénartová – Daňovníctvo (r.2010)
Zákonník práce – 311/2001
Magdaléna Přivarová, Marta Martincová – Všeobecná ekonomická teória (r.?)
Anna Belajová - Regionálna ekonomika a politika (r.2011)

Cena 2Eur/kus, prípadne dohodou.

Vypracované štátnicové otázky pre VŠEMvs – Bc.:
  • Základy manažmentu
  • Personálny manažment
  • Financie a mena
  • Marketing
  • Všeobecná ekonomická teória
  • Verejná správa

Cena 5Eur, prípadne dohodou.

Knihy na písanie záverečných prác na tému: Hypotekárna (finančná) svetová kríza!

Herman Simon – Jak na krizi, 33 okamžitých opatření pro vaši firmu (r.2009)
Vladimír Strýček a kol. – Chcete prežiť? Bankrot. (r.2009)
Michal Nalevanko a kol. – Nevpustite krízu do svojej peňaženky (r.2009)
George Soros – Nové paradigma pro finanční trhy (r.2009)
Paul Krugman – Návrat ekonomické krize (r.2009)
Emil Burák – Kríza ako výzva, šanca a príležitosť (r.2009)
Emil Burák – Peniaze – Protikrízové desatoro (r.2009)
John Bellamy Foster – Fred Magdoff – Velká finanční krize, príčiny a následky (r.2009)
Pavel Kohout – Finance po krizi (r.2009)
Charles R. Morris – Ztracené bilióny dolarú (r.2009)
Peter D. Schiff, John Downes – Crash proof – Krizi navzdory (r.2009)
Ľudovít Ódor – Krízonómia z nadhľadu alebo trochu recesie v časoch recesie (r.2009)

!!!Knihy sú ako nové, nepoškodené.
Cena 5Eur/kus, prípadne dohodou.

Kontakt: striebornas@azet.sk
cowboyka cowboyka

je tu niekto, kto mal marketing turizmu???
je tu niekto, kto mal tohto roku NHP?
cowboyka cowboyka

prevažnú časť kníh máme v elektronickej podobe, ale tieto sú za celkom prijateľnú cenu
fem fem

čo by si chcela vedieť o NHP? a nemala si už náhodou Personálny manažment?
cowboyka cowboyka

NHP sme mali s Ing. Burákom, či si nepamätáš znenie otázok a mali sme Personálny manažment s doc.Kachaňákovou a dopadlo to úplne úžasne - bolo to celkom ľahké nato, čo sme sa báli.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať